שנת שירות

z e l i g

New member
שנת שירות ../images/Emo195.gif

כבר הייתה חתימה!!! (אצלנו לפחות...) אז אני חתמתי מרל"צ, פנימיות, רעים... תעדכנו למתלבטים: אפשר פה גם להתייעץ...! חח

mayagur2

New member
אצלנו זה היום בשבע (הנהגת דר"ג)

צריך לדרג שלושה גרעינים?! ואם אני רוצה רק אחד?

z e l i g

New member
זה בעדיפויות...

אתה ממלא את שלושת העדיפויות שלך (או פחות) ואז בסמינר מיונים או משו כזה מודיעים לך אם אתה מתאים לעדיפות הראשונה או שתצטרך ללכת לשניה או לשלישית עדיף למלא יותר מאחד, אבל זה לא חובה...

Knotted String

New member
עדיף לכתוב שלושה,

כי אם את לא מקבלת את העדיפות הראשונה שלך מכל מיני סיבות, למחלקה יש הרבה הרבה פחות כאב ראש בשיבוץ שלך...

במדבר הנה אני בא!!

וואי כזה שבת מגזרים שווה עכשיו אני בטוח שעשיתי את ההחלטה הנכונה בחתימה

cohen shir

New member
קיצור... בהצלחה לכולםםםם!!!!../images/Emo24.gif

מהשבט שלי יוצאים אם אני לא טועה 7 חותמים לש"ש... 1 אתגר בהנהגה... פותח שבט חדש בזכרון יעקב 3 כפר הש"ש 2 רעים 1 תמורה

YogevLevi

New member
זהו?!

וואו... אצלנו יוצאים ממש הרבה.... למשל שנה עברה יצאו 3 מתוך 4..... ואצלנו בשכבה כולם כבר יודעים שהם עושים ש"ש כבר משנה שעברה ואפילו חושבים לאיזה גרעין רוצים ללכת...... פשוט מחכים לשנה הבאה כדי לחתום.....

cohen shir

New member
גם בשכבה שלי זה ככה פשוט רוב....

השמיניסטים שלנו עברו בעיות בחופש ובסוף שנה שעברה ופרשו מלא הם נשארו רק איזה 17.... ורובם התקבלו לתפקידים טובים בצבא אז עם לא רוצים.... חבל.... בכל מקרה השכבה שלי הולכת לחתום ובגדול... מקווה... לפחות אני יודעת שאני חותמת כבר. ואפילו יודעת לאן.

shelosh1

New member
חתמתי היום!!!!!!

איזו התרגשות!! חח חתמתי גם לנח"ל וגם לש"ש ועוד שבועיים אני מחליטה מה לבטל סופית... אז לש"ש כתבתי בעדיפויות.. 1. תמורה 2. רעים 3. מרל"צ

srugit

New member
אצלנו החתימה בשלישי!

ואני אחתום על רעים... ולא חשבתי על עוד 2 עדיפויות... לא ידעתי שצריך- לא רוצה משהו אחר!

demonic goth

New member
כשהאפשרות הראשונה שלך רעים, את לא

חייבת לבחור בעוד אפשרות. כי אין מיונים לרעים

למעלה