השורה הזו תפסה את תשומת ליבי, "ששם הוא צריך להיות לא מי שהוא באמת ולהתחזות לאדם אחר". תעבירי את המשפט הזה מנושא העבודה לנושא הזוגיות. נדמה לי שיש דברים נסתרים מעינייך. השאלה אם את באמת רוצה לראות?
שלחי את בעלך לשם. אין הסבר אחר להתנהגות שלו. או שהוא א- מיני, או הומו, או שפשוט את לא עושה את לו את זה בשיט. אם הוא גם לא מאונן..אז בכלל. שנתיים?! מה נסגר? אין דברים כאלו. שלחי אותו אלי נעשה לו בית ספר
אחרי שנתיים ואתעוד שואלת מה לעשות? אני אחרי יומיים מטפסת על הקירות. כנראה שגם את פריג'ידית לא קטנה..
לא הייתי ממהרת כל כך ואומרת שבעלי הוא או א מיני או הומו. החשק המיני שלו נמוך פשוט. ככה נראה לי לפחות. אם זה נכון איך אני מתמודדת ומגבירה לו את החשק? החיים בלי סקס לא נראה שמעיקים עליו. אולי הוא פשוט מחכה לרגע שהתנאים יהיו מושלמים. שיהיה הרבה זמן פנוי. שהילדה לא תפריע. שבעיות כספיות לא ירחפו מעל.
לא ברור שאז ישאר לו בכלל מושג איך עושים את זה. נראה שאת מצפה למשהו שלא קיים "סקס עם בעלי". תחליטי או "סקס" או "עם בעלי". ואגב סקס מחוץ לנישואין כאשר אין סקס בתוך הנישואין הוא לא בגידה. כל מה שאת צריכה לעשות זה לידע את הבעל שאת לא נזירה ומעולם לא התכוונת להיות כזו. שתשמחי לעשות איתו סקס אבל אם הוא לא מעונין הוא לא הגבר האחרון עלי אדמות. אם הוא רוצה להיות נזיר זה לא מחייב אותך.
אני לא בטוח שזה יכול לעזור. הבעיה פה עמוקה מאוד מכל הצדדים אם רק אחרי שנתיים היא שמה לב שזה מפריע (כי קודם היו דברים יותר דחופים) זה גם בעיה. לפי כל השירשור הזה אני חושב שהבעל מסתיר משהו יכול להיות מצב שלאישה יבוא פעם ב... אבל שנתיים ולא מזיז לא כלום? וכל מה שהיא לא עושה לא משפיע עליו לדעתי יש משהו נוסף או שהיא לא יודעת ממנו או שהיא יודעת אבל לא מזכירה אותו
פנדה, קראתי וזה נגע לליבי במיוחד. אני מזמינה אותך. מניחה שכבר דיברתם על זה כאן אינסוף פעמים, אבל מעזה להזמין אתכם לקרוא על סקס אחרי הורות, אמהות ואבות כותבים על זה, בלי מסיכות, בלי שמות בדויים, עם תמונה. עדות מהשטח האינטימי שמציפה שאלות מעניינות. אני מזמינה אתכם להצטרף ולכתוב לפרוייקט הזה, אולי בסוף יתבסס כאן מחקרון רשת קטן. שנה טובה http://momjob.co.il/?p=1170