שנראה ונקנא >>

CibiHeart92

New member
ג'סדאביייי!!!!!!!!111111111111111111

אומייגאדאומייגאדאומייגאדדדדדד *ך*

Serf SaN

New member
איך ידעתי שתקפצי. XDD

הפיאה ממש יצאה יפה. ס_O וגם הפיאת ניה. ס.ס

Serf SaN

New member
AKA

מאי רוצה להשתלט על הפורום, אז היא גורמת לכולנו להתאבד~

gogatsu

New member
מוהאהאהאהא! D<

לא. זה יותר "מאי מקנאה ומחליטה לגרום לכולם לקנא איתה". למה זה לא מסכים לשלוח לי? יש עוד 2 תמונות!!!

sonaku

New member
יבוא יום ו

יהיו כאלה פיאות טובות בארץ ;; ואז אני אוכל להיות יאמי יוגי מבלי לשגע לעצמי את השיער שוב~! ;~;

Matereya

New member
יאמי יוגיייי 33>

כ"כ נסגד DD: גם אלו של FF7 נראים פצצה..חוץ מזאק, הפנים שלו\ה מפחידות קצת .__.

coral chan

New member
../images/Emo210.gif איזה יפה זה!

שאלה למביני פיאות: יש שם כמה פיאות שהם החליקו\סילסלו בעזרת מחליק שיער\בייביליס, ועינב ולירון אמרו בסדנא שלהן שאסור להפעיל חום כזה על הפיאות. אז.. איך? זה בגלל איכות הפיאה?

sonaku

New member
בד''כ כן.

בד''כ אסור להפעיל יותר מידי חום על פיאות כי רובן זה שיער סינטטי והוא לא בנוי לעמוד בחום שכזה. למרות! שאם למשל את רוצה להחליק פיאה (ניקח לדוגמא,פיאת ברוריה מהסוג הזול ביותר) אפשר להחליק אותה עם מגהץ ומגבת,אבל בזהירות! מחליקי השיער בד''כ הם בחום גבוה,בייביליס לבקבוקים לא כ''כ. חוצמזה שלא צריך חום כ''כ גבוה כדי לגרום לפיאה להסתלסל ולשמור עליה ככה. הבייביליס שלי למשל לא עובד על שיער אנושי בגלל שהוא חלש מידי, אני דיי בטוחה שהוא יעבוד על פיאה מצויין! חוצמזה שגם צריך לדעת איך לשמר אותן כמו שצריך. לשים בקופסא על ראשקלקר כדי שזה לא יזוז ויתפרק. לסרק רק עם מסרק ולא עם מברשת. להשתמש בספריי/ג'ל/מוס כל חומר לשיער שלא ירצח את הפיאה וידביק אותה לעיסה מוזרה וכד'. כנ''ל לגבי צבע לשיער לפיאה..(לא להשתמש למשל במרקרים ~_~) יש המון חוקים לדבר הנוראי הזה ;;

akane

New member
השאלה היא האם זה בייביליס של שיער או פיאות

הרי יש מלחימי שיער לפיאות במיוחד שעובדים בחום נמוך יותר. השאלה היא האם זה מה שהם השתמשו בו, ואם לא, אז זה צריך להעשות בזהירות מירבית ורק לחצי שניה או שבאמת הסיבים הסינטטיים ישרפו. סה"כ מדובר בחום מבוקר, שאם מצליחים לשמור עליו גם בעזרת מכשרים בייתיים אז הכל אפשרי. אבל זה לרוב לא מומלץ באמת מהסיבה שרוב המכשירים האלה יזיקו ויהרסו בטיפול לא נכון כי הם לא מותאמים לפיאות :/ יש הרבה מדריכים למשל שכן מראים שימוש בפן בחום הכי נמוך כדי להכין פוני לפיאה למשל, אבל החום הנמוך של הפן שלהם לא יהיה תמיד שווה לפן שלך (שאולי יהיה גבוהה בהרבה למשל). זה יותר עיניין של סיכון וניסיון אישי בהתנסות עם מה שיש לך (אם הבייביליס של אנה באמת פועל בחום נמוך יכול להיות שהוא אכן יהיה מצויין לפיאות :ם ). אני לא זוכרת מה היתה הטמפרטורה המדוייקת שבה סיבי פיאות נהרסים ><, אני אחפש.

happy berry

New member
נממ *נדחפת*

אם יש לי מחליק שאני יכולה לשלוט על רמת החום שלו (יש לו מין גלגל כזה של מעלות חום), על כמה מעלות אני שמה את זה כדי שלא ישרוף את הפאה?

Era nyo

New member
נסיון וטעייה?

קחי קצוות שיער של פיאה ותבדקי באיזה שלב את מריחה שרוף

למעלה