נטלי אין לי מושג אני לא מכירה אותו בכלל את מכירה?
ב בילבי ע ל ספידים New member 13/8/04 #23 מה???????????????????? את בת 13?? מרעננה?? עולה לכיתה ח'?? את מכירה את הילה??????????????????
I Ivan Pedroso New member 13/8/04 #25 ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif הנה תמונה לכבוד הצטרפותך לפורום מוחמד עלי עם הלפיד האולימפי
א אפרת ונירו המדהימים New member 13/8/04 #26 פחחחחח שיהה ראית אתמול בפרק שהם דיברו על האולמיפיאדה ? חחחחחחחח גדול !
I Ivan Pedroso New member 13/8/04 #27 חחח לא ראיתי ../images/Emo13.gif לא ראיתי כבר 3 שבועות אבל יש מצב שהיום אני אראה הכל...
ד דורין אקריש המלכה New member 13/8/04 #28 רק עכשיו קמת מיכוש../images/Emo12.gif אמאאאאאאאאאאאאאא מיכה לא ישנתי בגלל אתמולללל יבהההההההההההההההההה
רק עכשיו קמת מיכוש../images/Emo12.gif אמאאאאאאאאאאאאאא מיכה לא ישנתי בגלל אתמולללל יבהההההההההההההההההה
ב בילבי ע ל ספידים New member 13/8/04 #30 ואני לא ראיתי אץמול מיכאלה!! ואני גם לא ראארה היום!! אני אצטרך לחכות עד מחר בערב!! גרררררררררררררררררררררררררררררר
ואני לא ראיתי אץמול מיכאלה!! ואני גם לא ראארה היום!! אני אצטרך לחכות עד מחר בערב!! גרררררררררררררררררררררררררררררר
ב בילבי ע ל ספידים New member 13/8/04 #37 לא רוצה לחכות עד יום ראשון!! אני אשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
ש שני 17 המקורית New member 13/8/04 #38 שנייי יש לך שם פשוט יפה!!! ../images/Emo8.gif היי שני ברוכה הבאה לפורום!! אני מאוד מקווה שתהני פה... גם לי קוראים שני אז נעים מאוד בת כמה את?
שנייי יש לך שם פשוט יפה!!! ../images/Emo8.gif היי שני ברוכה הבאה לפורום!! אני מאוד מקווה שתהני פה... גם לי קוראים שני אז נעים מאוד בת כמה את?