שני היי אנשים אני חדשה פה!!!
ט טלוש שמכורה למיכאלה New member 13/8/04 #3 ברוכהההה הבאההההההה אני טל ואני בת 14 וחצי אני מכורה למיכאלה במיחוד לנתן רביץ אני שרופה שפוייה נאה עליו מאוהבת קשותתתתתת
ברוכהההה הבאההההההה אני טל ואני בת 14 וחצי אני מכורה למיכאלה במיחוד לנתן רביץ אני שרופה שפוייה נאה עליו מאוהבת קשותתתתתת
ש שני בכר New member 13/8/04 #14 ../images/Emo25.gifנטלי תודה רבה מותק!!! את צודקת זהה באמת כיף אני כבר מדברת עם כמה אנשים תודה על הכול!!!!!
../images/Emo25.gifנטלי תודה רבה מותק!!! את צודקת זהה באמת כיף אני כבר מדברת עם כמה אנשים תודה על הכול!!!!!
A AliN IN thE houSe New member 13/8/04 #6 WELCOME ../images/Emo25.gif ברוכה הבאה!! אני אלין בת 14 מהמרכז...ספרי קצת על עצמך...והבטחה שלי...את תהני פה על מיליון אחוז!!
WELCOME ../images/Emo25.gif ברוכה הבאה!! אני אלין בת 14 מהמרכז...ספרי קצת על עצמך...והבטחה שלי...את תהני פה על מיליון אחוז!!
ש שני בכר New member 13/8/04 #7 ../images/Emo13.gif היי אני בת 13 מרעננה עולה לכיתה ח' חח... ואני אוהבת לשמוע הרבה מוזיקה, להיות על המחשב, בטלוויזיה, לטייל במקומות וכאלה וכל מיני דברים תודה על ההודעות ואת מה את אוהבת?
../images/Emo13.gif היי אני בת 13 מרעננה עולה לכיתה ח' חח... ואני אוהבת לשמוע הרבה מוזיקה, להיות על המחשב, בטלוויזיה, לטייל במקומות וכאלה וכל מיני דברים תודה על ההודעות ואת מה את אוהבת?
A AliN IN thE houSe New member 13/8/04 #8 שנייייי../images/Emo25.gif אני אוהבת לרקוד, לרכב על סוסים,מחשב, לצאת לבלותתתתתת העיקר לא להישתעמם...איזה מזל את?
שנייייי../images/Emo25.gif אני אוהבת לרקוד, לרכב על סוסים,מחשב, לצאת לבלותתתתתת העיקר לא להישתעמם...איזה מזל את?
J jazmin beccar varela New member 13/8/04 #9 WELCOME תגידי.. את מכירה את מתן פרנקו? אני עדי, מקווה שתהני... בעצם..איך אפשר שלא?
ש שני בכר New member 13/8/04 #13 עדי לא אני לא מכירה כפי שראית אני די חדשה בפורום אז אין לי מושג בכללללללל
ש שני בכר New member 13/8/04 #19 ../images/Emo41.gif אהה טוב לא יודעת אני לא מכירה לא חשושב בת כמה ומאיפה?
N nataly 1991 New member 13/8/04 #18 השם הזה מוכר לי.. שני אני חושבת.. שממך שמעתי אותו או ממישהו אחר! הוא בחטיבה? (פשוט גם אני מרעננה)