שני

מורני !

New member
שני

ההודעה הזו נכתבת ברצינות תהומית. לפני הכל.. לפני הפורום שלי.. לפני הרצון שלי לראות אותו זורם ומלא בהודעות... לפני החיוך שההודעות שלך מעלות לי על הפנים - לפני הכל .. יש אותך. ויש את הלימודים שלך. והפורום הזה הוא ממש ממש לא לפני הלימודים. אז ישבתי וחשבתי מה אני יכולה לעשות כדי שממש תלמדי... והאמת אני לא ממש רוצה שתלכי או שתפסיקי לכתוב כאן אני אני לא רוצה לגרום ללימודים שלך להתדרדר.. אז נכון לעכשיו... לפני מבחנים וכאלו אני לא רוצה לראות את השם שלך כאן מול העיניים שלי. את רוצה שאני אגביל לך הודעות? נכון שלא?? יאללה עופי ללמוד... (צעד הבא לזמן את ההורים ואת מכירה את תפו... היא עצבנית רצח...).

shanikoo

New member
אוף,רני......

הראש שלי מתפוצץ.אני לא יכולה ללמוד בכלל. והאמת היא שאני באתי,עם המחברות,הספרים והחברה המדרדרת שלי,וניסינו ללמוד. אחרי איזה שלוש נרגילות הבנו שזה לא כל כך מצליח לנו... אוף,זה באמת חשוב הלימודים האלה...מה אני עושה לעזאזל??? אני צריכה לשבת וללמוד. אבל רני,אין לך מה לדאוג. הפורום זה לא הסיבה שאני לא לומדת,לא היום,בכל אופן. אני סתם חסרת ריכוז. ואני ככה כבר כמה זמן,ואני פשוט לא מסוגלת ללמוד. אז למדתי את שירת ימי הביניים,ועוד קצת צ`כוב, ואני לא יכולה להמשיך.פשוט לא יכולנו ללמוד. אבל לא נורא,אני די מתמצאת בשאר החומר והשאר הזה הוא ממש המון... אוף עם החברה המדרדרת הזאתי... שתהיה לי בריאה.... אויש,אפילו אין לי ממש מה לכתוב. בכל אופן,אל תגידי לי ללכת... אני רצינית,תני לי להיות פה. כואב הראש,כואב הלב(ולשניהם כבר מתרגלים...), ואי אפשר,פשוט אי אפשר ללמוד. אני לא מצליחה להגיד כלום.... אבל אם חייבים להאשים מישהו בזה שאני כאן,אז זה רק את האנשים כאן. ולא כדאי לך לזמן את ההורים. אמא נטשה מזמן,ואבא.... אל תזמיני את אבא,כי הוא הסיבה שאני לא לומדת,ולא הולכת לישון... אז זה לא יהיה אפקטיבי. ועכשיו אני פה...ואני ממש מקווה שהוא יגיע. בינתיים אני שמחה שאת כאן,ומתענגת על הפורום ועל בדויה באיי סי(תקנאי...). אז רני,מתוקה,תודה על הדאגה,אבל אל תחסמי אותי... לילה טוב שיהיה לך.... אוהבת שניקו

וואי וואי וואי מורן מה מצפה לך...

חחחח יא גנובה... על זה את מביאה ת`הורים של הילדה הפושעת הזאת? אם היית יודעת איזה תעלולים היא עוד מעוללת זה היה כלום בשבילך... אם את רוצה יש לך אותי ואני יודעת להלשין טוב טוב טוב. תמיד המורים שלי פונים אליי כי הם יודעים שככל שאני אוהבת את החברים שלי יותר ככה קשה לי לשקר בשבילם ואני ישר חושפת אותם.... חחחחחחחחחח סתם יאללה יאללה ללמודדדדדדדדדדדד

מורני !

New member
את יודעת מה אומרים...

עם חברים כמוך לא צריך.... :).. סתם... חוץ מיזה - נרגילות זה מוגזם - עוד מעט היא תתחיל לעשן לי חשיש.... ואז מה יהיה?

shanikoo

New member
מורני......

את מתחילה להישמע כמו אמא שלי... מה כל כך רע בנרגילות??? אין שום קשר בין זה לבין חשיש,וזה הרבה פחות מזיק מסיגריות. אני לא מבינה מה מוגזם בזה.... אבל אם את כועסת,אז אני מבטיחה לא להזכיר כאן יותר נרגילות.

למעלה