שני שביתה לכולכן...

Zorikit

New member
השמלה מהממת!

בגלל שהיא סיסקטיזית - אני חושבת שהחגורה מיותרת. וקשה לי עם המגפיים האלו כאן כי יש בהם משהו נוקשה - נוקשה טוב, כזה רוקרי בגלל הגימור והשחור וזה אל מסתדר לי עם השמלה והגרביונים שהם רכים ומתוקים. אבל אני מניחה ששני הדברים הם עניין של טעם.

איזה קטע - חשבתי בדיוק הפוך על המגפיים

השמלה אכן מהממת, והצבע שלה חי ומשגע, את הגרביונים - ברור שאני אוהבת
כחובבת גרביונים מושבעת. וכשראיתי את התמונה חשבתי כמה המגפיים רכים וזורמים ומשתלבים
כך שכנראה את צודקת וזה לחלוטין עניין של טעם.

להפך - המגפיים נורא רומנטיים-שנות עשרימים

נראה לי שמגפיים שחורים פשוט לא מצטלמים טוב, כל פעם מחדש (ועם זוגות שונים) אני נתקלת בזה

sheffys1

New member
סליחה?! איפה השרשרת?!

לא לימדו אותך שאם לא רואים את זה זה לא קיים באמת?!

tutifruti82

New member
מקסים מקסים

הגרביונים מהממים... הם מהעונה הנוכחית
(חובבת פפיונים מושבעת...
)

Taltul R

New member
בהחלט טוב וממלא פפיונים! אלופה שכמותך

פשוט מעולה
אני אהבתי מאוד את השילוב עם העור (גם בנעליים וגם בחגורה) זה יוצא מראה אחר ומדליק בעיני

אביגיל את נראית מקסים!

אני דוקא אהבתי מאד את השילוב של המגפיים עם השמלה. אני אוהבת שיש משהו ש"שובר" קצת את הרכות הכללית של ההופעה

efroch99

New member
מקסים!!

אני מחפשת וסט בנרות כבר כמה חודשים טובים... אני כל כך אוהבת את הלוק הזה!

@יעל@

New member
יש חנות באיביי ששמורה לי

שיש לה וסטים, אבל אני לא יודעת אם הם מחויטים או סתם, כי יש להם המון פרטי בייסיק וכו'.

משהו לא מסתדר לי בפרופורציות פה

זה איכשהו מצר לך את החלק העליון, אבל על חשבון התחתון, וזה עושה לך אגן רחב שממש אין לך. אני חושבת שא צריכה ללבוש את הווסט הזה עם מכנסיים רחבים יור ("נשפכים") מבד דקיק, ואז זה יתאזן.

Zorikit

New member
מסכימה עם אביגיל

אני חושבת שזה גם כי הווסט צמוד וקצר מידי.

iditush forever

New member
ואני היום לבושה

שמלה שחורה מבד עבה ונעים, של המותג הצרפתי HEMISTONE, באורך עד קצת מעל הברך. השמלה היא קניה ישנה מאליז ואני מגלה כל בוקר שאני מחטטת בארון שלי דברים חדשים יחסית שטרם נלבשו!! זה כייף. הוספתי גם חגורה אדומה במותן, גרביונים בצבע אדום כהה ואטום. ג'קט בסגנון צבאי,שחור, של קום איל פו מכיוון שלשמלה יש שרוולים לא מספיק ארוכים.אני נועלת את המגפיים החדשות של קלואי. מבחינת איפור -סקין מאט, אייליינר שחור, מסקרה שחורה, והשפתון החדש שקניתי מקולק' ויוה גאגא גלאם,מהמם!! עונדת -שרשרת נוצה של ה. שטרן, שתי טבעות - אחת עם אבני רובי, השניה עם סיטרין של ה. שטרן, צמיד זהב דק של ג.ר.א.ס עם אבני טורמלין ויהלום

לי וולף

New member
אחלה וסט!

ממש מדגיש את הסילואטה שלך!! טוב עשית שכיפתרת את המרכז
(אני גם חושבת שהוא מעט קצר אבל זה בולט בעיקר בתמונה הימנית וזו לא בדיוק עמידה טיפוסית
) אצלי בשמלה/טוניקה וטייץ מרגישה נורא נמוכה עם מגף מלא, אבל אני מאוד אוהבת את הצבע שלהם אז מידי פעם...

Taltul R

New member
אוהבת אוהבת אוהבת

הכל הכל הכל!! |מיוזע| רררררר מיוחד על המגפיים!

Taltul R

New member
אין דבר שמצחיק אותי יותר מהטעויות שאני עושה

כשאני מנסה לכתוב את שמו של אמוטיקון ושוגה
הכוונה ל
כמובן

למעלה