שני סיפורים

פנומן 72

New member
שני סיפורים

מעטים מביניכם יודעים אבל אני עובד גם כשליח במסעדה.
לעתים אנו פוגשים בלקוחות שמוציא את החשק לעבוד בזה או בכלל להיות חלק מהאנושות.
אני לא מדבר על העדר טיפים או סתם יחס מגעיל. אני מדבר לקוחות ממש דבילים.
סיפור ראשון קרה לפני מספר שבועות - אני לוקח חבילה אוכל עליה כתוב דבורה 2 אז הנה אני נוסע לדבורה 2. מגיע לבנין ולא מוצא את התיאור שכתוב על החבילה. באוטומט אני מתקשר והבחורה אומרת לי כן דבורה 2. אני אומר לה כפרה עליך עיניים אני עומד מול השלט דבורה 2 ואני לא מוצא את הדירה שלך. אמרה לי חכה אני מגיעה. מחכה דקה והיא מתקשרת נו איפה אתה ? אמרתי לה אני מחוץ לבנין. אמרה לי גם אני מחוץ לבנין ולא רואה אותך. בקיצור איך אני פותר את המצב - אמרתי לה חכי בחוץ.
החלטתי שאני נוסע לאורך כל הרחוב ופתאום אני רואה אותה עומדת מחוץ לבנין דבורה 20, רק שהספרה 0 נפלה ...

סיפור שני מעצבן לא פחות:
עוד לפני שאני יוצא מהמסעדה אני קולט על המשלוח כתובת לא הגיונית (מספר בנין גבוה על רחוב מאוד קצר) - אני מתריע בפני מנהל המשמרת שמתקשר למוקד והוא חוזר עם תשובה - כן, זה מספר הבית וזה הרחוב וכבר היו אצלו. אני כזה WTF זה פאקינג לא הגיוני, אבל נוסע. מגיע לרחוב וכמובן אין זכר למספר הזה. אני מתקשר אליו והוא אומר לי שיש בית כזה ושאני אחפש טוב. אמרתי לו שחיפשתי כבר ואני שואל אותו אנחנו מדברים על הרחוב הזה בין רחוב א' לרחוב ב' ? הוא אומר לי כן כן תגיע עד הסוף אתה תראה מצד שמאל. ואז אני שואל אותו - אנחנו מדברים על העיר ג' ? והוא כן בטח. שוב עושה סיבוב וכמובן אין. מתקשר אליו ואומר לו - בוא תסביר לי איך נוסעים אליך. והוא מסביר לי ומתברר בכלל שהוא מדבר על עיר אחרת !

סבארבא

New member
סבא רבא מופתע מפנומן ומציע לו חברות באינטרנט.

היי, גם אני עבדתי בשליחויות (פיצה האט, פיצה בלאט!) איזה חצי שנה (בנוסף לעבודה הרגילה) והפסקתי לפני חודשיים-שלושה מפאת פריצת דיסק שהולכת ומתקרבת.
כן, אין מה לעשות - להיות שליח בארץ זה זוועה. אתה רוצה שאני אספר לך על איזו בחורה שטענה שהיא גרה ברחוב X מס' 38 כשהמספר האחרון ברחוב הוא 34 ויש פשוט גדר עם מין יער שכזה אחרי 34?
"תכנס ליער, תרד קצת בסלעים ותזהר לא ליפול, אח"כ תעבור את השדה-קוצים והגעת" (אני רציני לגמרי).
כשהתקשרתי אליה וביקשתי ממנה אם היא יכולה אולי לרדת למטה (כי פשוט לא הצלחתי למצוא את זה, לא תגיד שלא נכנסתי ליער - מה שאגב, לא הייתי אמור לעשות בכלל לפי הנהלים של החברה..) היא התחילה לצרוח עליי שהיא לא מוכנה לזוז ס"מ אחד מפתח הדלת שלה ושאני יכול להתבייש בעצמי, שאני חרא של בן-אדם וחרא של שליח, ושפיצה האט הולכים לחטוף כזו תביעה ייצוגית ממנה שהם יצטערו על היום שהם הגיעו לישראל?
אין מה לעשות אחי, יש אנשים שפשוט אי אפשר לדבר איתם (כמוני!
). לא צריך להתרגש מכל איזו מפגרת.

מה גם, קח טיפ - תקנה GPS נפרד ולא דרך הוויז (לי פשוט אין סמארטפון) - זה יחסוך לך בטריה, הרבה עצבים והרבה זמן (וזמן = טיפים
).
באיזו חברה אתה עובד? על איזה קטנוע?

פנומן 72

New member
יש כזה דבר גם בקרית אתא

&nbsp
חברים שלי הסתבכו בזה - לי טרם יצא.
מה זה GPS שלא דרך ווייז ? ...אני לא הולך להתקין לי איזה GPS על הקטנוע...
אני עובד או על מובי או על איזה צעצוע של ילדות בנות 16 קטן כמו קורקינט.
&nbsp
&nbsp

סבארבא

New member
עבדתי על B-BONE של דיאלים בהאט.

אחלה פאקינג קטנוע, חוץ מהעובדה שהוא נראה ממש מצחיק. יציב ברמות אחרות! עם מובי אתה נוסע מעל 30 קמ"ש על באמפר ואתה על הרצפה.
וGPS שהוא לא דרך וויז זה מכשיר אלקטרוני שבנוי להיות GPS, הנה - תסתכל פה.

פנומן 72

New member
מובי זה חרא של קטנוע

אף אחד לא ישכנע אותי אחרת.
עאלק "בנו אותו במיוחד עבור שליחים". שמעתי את הבדיחה הזו יותר מפעם אחת. עושה רושם שבנו אותו במיוחד עבור כירופרקטים.
גם הקטנוע השני זבל, אבל אלה הקטנועים שהמסעדה נותנת. זה מה יש.
ראיתי את הלינק - איפה אתה בדיוק רוצה שאני אחזיק דבר כזה על קטנוע ומי בדיוק ישלם עליו ...

זיקן

New member
מנהל
יותר מדוייק בנו אותו במיוחד למוסכניקים.

גם הם צריכים פרנסה.

פנומן 72

New member
היא לא ממש בוסית

אלא אם אתה מתכוון לאחראית משמרת.
הבוסית אמנם צעירה ממני אבל לא יכולה להיות הבת שלי.

סבארבא

New member
ברוב עבודות "המבוגרים" מרוויחים מינימום.

והבן אדם צריך כסף. בלי תואר בימינו אף אחד לא מסתכל עליך, זה נהיה עולם של "אתה הקורות-חיים שלך", לאף אחד לא באמת אכפת מי אתה תכלס.

goldy

New member
קורות חיים = רשימת דברים שאני שונא לעשות

כולנו כל הזמן צריכים כסף.
השאלה היא האם אתה מנצל את זמנך החופשי כדי לעצור לחשוב, ולתכנן את העתיד, במקום קודם כל לרדוף אחרי החודש הבא?

זיקן

New member
מנהל
תעבור לשיפוצים ואז אפילו שופטים. עוכרי דין ורופאים

ילקקו לך תתחת.
המלוקק.

פנומן 72

New member
מוכר בחנות נעלי נשים ?

כמי שעוקב אחרי קורות חיי, אתה צריך לדעת שזו עבודה שניה שלי

סבארבא

New member
אני איתכם באותו ראש, אל תבינו.

אני בעצמי עובד במשרד עורכי דין (אחרי שאני במשרדים מגיל 18 {הוצל"פ שנתיים, מאתר חייבים - כן אני סטוקר}), אבל וואלה - אני מסתכל על זה עובדתית ולא בא לחנך אותו כרגע.
לעבוד ב"עבודה של מבוגרים" בלי תואר בשביל להגיד "אני לא עובד בשליחויות" בגיל הזה לטעמי מיותר, אני לא איש של אגו.
אבל שוב - אני לא מכיר ולא שופט ולא נעליים. רק אומר את דעתי.

wish2

New member
אנחנו המון פעמים עובדים בעבודה שנראית טוב לסביבה

ולא יושבת טוב עלינו.
וזה נורא וזה מחניק.
אני יודעת כי אני עושה את זה בעצמי.
&nbsp

סבארבא

New member
היי, זה נראה טוב בקו"ח.

עדיף "משרד עו"ד" מאשר "פיצה האט", למרות שפיצה האט זה יותר כסף.
אבל ת'ם יודעים, יש עניין של נסיבות. יש אנשים שרואים עבודה נטו בתור כסף ועושים משהו אחר עם החיים שלהם (אני מכיר בחור מגה-מולטי-מוכשר מהשליחויות שמאייר ספרי ילדים {כבר מוציא לאור} אבל זה לא מספיק כסף, אז ה"עבודה" זה כאילו השלמת הכנסה בשביל שטרות בכיס). הכל עניין של מי ומה.

למעלה