שני סיפורים

בקטע הזה אני למשל רק צריכה להגיד תודה על איפה שאני

כי אולי זה לא המקום שחשבתי שאהיה בו,
אבל נפלתי על בוס ועל אווירה כזו בעבודה שברוב המקרים כיף לי להיות פה.

סבארבא

New member
גם אני שונא את הקולגות שלי.

חוץ מהמנכ"ל ועובד אחד מגה-גבר שאין לי מושג למה לא הלך להייטק (הבן אדם מתכנת לעצמו כל מיני שטויות למחשב ברמה הכי גבוהה שיש, חבר שלי {שעובד בהייטק אשכרה} אישר לי שהוא גאון) - הייתי זורק שם את כולם לפח.
אנשים בני 40 שלא יודעים להשתמש בפסיקים. מוכרים בשוק לא הייתי נותן להם. מה גם שחצי מיום העבודה הם מעבירים בפייסבוק (גם אני, אבל אני עובד לפי תפוקה ולא לפי שעה).

את אילו שעובדים איתי ביום יום

באותו המשרד אני לא שונאת, פה יש אווירה כיפית יחסית.
אבל קולגות שאני אמורה לשתף פעולה איתם בעבודה ממשרד/חברה אחרת שאנחנו עובדים איתם כל זמן..
אותם בא לי לרצוח לפחות פעם אחת כל יום.

סיגלית 2014

New member
מנהל
בסיפור השני הייתי בטוחה

שהחליפו בין מספר הבית לבין מספר הדירה. אבל "העיר האחרת" הפתיע עד לאן מגיעה החפיפניקיות של עובדים וכמה טעויות מביכות יכולות להיות.
לגבי הסיפור הראשון, זה ברור שזה טמטום כי היא יכלה לעדכן אותך על נפילת האפס האומלל. למזלך הפעלת את הקופסא בראש והקופסא אכן עובדת!!!

כל הכבוד.

לגבי העבודה בשליחויות.... כמה ביקורתיות. לדעתי כל עבודה מכבדת את בעליה ואם אתה עובד "גם כשליח במסעדה" כדי לעשות עוד קצת כסף, שאפו. מה אכפת לך מה אחרים אומרים? יש מלא אנשים שעושים השלמת הכנסה בכל מיני עבודות צדדיות. מה יש??

סיגלית 2014

New member
מנהל
כן

אבל לא הייתי לבד. אחי היה איתי במושב על יד הנהג. זה נחשב?
ועוד פעם עם בעלי.
בטח אין נסיבות מקלות........

ALIsuperstar

New member
מאגר הלקוחות הדבילים עולה מיום ליום

לא משנה באיזה עבודה מחורבנת אני נמצא...
הכי מעצבן אותי זה, כשאני מגיע עם הסחורה ללקוח, הוא מחליט שאני גם מנקה, ואמור להיות המחסנאי שלו, לפנות לי מקום כדי שארטיב את הגב והבית השחי שלי בשעה 6 בבוקר...
עוד יותר מעצבן, זה לקוח שמעוניין שאצלם את הבת שלו בסטודיו, אחרי כל השיחה אני בונה לו את השכר הכולל של כל העבודה, כמובן שמגיע משפט מסוג, אני מכיר מישהו שיעשה את אותה העבודה, בפחות כסף... אין בעיה לך אליו...

wish2

New member
אמרתי לך מזמן שאתה צריך לעבוד אצלי פנוש

אני מחפשת מנקה חדש.
&nbsp

xvxxvx

New member
כשאתה עובד מול לקוחות

אתה נחשף לרמות טימטום שלא היית מודע אליהן קודם, זה ידוע.

למעלה