שני משחקי בית בלי 4 5

שני משחקי בית בלי 4 5

ו15 אלף ש"ח קנס. אתם יודעים מה זה? שערים 4 5 בלי אוהדים? נו העיקר שיוגב לא אשם. יחזור לבסיס שלו. והלב שלי איתו. תאמינו לי.

סטלנרי

New member
אלוהים ישמור

מה הדיינים חשבו לעצמם ? איך הפועל אחראית לזה ? היה פגישה עם המשטרה , שהם אחראים על הבטיחות באיצטדיון (מכיוון שלא מוציאים את המשטרע מהאיצטדיון, היא לא מאשרת) אין שום הוכחה שזה אוהד הפועל . עונש טפשי, צריך לשרוף את שער 8.

היי=]]]

אני חדשהה פהה מה זה החרא הזההה משחק בלי 5-4 זה השערים שדוחפיםם את הפועלל במקום שההתאחדות תטיל קנסות על האשמים שתחשוב שנייה.. 500 שוטרים יש במשחק שלא עושים כלום מה הם מצפים שתאומים יבוא ויחסום תאוהדים עם הגוף1?!!?!?!??

the red king

New member
כן אה...

זה לא יעזור כי הקולקציה של כלום הזאת בהתאחדות לא תשתנה כנראה בעשור הקרוב...

astrix4

New member
אלוהים ישמור!!!!! (אפילו לא רדיוס?)

אין ספק שההתאחדות הזאת הם חבורה של ליצנים. אין עכשיו כבר שום ספק שהם מעדיפים את הפועל. הם אפילו לא מנסים להסתיר את זה. אין לי שום ספק שאם היה מדובר בסיטואציה שבה אוהד בית"ר היה עושה את זה בטדי, בית"ר הייתה חוטפת לפחות 5 משחקי רדיוס או 3 נק' הפחתה. וטדי היה נסגר לזמן רב. סגרו את שערים 4-5? מה הבעיה? גם ככה הפועל לא ממלאת את בלומפילד ביותר מ7,000 איש (חוץ מבמשחקי דרבי או אירופה). אז כל השרופים בעשרותיהם, יכולו לעבור לשבת בשער אחר ללא מפריע. אבל הפועל, יוצאת בזול. הרי האוהד האינטיליגנטי של הפועל השליך את הרימון לעבר גרשון, ככה שזה לגיטימי בעיני אוהדי הפועל שם בהתאחדות. הרי אם הסיטואציה הייתה הפוכה הייתם כותבים על הבית"רים "חיות", "ברברים" וכו'. תרשו לי להקיא מכם ומההתאחדות האדומה. ונ.ב- ההתבכיינות שאוהד בית"ר שתול זרק את הרימון מזכירה לי את ה"מושתלים" של השב"כ שצצו כפיטריות אחרי הגשם בזמן ההתנתקות, ה"שתולים" הדימיוניים שהמציאו המתנחלים כשהאשימו אותם באלימות נגד חיילים וכו'. כמה נוח להאשים את הצד האחר במקום להגיד "יש בנינו תפוחים רקובים".

astrix4

New member
זה נשמע לי כמו, אוי יו יוי ....

זה אוהד בית"ר זרק..... ומאשימים אותנו. זה אוהד בית"ר שהתחזה....... איך יכול להיות שמאשימים אותנו? הרי אנחנו אינטיליגנטים ונאורים.... כשתגדלו ביצים דברו איתנו . קחו אחריות על מעשיכם. באנץ' אוף פוסיז.

תקשיבו טוב טוב.

זה לא עניין העונש. המשטרה נמצאת שם. אנחנו משלמים כרטיס.ודמי משטרה יקרים. כשהייתי בהרצליה .היו המון שוטרים בכניסה. אתם חושבים שהם נכנסו פנימה? היו פה ושם בודדים. והחלק הגדול פשוט כן פשוט צפה במשחק. כשיצאנו מהמשחק. עמדו שני סוסים לתפארת מדינת ישראל. ועליהם שני שוטרים אדישים למראה. נו באמת. איפה היו השוטרים כשצריכים אותם? איפה הסמויים שטוענים שנמצאים בכל מקום. עונש קל? זה בכלל לא. ותחשבו על זה שכוחות הביטחון יצאו בזול. כי מי יאשים אותם? רגע למחשבה

סטלנרי

New member
צודק אני לוקח אחריות

זה אני זרקתי את הרימון גם אני פוצצתי את האוהד הפועל בתחנה מרכזית למרותש אמרו שזה אוהדי בית"ר אני זרקתי את האבנים על האוטובוס של מכבי שהם היו בדרך לטדי . אני דקרתי אוהדי הפועל באוסישקין . אני הלכתי והפכתי מכוניות של אוהדי סכנין . שיצא כתב אישום נגד מי שעשה את זה ניקח אחריות אם זה אנחנו , כל עוד לא הוכח אחרת , צריך לתת קנס למשטרת ישראל שאחראית על הביטחון באיצטדיון ולא לתת קנס להפועל תל אביב או בית"ר ירושלים .

astrix4

New member
ואתם הם אלו ש...(רשימה)

לפחות לא האשמנו אחרים במה שאוהדים שלנו עשו. ומה עם: -הבובה של אוברוב? -מטען הנפץ נגד אשקלון? -אדהם שבטה? -הצדעות במועל יד? - צעקות "הייל"? -"שואה" כמטבע לשון לגיטימי בפיכם? ועוד ועוד....

סטלנרי

New member
לא האשמנו אחרים

הבובה היה דבר מרגש , אף אחד לא ברח מהאחריות ל דבר כל כך מרגש. על רימון ההלם באשקלון לקחנו אחריות וקיבלנו גם עונש משחקי רדיוס . אדהם שביטה נכנסו לכלא כמה אוהדים . הצדעות במועל יד וצעקות הייל ו"שואה" אנחנו לוקחים אחריות מדי שבוע וזה מופיע בקרן נגד הגזענות (למרות ששום דבר מאלה לא קשור לגזענות), זה סה"כ התגרות בגרמנים ממול. לא יודע מה כל כך נורא בלצעוק "זיג" שהקבוצה עולה למגרש, כולה צועקים להם ניצחון.

Land Spy

New member
לא קלטתי משו עד עכשיו..

הקצין, הוא לא אוהד הפועל?? אם כן למה הוא זרק על גרשון?!!?!?? ולמה בכלל האשימו אותנוו??? איזה חראאאא...

Land Spy

New member
למה עשו את זה???

זה ברור למההה.. המשטרה רוצה להראות לאלפי אוהדי הכדור רגל במגרשים שלא לעשות שטויות...

המשטרה רוצה להתנער

המשטרה מקבלת המון כסף לשמור על האוהדים ועל הקהל.. ופשוט מתנערת מכל אחריות. זה למה. אתם יודעים כמה שוטרים נמצאים שם. כן בכל מגרש? המון. יותר מידי. ואיפה הם כשצריכים אותם? מי שעושה שטויות. זאת המשטרה שלא יודעת מהזנב שלה.

למעלה