שני ונאסט

bduya

New member
שני ונאסט

תקשיבו חמודות. אין לי שום כוונה לסכסך ולכער מערכת יחסים כה יפה כמו שלכם... זה הדבר האחרון בשבילו נולדתי לעולם האכזר הזה. אז צ`מעו, אפשר לדבר, לצחוק , לזרוק לפעמים איזה ``אני חולה עליך``, ``אוהבת אותך`` וכיוצא מזה... אבלללללללללל היא לא שלי ואני לא שלה ואת גם לא! כל אחת של עצמה! נאסטי? את אוהבת את שני? יופי! גם אני!!!!!!!! אז מותר לי. שני? את מחבבת [=חחחחח, סתם] את נאסטי? יופי! כמו כולם פה... אז שקט. די. נגמר. חחחחחחחחחח ;-) ;-) ;-) ;-) סתם כפרונות שילי אני יודעת שהכל פה צחוקייה אחת גדולה! ואין לכם מושג כמה אני מתה על שתיכם. יאללה ביי. חולה עליכם. על כולכם.

shanikoo

New member
בדויה הכריחה אותי להגיב,אז.....

חחחחחחחחח,סתם,אני צוחקת איתך!שכחת שהכל פה צחוקיה אחת גדולה??? טוב,האמת היא שאין לי מה לכתוב,ובפורום תקין במצב כזה לא הייתה הודעה,אבל זה לא פורום תקין(במובן הטוב של המילה רני,במובמן הטוב של המילה..),ואני לא בן אדם תקין(לאאא,באמת???),אז יש תגובה ממני. בדויה בדויתית,אני נורא שמחה שהלך לך מצוין במבחן,תמיד ידעתי שיש לי חברה חכמה.אני גאה בך:).וחוץ מזה,אל תלחצי מנאסטי.היא מטבעה קנאית.תמיד היא הייתה ככה ותמיד היא תהיה.היא נורא רכושנית.אבל אני אוהבת אותה כמו שהיא. אז יקירתי,שיהיה לך לילה נפלא,ואני עוד מעט אגיד לך את זה באיי סי(איזה כיף זה להגיד את זה,הא?).תזכרי שאני אוהבת אותך,ושיהיה לך לילה טוב ומחר יום נפלא. המון המון המון נשיקות שניקו

למעלה