שני דברים...:

עוגייה

New member
שני דברים...:

1. שמעתי שהדיסק של Faithless ממש לא טוב...זה נכון? 2. מכירים את Milk Inc.? ברור לא? בכל אופן, מה דעתכם עליהם..? ואיזה שירים שלהם אתם מעדיפים (אני לא יודעת אם זה נחשב מוזיקה אלקטורנית, כי זה כן, אבל אני לא יודעת אם אתם מתייחסים לזה ככה..ולקרוא לזה "קטעים" זה לא מתאים, נכון?)

תמיר...

New member
פייתלס

זה האוס מגעיל...שמעתי את כל הדיסק שלהם וכולו על הפנים בקיצור לא שווה לקנות

Gorilla

New member
שווה עוגייה ../images/Emo8.gif

בקשר לשאלה הראשונה שלך לא שמעתי את הדיסק ואני מכיר רק קטע אחד שלהם מאד מונוטוני ומתאים לשם הלהקה. בקשר ל Milk Inc הסגנון נקרא יורו דאנס ולא קלאב טראנס כמו שרבים חושבים (אני בד"כ לא מסווג אבל זאת טעות גסה). המוסיקה של מילק היא אכן מוסיקה אלקטרונית, ואני לא מתפלא שאת אוהבת אותה כי היא מאד מלודית ונעימה לאוזן. טראק=רצועה ולא מסע כמו שחובבי הטראנס היו רוצים שטראק יהיה, ולכן כל שיר,מנגינה או השד יודע מה שמקליטים על דיסק מוסיקה נקרא טראק. קטעים מומלצים של MILK INC Walk on Water La Vache אם את אוהבת את הסגנון אני ממליץ לך על ההרכבים הבאים: Ian Van Dahl Syntone Tukan Alice Dee Jay זהו בינתיים אם את רוצה עוד מידע פשוט תבקשי או תשלחי אי מייל

עוגייה

New member
האמת?

אני יודעת שזה יורו-דאנס, ואני מאוד אוהבת יורו דאנס, לדוגמא- פראגמה. תודה על ההמלצות
(ואני מכירה את אליס דיג´יי, איך לא..) walk on water באמת טוב מאוד וגם- Don´t cry, Livin´ a lie, Promised ו Oceans הקטע הוא שכולם אצל מילק נשמעים אותו הדבר....

Gorilla

New member
עוגייה את משהו מיוחד

אני לא מכיר הרבה בנות שאוהבות מוסיקה אלקטרונית (בכלל), ונמאס כבר מכל לי לשמוע מבנות שהמוסיקה הכי טובה שהם שמעו זה בריטני והבאק סטריט בויז. בקיצור אני מקווה שיש עוד בנות כמוך בעולם (זה נותן לי תקווה), זכית ל 5 בננות מגורילה (כבוד של VIP)
נ.ב אם יש לך עדיין שאלות או בקשות את יודעת איפה למצוא אותי

תמיר...

New member
מה קרה לך

יש הרבה בחורות שאוהבות מוזיקה אלקטרונית בעיקר טראנסים...במסיבות טראנס כמעט חצי מהאנשים זה בנות

Gorilla

New member
תמיר אני לא מתווכח

אבל העובדה היא שרוב הבנות שנמצאות כשיש טראנס או קלאבים יוצאות החוצה ורק הפרחות שמחפשות זיון נשארות. אני מבטיח לך שרוב הבנות (לפחות בארץ) לא סובלות מוסיקה אלקטרונית, ואם תשאל אותן שאלות שקשורות לנושא תראה שלרובן (בלי הכללות תמיד יש יוצא מן בכלל) אין מושג על מה מדובר. בגלל זה שמחתי שעוגייה אוהבת את המוסיקה זה הכל.

עוגייה

New member
דווקא...

אני לא ממש אוהבת טראנסים, זתומרת...פחות. ואני גם לא ממש מבינה בנושא, רק בחלק... ואגב שאלה---> מישהו כאן יודע כמה עולה בית ספר לדיג´יים(אין לי מושג איך קוראים לו)ומאיזה גיל זה??

Gorilla

New member
עוגייה אני מתפלא עלייך

לא סיכמנו שאני תומך בך, ואת מסכימה אם מה שאני אומר
, בקשר לשאלה שלך אין לי שמץ אבל גם זאת תשובה אז קבלי אותה בהבנה.

תמיר...

New member
בית ספר לדיג´איים

טוב אחי אני לא רוצה להתחיל להתווכח למרות שאני יודע שאתה טועה אבל לא משנה...אקיצר לזאת ששאלה כמה עולה בית ספר לדיג´אים אז יש כל מיני בתי ספר...יש את הבית ספר של דיג´יי צ´ופי שהוא נחשב למקצועני והוא עולה יותר מ2000 שקל ויש בית ספר לדיג´אים שלעשות שם קורס עולה לך 750 שקל אבל לא מלמדים אותך הרבה...רק לעשות מיקסים ועוד כמה דברים. אם תרצי אני יביא לך את הטלפון שלהם

למעלה