שני דברים

ToryMaster

New member
שני דברים

א. אני היחידה ששמה לב שבזמן האחרון הגיעו פשוט המון אנשים חדשים לפורום? ב. בנוגע לישראגוסט, ידוע לי כי בעבר היה איסור מוחלט להזכיר את שם האתר פה, גם בגלל היותו לא אמין באופן משווע, וגם בגלל שהוא פשוט גרר הרבה ויכוחים והשמצות (זה מה שסיפרו לי בכל אופן
), מה דעתכם אתם על העניין?

P o M i K i

New member
לפי דעתי

אם מישהו בא ומפרסם את האתר מכל סיבה שהיא (לעזור למישהו או סתם בא לשם כא לינק) צריך לאזהיר על האמינות שלו. או אם מישהו בא ושואל על האתר. אבל אם השם שלו לא עולה אין סיבה להתחיל להשמיץ אותו.

דעתי

1)כבר אמרתי שיותר מדי אנשים מגיעים לפה בפרק זמן קצר...אי אפשר לבדוק את ה"איי פי" שלהם? 2)האתר בנוי ממאמרים מועתקים,מאמרים דמיוניים וכ'ו..לדעתי אם האתר מוזכר,ניתן להשמיץ אותו ואת בעליו,ואם מישהו מפרסם את הכתובת יש להדגיש שכלל חברי הפורום ממליצים לא להכנס לאתר. חביב הקסם

להתחיל לפרט למה

זה יהיה פשוט בזבוז זמן..בנתיים,תקבל את העובדה הזו כמו שהיא.נכון לעכשיו,אין אתר אינטרנט בעברית שהוא איכותי,אז תצטרך ללמוד מאתרים באנגלית(האתר מג'יק בבניה,לכן אמרתי "נכון לעכשיו"). חביב הקסם

ToryMaster

New member
../images/Emo4.gif

אני חושבת שאחת ולתמיד כדאי שמישהו שיש לו דעה מבוססת בנושא, יסביר למה ישראגוסט לא אמין

איפה נתחיל?

1) הבחור מוכר "קמעות המלך שלמה" שהוא טוען שהוא מכין אותם בעצמו (וכנראה שכן), אך אין לי ספק שהבחור כלל לא מבין בזה. כאשר לפני כמה חודשים נשאל שאלה פשוטה לגבי העניין, הוא פשוט לא ידע להשיב (מהי המילה TetraGrammaton, מילה שמופיעה הן בגרסה האנגלית והן בגרסה העברית לכאורה, של הטקסט). כמו כן, לקמיעות עצמם מיוחסים כוחות אשר לא להם. רק צריך לפתוח את הספר ולראות. 2) רוב החומר על מאגיה באתר שלו מועתק ישירות מהספר "כישוף וקסם" של ק' אמבר, עם שינויים של מילה או שתיים, כדי "לטשטש" את העניין. 3) מאמרים אחרים, מועתקים ואו מסוכמים מאתרים שונים של אנשים בעלי ידע בתחום וכן מספרים שונים, כאשר הוא כלל לא נותן קרדיט לאתרים ו/או לאנשים מהם הוא (או כפי שהוא טוען - אלו ששולחים לו מאמרים) מעתיק. אלה שלושת הטענות העקריות שלי לגביו, אם כי יש עוד.

לא האשמות חמורות מספיק?

מספיק שלוש אלו כדי להראות כי מדובר בפלגיאט ובשרלטן.

BlaT©

New member
אייפי של גולשים שמור במערכת...

ויכול להינתן לגורם חיצוני רק עם הצגת צו משטרה.
בדקתי את זה פעם למקרה בעייתי נוסף בפורום אחר...

jbu

New member
וגם בגלל

שזה ברור שכול מה שהוא עושה זה להוציא כסף מאנשים, הוא רמאי ונוכל והפורום נראה הרבה יותר טוב שהאתר שלו לא היה פה.

למעלה