שני דברים..

S u B

New member
שני דברים..

1) הרכזת שבט שלנו עוזבת וממש חבל עליה..
2) איך הייתה היום הפעולה? הרבה זמן שלא הייתה לי פעולה רגילה ביום שלישי עם החניכים שלי והיה נורא נחמד היום..

2003 SkiPeR

New member
אני מחזיר לך: 3 דברים :

1. היה ממש סבבה בפעולה
ולמה? כי אנחנו יוצאים ל"יום צופה" -יום מעבר הדרגה עוד שבוע ומשהו, וזה פעולות צופיות... ו- ווואו !!!!!!!!! אני ממש אוהב ת'פעולות האלו ! 2. תזכור את המשפט הבא "לכל אדם יש מחליף !!!". 3. היה לי היום מבחן במתמטיקה ואני מניח שהלך לי דיי טוב

יום צופה...?

טוב שניזכרתם...
! הייום צופה היה אמור להיות באזור טו בישבט!!! ובקשר למרכזת... חפיף! באמת לכל אחד יש מחליף, שגם יכול להיות טוב יותר!!! גם אנחנו בכינו ועשינו באלגן שהחליפו לנו ת'מדריכי קורס - וקיבלנו מדריכים (סליחה...) הרבה הרבה יותר טובים
! וגם לי היה מיבחן היום... והלך לא רע, ואיזה חצי כיתה לא הצליחה ליפתור אף תרגיל... והיה באלגן
אז יש לכולם מיבחן חוזר יום אחרי ל"ג בעומר
יום אחרי השירבטון!!! נועה.

יום צופה ../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif !!!

שימ
לכמות הימים המיוחדים שהיו לנו בשבט (אני מתכוון לימים שבהם יוצאים מהשט) יום פתי"ש יום בוקר בטבע יום אטרקציה טיול פסח יום צופה (בקרוס) יום הפוך (חלק מהקייצת בקרוב) מחנ"ק (בקרוב)

S u B

New member
גם לנו יש יום צופה..

אנחנו גם לא העברנו את החניכים שלנו דרגה וגם עדיין לא נתנו להם את השם החדש. (אני יודע שזה בא ביחד אצל כיתות ו', לפחות אצלנו) בכל מקרה, השם החדש שאנחנו נותנים להם זה גדוד רמון. על שם אילו רמון ובין השאר גם על שם מצפה רמון. המיוחד בשניהם זה ששניהם הם דבר מיוחד, אילן - זה ברור למה, ומצפה רמון בגלל שהוא אחד מבין השלושה, נראה לי, המכתשים היחידים בעולם. זהו לבינתיים! יום טוב!

Nirvana Forever

New member
התבלבלת... מצפה רמון זה לא מכתש..

מכתש רמון הוא כן מכתש והוא אחד משלושת המכתשים היחידים בארץ! (יש גם את המכתש הגדול והמכתש הקטן)

S u B

New member
סליחה סליחה...

התכוונתי לכתוב מכתש רמון ולא מצפה רמון. ונועה, אצלנו זה הולך ככה: כיתה ד' - גדוד עוללים. כיתה ה' - גדוד עופרים. כיתה ו' - גדוד נחשונים. ובאמצע כיתה ו' בערך מקבלים שם חדש שנשאר לתמיד. אז מה אתם אומרים על השם החדש?

פרה גאה

New member
נחמד...

אבל אני יותר אוהבת שיש מחזורים כלומר עם בי"ב יש גדוד ירדן אז כשהם יצאו אז גדוד ד' החדש יקרא ירדן ככה זה אצלנו וכולם כמעט מחזור ראשון (שבט חדש) וגם אנחנו שבט איתן אז כל השמות של הגדודים הם עפ"י שמות של נחלי איתן (חוץ מה' זה לא נחל!! משחק אותה מומחה בג"ג) *י"ב- אפיק- מחזור 1 *י"א- אלעל- מחזור 1 *י'-שורק-מחזור 1 *ט'-סער- מחזור 1 *ח'-דן- מחזור 1 *ז'-פולג-מחזור 1 *ו'-ארבל-מחזור 1 *ה'-גולן (בעעע)-מחזור 1 *ד'-ירדן-מחזור 2

כי זה כמו שכשיסעור הקודמים

עזבו אז יש יסעור חדש...מחזור לא יודעת כמה... זאת אומרת השבט שלהם יחסית חדש ורב הגדודים שלהם מחזור ראשון זאת אומרת פעם ראשונה שהם קימים!

פרה גאה

New member
כי הם מחזור 2

שנה שעברה ירדן היו י"ב (מחזור 1) וברגע שהם יצאו ד' החדשים שהצתרפו רק השנה הפכו להיות ירדן(מחזור 2) כלומר שכל השמות ימשיכו לחזור על עצמם ... הבנת?

S u B

New member
סתם דפוק..

זה לא נשמע כזה טוב, כי אז אין את ההתלהבות לדעת מה השם החדש יהיה..סתם באסה!

הבנתי ../images/Emo13.gif

נחמד דווקא
אבל השמות ה"אמיתיים" זה ככה- ד' עופרים ה' נחשונים ו' משוטטים ואחלה שם
!

פרה גאה

New member
היום צופה שלנו יהיה בחופש חחח

הוא היה אמור להיות בינואר בכלל ואין לי מושג מה קרה

למעלה