שני דברים...

שני דברים...

היי זו "משועממת מהמציאות" השם החדש שלי הוא ניל האחת דבר שני מישהו פה פעם השתמש בעין השלישית שלו?!

plusman

New member
מה זאת אומרת עין שלישית?

????????????? זה כמו טלפתיה??????

לא...

זו אחת מ-7 הצ´אקרות שיש היא ממוקמת במצח בין שתי העיניים דרכה אפשר לראות חיזיונות של העבר או העתיד ובכלל חיזיונות אבל לא הרבה אנשים שאני מכירה פתחו אותה אז רציתי לדעת אם מישהו כבר השתמש בה ואיך הוא הצליח לעשות את זה כי יש לי ספר על זה אבל הוא מסביר די גרוע...

Zipadidoda

New member
לפי ההשארה שלי לגבי אמונתך

מה היא העין השלישית אז אני דיי סבור שרוב האנשים בעולם עשו זאת

בוםבלנט

New member
כן...

יותר נכון, ידיד שלי מלמד אותי להשתמש בה... אז בעוד כמה ימים אני אוכל להסביר לך. (אחרי שאני אדע יותר טוב, אני לא רוצה לחרבש לך שטויות)

אני מאוד...

אודה לך מאוד חשוב לי לדעת על זה כמה שיותר דברים כי אני מאוד רוצה להצליח בזה יש לי אינספור חלומות על זה אז קיוויתי שמישהו יוכל ללמד אותי...

L e s t a t

New member
אם כך

אני ממליץ לך על הספר "גם לך יש תפישה על חושית" מאת פיט א. סנדרס.

אה כן...

כבר סיפרו לי על הספר הזה פשוט אני עדיין לא הצלחתי להשיג אותו אבל תודה על ההמלצה בכל מקרה...

לפני כמה זמן...........

למדי שיאצ´ו ובשיעור האחרון עשינו מדיטציה שפותחת את העיו השלישית..... אם אתה לא משתמש בעין השלישית שלך אז מה שקורה זה שהיא פשוט "נסתמת" ומאוד קשה להשתמש בה אחר כך!!! אני מציע לכולם לעשות!!!! זה מאוד כייף וזה עוזר!!! אם אתם רוצים לעבור את המדיטציה, צרו איתי קשר בפרטי ואני אפנה אותכם למורה שלי!!

למעלה