שני דברים...

sahar85

New member
שני דברים...

1. אני מתנדב בעמותה של ילדים בעלי צרכים מיוחדים כבר מעל 8 שנים. התחלתי בגיל 16 וכיום אני בן 24, הילדים האלה הם החיים שלי, כבר בצבא רציתי לפרוש מפאת חוסר זמן אך גיליתי במהרה כי איני יכול ואני אוהב אותם יותר מדי, אז נשארתי והמשכתי כמה שאני יכול, גם במחיר של להפסיד מדי פעם יום עבודה (קייטנת קיץ- 10 ימים, לוקחים חופש 10 ימים). בכל מקרה, כיום אני מרכז שבתות בנים, שבת בה אני וכ- 14 מהילדים שלי (חניכים, אבל אני קורא להם "הילדים שלי") נוסעים לשבת ישיבה וכ- 28 תלמידי ישיבה חונכים את אותם הילדים. זו שבת קשה מאוד בשבילי, ההורים "מפקירים" את חיי ילדיהם בידיי, כל ילד עם התרופה שלו, הטיטול שלו וכו'... אבל אני נהנה , ועושה זאת בלב שלם. בכל מקרה, שבת אחרונה, היינו בישיבה בה למדתי, וכבר מתחילת היום לא יצאתי מרוצה. קבעתי עם חונכים ב 12 כי ההסעות מגיעות ב 12:30 וחונכים איחרו בחצי שעה ויותר... אז בערב שבת, יצאתי לסיגריה (אני אמנם דתי, אך מה לעשות, גם אני בנאדם- נפלתי... ), כשהלכתי לעשן (בצד, מחוץ לתחומי הישיבה כשהחניכים כבר ישנים!!!) הצטרפו אלי 2 חברה מהישיבה עם סיגריות ועישנו איתי. לא הבאתי להם סיגריות ובטח שלא גררתי אותם. במקרה (רק מה') זה הגיע להנהלה והעיפו אותם (עם לא מעט האשמה שלי...) וסיפרו גם לעמותה על הסיפור. בשיחה עם העמותה הם טענו שאמנם לא גררתי וכד' אבל פגעתי בשמה הטוב והדתי של העמותה ולכן לא אוכל יותר לרכז שבתות, מה שפוגע בילדים, בהורים, בעמותה, ו...בי. העמותה רוצה שאני אמשיך להתנדב ויש בל"ג בעומר פעילות שהם רוצים שאני אצטרף... ואני לא יודע אם אני רוצה להמשיך. נכון שטעיתי, ונכון שפגעתי ב"שמה הטוב". אבל לקחת לי את הילדים? הרי לא פגעתי בהם... אוף, לא בא לי לפרוש אבל אני חושב שאחרי 8 שנים הגיע גם זמני... (גם הצוות וגם החונכים לא בעמותה יותר מ- 4 שנים...). לא באתי לספר כמה אני צדיק, באתי לשתף בכאב שלי ושתעזרו לי להחליט... ללכת בל"ג בעומר? לפרוש או לא? זו השאלה... 2. אתמול למדתי את "שבע נפל צדיק וקם" ספר יפה ומומלץ. בכל מקרה, עלתה לי תמונה לראש שבא לי לצייר. אקדים ואומר שאני אוהב פרדוקסים. ציירתי לא מזמן 2 בחורים דתיים מתנשקים תחת הכותרת "ברוך את ה'... שעשני כרצונו". והתמונה שעלתה לי אמש לראש זה בחור דתי, שמתכרבל בספה עם בן זוגו (התנוחה הרומנטית הזאת, מכירים?) שגם הוא דתי ושניהם לומדים מסכת סוטה... מה אומרים?

מרי לנ3ח

New member
תזכיר לי להגיב לך "אחורי זה"

בנתיים אני מקפיץ אותך למעלה, עפתי לעבודתי הנחמדת. בייוש.

מרי לנ3ח

New member
צהרים טובים, חזרתי.

אז ככה, 1) תרשה לי לצטט 2 משפטים
"העמותה רוצה שאני אמשיך להתנדב ויש בל"ג בעומר פעילות שהם רוצים שאני אצטרף..."
"אוף, לא בא לי לפרוש אבל אני חושב שאחרי 8 שנים הגיע גם זמני... " השאלות שלי הם: א.בסוף העמותה שמעה לאותם בחורים מלשנים והעיפה אותך מלרכז שבתות או מה? מה העונש בדיוק? מה ירד ומה נשאר?? ב.אם לא בא לך לפרוש ובעצם זה עושה לך טוב, אז למה תפרוש? יש אנשים שמתנדבים 20 שנה או עד מותם... תשאל את עצמך.. --אם אתה רוצה לפרוש כי בחברה שם מקובל רק 4 שנים, אז הייתי מציע לך להשאר --ואם אתה רוצה לפרוש כי אתה מרגיש מיצוי שם, אז תפרוש! תבדוק מה עושה לך טוב ותעשה! =] 2)אני לא מכיר את הספר שציינת..אבל מה שמשך אותי זה.. אתה יודע לצייר? צייר? עד כמה? במה מצייר (איזה כלי)? והרעיון שלך נשמע מגניב לסגנון של קרקטורה או רישום פחם רציני (ז"א לא באמצע, או רציני מידי או מצחיק מידי
) 3) כל הכתוב לעיל זו דעתי בלבד!

sahar85

New member
לא בטוח...

היתרון בעמותה זה שזו עמותה לילדי מטה בנימין, המקום בו אני גר.. אז אני תמיד יכול לראות את הילדים. מציק לי אבל שדפקתי במחי יד 8 שנים... ולא בא לי לפרוש ככה, הייתי יוצא גם ככה אוטוטו, אני מתחיל לימודי קונדטוריה בסוף החודש אז גם ככה לא יהיה לי זמן... אבל לצאת ככה? אולי כדאי ללכת לל"ג בעומר רק כדי להראות שלא נפגעת ואני מבין אותם. וגם כדי לראות את החיים שלי.... וכן, אני מצייר. לא, אני לא מקצועי... מצייר בקטנה ככה... בכל מקרה, התכנון הוא לצייר בפחם... חכה, אני אבדוק אולי יש לי פה ציורים שלי... אה, יש לי כמה... מותר להעלות ציורים שלי שהם עירום נשי חלקי?

sahar85

New member
אותו סגנון בצבע...

עד שאני קבל תשובה אם אני יכול להעלות ציורי נשים בעירום חלקי (גב, ואחד עם ציץ שמציץ...).

sahar85

New member
לא מקורי אך חמוד... נא לסובב.

זהו, כל השאר בעירום זה או אחר, מחכה לתשובה. אולי אני אעלה, עם XXX ומי שלא ירצה לא יכנס... מממ...

מרי לנ3ח

New member
רוצה לצאת בטוב?

אז תהיה שם עד סוף החודש, ותתמיד, ותהיה הכי הכי שאפשר :) ואל תשכח ש"הטוב ניכר בהעדרו"- הם עוד יתחרטו על זה
בכ"א אני חושב שאתה כן צריך ללכת לל"ג בעומר, אבל זה רק מה שאני חושב.. תעשה מה שבא לך :) וחופשי תראה שנפגעת, זוכתך להפגע..
בקשר לציורים- זה גרפיקה ידנית מה שעשית.. ממש יפה, יותר אהבתי את השחור לבן.. שאפו על הסבלנות
ובאמת הרעיון של הידיים לא מקורי אבל יפה לאללה!!! אז תשכח מהלא מקורי חח
מה עוד??? הא, אם לא מאשרים לך פה להעלות את הציורים שלך, אתה מוזמן לשלוח לי במסר..

מרי לנ3ח

New member
נו באמת... אני מאשר!! XD

זה מים יורדים מהמותניים שלה או בגד? אני לא יודע מה איתך, אבל היא תופסת אותך ביד!
רוצה ניתוח פסיכולוגי על זה?? חח

sahar85

New member
ענק, לא חשבתי על זה...

וזה בגד שהופך למפל... אשמח למסרישי עם ניתוח פסיכולוגי...

מרי לנ3ח

New member
ואוו זה יפה

נדמה שהאוניה זה פרצוף מחייך
אהבתי, ותן לה לאכול, חבל שהיא תיכנס לאנורקסיה! סהר, יש לך את זה ביג טיים!! =]

מרי לנ3ח

New member
../images/Emo45.gif

אם היה לי סורק הייתי מצייר משהו ומעלה.. הבעיה היא שהוא הלך קפוט!

Nחמן

New member
סהר יקירי ואהובי!

דמעות זולגות מעיניי לנוכח דבריך המרגשים. אני מכיר את הנושא מקרוב (לא בגלל הסיגריה) מפאת השתתפותי באירועים דומים מזה שנים רבות. אין לך מושג, עד כמה אני מתרגש לקרוא את דבריך הנפלאים. נכון, חטאת! עישנת בשבת. אינני רוצה להציע לך תיקון, כי לא אני הכתובת לכך. אני יכול להמליץ בפניך רק על דבר אחד: המשך לעשות טוב. לכל מעשה טוב יש גמול גם בעולם הזה וגם בעולם הבא. אשמח ליצור קשר אישי אתך במסרים ולגלות לך הרבה יותר, עד כמה אתה אתה יכול לעשות. לעניין ל"ג בעומר אני מבין את התלבטותך. דעתי (לא מחייבית) היא, שאתה צריך להמשיך להתנדב במסגרת, שתתאפשר לך. תרצה לדעת עוד? אני לרשותך. באהבה רבה
נחמן

leopold5

New member
אהבתי את הדימוי...

אם כי אני מוכרח להגיד שבלי קשר לחיבוק עם הגבר, יש משהו לא מכבד בללמוד תורה מכורבל בספה. אני מעדיף את הסטנדר הקלאסי (אך אין לי בעיה להתרכבל אחר-כך על הספה עם ההוא גברא). ולגבי זה שהעיפו אותך מההתנדבות - זה נורא בעיני. זו חדירה לתחום הפרט שלך, זה חוסר סובלנות קיצוני, חוסר רגישות לצרכי הילדים, שקשה להם מאוד להכיל פרידות (גם אני התנדבתי במקום כזה, אני יודע). ובעיקר כפיות טובה גדולה כלפיך. אך דע שהחסד שעשית עם הילדים האלה במשך השנים נרשם במקום גבוה יותר מזה שמנהלי המוסד נמצאים בו. לפעמים אני חושב שהומואים נבראו בעולם כדי לגמול חסד, ואכמ"ל, נתנאל

Nחמן

New member
בכל זאת קיימת בעייה

אני אישית פתוח וליברלי מאוד כלפי כל אדם. אחרת לא הייתי מגיב בעדינות כזאת כלפי סימשי (זוכר אותו?). בדרך כלל אני נזהר מלשפוט את הזולת וגם כאן אינני רוצה לשפוט איש משני הצדדים. מהודעתו של סהר הבנתי, שהדלת לא ננעלה, אלא היה הכרח להוציא אותו להפסקה לזמן מה. בכל זאת האדם עישן בשבת סמוך לישיבה, שבה התנדב, וגרם לכך (בעקיפין), ששני בחורים נוספים יעשנו אף הם, ומבחינת הישיבה זה דבר נורא. א. אני קורא לך לסדר (הקפה
שלך כבר התקרר מזמן). במקום לעודד אחרים, בוא תתנדב בעצמך. ב. ביקשתי גם מסהר לפנות אליי במס"ש. ג. אם שניכם תיצרו קשר איתי, יהיה זה בבחינת "טובים השניים מן האחד" ד. הלוואי נזכה כולנו לגמול חסד אבל... כבר כתבתי זאת בעבר: "צדק צדק תרדוף". ר' מאיר שפירא זצ"ל מלובלין היה מפרש: גם אחר הצדק יש לרדוף בצדק...

סהר היקר מפז...

1. לגבי ברישא של הדברים אני חייב להסיר בפניך את הכובע (הכיפה) - יישר כח על פועלך, אין לך ולנו מושג מה ערך הפעילות שאתה עושה עם ילדים אלה. מצוות וגמילות חסדים שאין להם שיעור. 2. אני אישית מציע על אף מה שקרה ולמרות הכל כן להצטרף לפעילות של ל"ג בעומר, כי הילדים שלך (כפי שהם מוגדרים על ידך) צריכים אותך לידם ולא אף אחד אחר. אני מאמין שעוד יסלחו לך ותחזור לפועלך זה המבורך עם הילדים שלך שהם חייך. 3. אכן אתה צודק שבע יפול צדיק וקם, לכן כאדם דתי (בוגר ישיבה) תחזור לעצמך נשמה ואני מאמין שתמשיך לשמור את השבת כבעבר, בטח ידוע לך מה שאמרו חז"ל כי יותר מה שעם ישראל שמר את השבת, השבת שמרה על עם ישראל. 4. לגבי הסיפא (סעיף2 בהודעתך) מה אומר לך, לא מכבר סיימנו במסגרת לימוד הדף היומי את מסכת סוטה. אני לא חושב שאנו מוגדרים כסוטים, יש נטיה - יש משיכה, אבל סטיה - עדיין אין. 5. אני מאחל אחי הצעיר שהקב"ה ירעיף עליך את כל הברכות כולן ויהיה לך את כל הטוב שבעולם - כי זה מגיע לך.

למעלה