שני דברים מעציבים שראיתי בפורומים

אמיר.

New member
עוד שתי הערות.

הראשונה
ההגיון של ההצעה הראשונה יביא גם גנרלים לתפקיד שר הבטחון. וזה שגוי. כנראה שגם האחרים שגויים. השניה. השיר אכן דוחה. כבר מזמן חשבתי ככה. יש לו מנגינה קליטה וטמפו, אבל המילים .... היכן צריך לעצור את התהליך ? בללמד גברים ש´לא´ זה ´לא´ או אולי שיש שאלות שבכלל לא שואלים ???

טל קר

New member
אהלן אמיר, מה שאני לא אהבתי בהצעה

הראשונה היה חלוקת התפקידים. זכר בשביל רופא, זכר בשביל ספורטאי, זכר בשביל פרופסור לכלכלן, נקבה בשביל עובדת רווחה.

אמיר.

New member
ברור, ברור...

מענין אם לתפקיד שר המשפטים הוא היה מייעד אישה, הן רוב בפרקליטות. כנ"ל לשרת החינוך...

איזה אמיר אתה?

נדמה לי שהפנייה היתה לאמיר היטטנר, אז איזה אמיר ענה? אל תתחילו לבלבל אותי בשינויי כינויים. הצילו!

aaa123

Member
את יכולה להסתכל בכרטיס האישי

הוא כתב על עצמו שם שהוא שומר מצוות אבא ל4 ילדים חמודים. לא היו פה שינויי כינויים בהקשר של אמיר עד כמה שידוע לי. אמיר הדתי תמיד כתב בשם אמיר כאשר אמיר הייטנר כתב בשמו המלא.

אמיר.

New member
אני אמיר נקודה ../images/Emo13.gif

הקלריקל החשוך, נציג כוחות האופל, קיצר אני ה´אחר´ .... מועדים לשמחה... (האם כל הפמינסטיות כאן מימשו את זכותן ליטול לולב או הפקירו את המצווה לגברים ?)

אחרי שהתוקע בשופר שהגיע לתה"ש

ליולדות בדיוק כשרציתי לישון קצת אחרי הלידה זייף כל כך, נכנסתי לרגרסייה בעניין המצוות כולן. אני בטוחה שאתה נוטל לולב גם עבורינו (אני מ-ק-ס-י-מ-ו-ם נוטלת ידיים)

אמיר.

New member
אוי אוי.. אין כמו זיוף בתקיעת שופר

בשביל להרוס את אורית החג... על כל פנים, צר לי, אני לא מסוגל לטול לולב בשביל אף אחד (כמו שאינני יכול לאכול בשביל אף אחד... הוא ישאר רעב ואני שמן
)... נ"ב.. כמובן, כמובן שרעיתי נוטלת לולב. וגם בתי (ומכיון שהיא הגדולה - היא נוטלת ראשונה לפני הבנים). היום בבוקר בבית הכנסת היתה באה אישה לתפילה (אין הרבה כאלו בשחרית של יום חול, אפילו לא חול המועד) ולולבה בידה. ללמדכם שמי שרוצה - תבוא עליה הברכה.

אפרת_ח

New member
אולי יפסיקו להיטפל לשיר הזה?

(וואוו, מלא זמן לא הייתי כאן, ורק באתי אני עושה בלאגנים) השיר מציג "תשובה בגוף השאלה" - תקראו את המילים עד הסוף ותראו, שהוא מציע לנמענת פשוט להתחיל לנהוג באסרטיביות. במקום להגיד "לא" מתחנחן - לדבר באופן ברור. מה שכן, זה באמת מטופש להציג אותו כ"משהו שחבר שלי כתב"...

אפרת_ח

New member
היי, אני עכשיו בסוף שביעי ../images/Emo32.gif

את הרבה יותר מתקדמת ממני. רק שאני לא אתרגל יותר מדי לחיי ה(א)בטלה!

../images/Emo32.gif אני רוצה לחדש לך - ילדתי... ../images/Emo13.gif

להלן קישור לשירשור הרלוונטי שמדווח על הולדת רעות לפני כשבועיים... כייף להיות אמא, ממש לא כייף להיות בהריון - מרגישה רווחה עצומה של מי ש"הוציאו לה את העז מהבית" (כמאמר הסיפור הידוע). כנסי לחינוך לגיל הרך להודעתי מהבוקר ותראי מה צופן בחובו העתיד בהתמודדות עם קנאת הבכורים.

nirdagan

New member
שיר של התרנגולים מלפני לפחות 40 שנה

נראה ךי שזנ קצץ מאוחר להתלונן על שיר של התרנגולים מלפני לפחות 40 שנה. אולי נתלונן גם על השפה העברית שיש לה נטיה לשובויניזם קשה במיוחד כמו במילים "בעל" ו"אישה". ניר

טל קר

New member
ראשית, אנחנו ביקורתיות גם לגבי

השפה העברית ומודעות לנטיה השוביניסטית שיש בה. שנית, לא התעצבתי על שיר מלפני עשרות שנים אלא על מישהי שחושבת שכיום הוא מה זה מגניב (זה שהיא חושבת שידיד שלה חיבר אותו זה סיפור אחר).

למעלה