שני ב-

חחחח היה חמוד../images/Emo3.gif

קאלי וג'ורג' ממש חמודים סוף סוף הם חזרו
מרדית כזאת מסכנה מה זה המשפחה המפגרת הזאת?:-\ דרק מעצבן אותי כל כך לא יכולה לסבול אותו
חחח כריסטינה וברק גם ממש חמודים
יואווווו אלכס ואדיסוןןןן
זה היה טוב
ביילי מתחילה ממש לשעמם אותי...בעונות 1-2 ממש אהבתי אותה ועכשיו היא סתם כזה עוד רופאה.. איזי פוסטמה לא יכולה להסתכל עליה יותר המקרים עצבם היו מעניינים, במיוחד זאת עם העקמת...

DevilGirl92

New member
פרק סביר

הקטעים עם מרדית'-דרק שיעממו אותי לגמרי. הבנו שהם ביחד, אוהבים זה את זה, פוצי מוצי קיטש קיטש. עכשיו אפשר בבקשה להעביר את שניהם לביה"ח אחר? אני מתחננת בפני היוצרת. הם כנראה שתי הדמויות שאני הכי שונאת בסדרה הזאת. בבקשה תשמרו את המערכת יחסים שלכם ביניכם לבין עצמכם. מרדית' מטומטמת לחלוטין. אפשר היה לראות את זה בבירור לפני שני פרקים-כריסטינה מדברת איתך על ברק ואת באמת חושבת על מה היה קורה אם דרק היה שודד בנק? או שאת פשוט קריקטורה מהלכת של בלונדינית? הסיפור שלה ושל המשפחה שלה פשוט לא מעניין. בואו נקווה שהתינוקת של מולי (?) תבריא, והם כולם יוכלו לעזוב אותנו בשקט. הקטע עם אלכס ואדיסון היה צפוי לחלוטין. זה גרם לי להרגיש כאילו הסדרה הופכת יותר ויותר לטלנובלה מאשר לדרמה. לפני 3 פרקים הוא רצה את איזי, ועכשיו את אדיסון? זה פתטי לחלוטין. ביילי איבדה כבר את כל הקסם שלה. אני מאשימה את ההורמונים
הסיפור הרפואי של העקמת עצמה מאוד עניין אותי, אבל הילדה..היא הייתה כמו כל נערה מורדת אחרת שפגשנו בסדרה. לגמרי לא מקורי, ולא מרגש. עכשיו זה ברור שאיזי תרצה לצאת צדיקה, ולשלם על הטיפול שלה. נהדר. כריסטינה ובורק. עד כמה שאני מתה על המערכת יחסים שלהם-הפרק הזה זה פשוט היה נראה כאילו שהם ילדים קטנים שלא רוצים לוותר על הגאווה שלהם. מיותר לחלוטין. הקטע עם אבא של ג'ורג' היה די בסדר, הוא היה אמיץ כשהוא החליט להילחם על חייו ולא למות בלי קרב. אני מעריכה את זה. קאלי
נקודת האור שלי בפרק הזה. הקטע שהם רוקדים כמו מטומטמים היה טוב
אבל אני מאוד מקווה שג'ורג' לא ישחק משחקים איתה עוד הפעם. זה לא מגיע לה, וזה די משעמם (וקאלי היא דמות שאני מאוד אוהבת, כשהיא לא עם ג'ורג').

snier1991

New member
לפי דעתי יהיה בפרק הבא פיצוץ גגדול בין דרק

למרדית' כאילו מנסים להראות שעכשיו כולם פוצי מוצי ואז יהיה פיצוץ גדול(משהו בסדר גודל של זה שדרק נשוי) כאילו השקט שלפני הסערה ובגלל זה קראו לפרק חלק א' ואני כל כך מסכים לגבי קרב שיעיפו אותו סתם דמות מעיקה אבל תעזבי את ג'ורג' קאלי בלי ג'ורג' מאבדת הרבה מהקסם שלה

DevilGirl92

New member
דווקא אני לא נגד ג'ורג'

אבל הוא פשוט כל הזמן שיחק ברגשות שלה, וזה לא היה הוגן כלפיה

**נוצרת את לשוני** ../images/Emo3.gif

ראיתי כבר את הפרקים ואני מתה להגיד לכם איפה אתם טועים ואיפה צודקים
אבל אל דאגה, אני לא חושפת כלום, לא הורסת לאף אחד...

4hilla4

New member
זה לא פתטי...

הם חמודים ביחד... אני ממש מסכימה על מה שאמרת על מרדית ודרק. ואני מסכימה שיעבירו את שניהם לבית חולים אחר. קאלי ממש טובה... ( אני לא יודעת אם מישהו זוכר אבל אחד הקטעים האהובים עליי ( וגם העצוב ביותר)זה היה שאדיסון וקאלי עבדו ביחד על זאת שאיבדה את התינוק.. איך זה השפיע על שתיהן.. על אדיסון במיוחד... אז זה היה המקרה האהוב עלי...

דווקא פרק סביר יחסית לקודמים.../images/Emo129.gif

לא רציתי לראות אתמול כי פחדתי שאני ארדם, כמו שקרה לי בפרקים הקודמים.
אבל היום כשראיתי, דווקא סביר ביותר. חשבתי שקאלי מעצבנת, אבל היא חמודה.
אני מקווה שהיא תשאר ככה. XD אבל איזו הזויה היא, הקטע עם המבטים. '-' אמאלה, אפילו אותי היא הפחידה. נמ.מי עוד. אה.כן.אלכס.3> כפרות עליו.*צווחה* שלא יחזור לאיזי הזאת. טפשה. >< היא לא רוצה את ה8 מיליון שתביא לי, או שתתרום. זה מעצבן. ושלא יהיה גם עם אדיסון, הוא חמוד מדי בשבילה. ועוד היום בפרק היא נראתה כ"כ זקנה. '-' מה הקטע עם זה.. כרגיל, מרדית צריכה למות יחד עם שפרד. הם כאלה מעצבנים. וכשהיא מנסה להיות חמודה, תכולת הקיבה כבר עולה לי למעלה. x~x

snier1991

New member
דווקא הפרקים האחרונים

אלה שהתעסקו בכרסטינה וברק היו הטובים ביותר העונה לדעתי בניגוד לשאר העונה הדי משעממת(חוץ מהפרק הראשון המצוין)

4hilla4

New member
פרק מצוייין...

אני נורא אהבתי...\ העקמת היה נחמד.. הכמעט נשיקה היתה ממש ממש טובה.. ( נכון זה היה מתבקש אני גם מבקשת..) השיר בסוף היה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ממש ממש ממש ממש התאים... אני גם לא אומרת נכנעת... אני מקווה שהם יחזרו :) קייט וולש היא השחקנית הכי טובה שראיתי.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט מתההה על הדמות שלה... אני מקווה שהיא תמצא אהבה... ושתהיה מאושרת... ב.נ. הארוס שלה באמת חמוודדד.... זהוו.... ( אדיסון + אלכס =
)

4hilla4

New member
לא נכון.

אני חושבת שאדיסון נראתה יפה.. ואם תראי ב youtube קליפים שלה ושל דרק בכל העונה היא ממש יפה... אני חושבת שהיא הכי יפה בסדרה:9 אבל זו רק הדעה שלי.. אני מתה על קאלי... ועל קרב... - הוא כזה נשמהה...

LeRanch

New member
פרק חביב../images/Emo9.gif

תיאו שיחק את החבר הגנן של מריסה באו.סי 3.. סתם עובדהXD אממ העלילה הייתה די מטומטמת אבל בכל זאת היה פרק מעניין (אני פשוט סותר את עצמי
)

TheLost

New member
פרק טוב אבל

לא מקורי. יותר מידי סמולווילי. יש בעיה, הבעיה נעשית גרועה יותר, תוך שנייה הם פותרים אותה, סיום חמוד שכולם סולחים לכולם או מה שלא יהיה.

יותר מדי מזכיר לי פאוור ריינג'רס.../images/Emo129.gif

עם היצורים וכל ה"זוד" הזה. לא יודעת, לא אהבתי.
ד"א, מה קרה בשתי העונות הקודמות, אפשר קצת רקע?

LeRanch

New member
התחלה הזויה אבל ההמשך היה טוב

בגלל ששכחתי כמעט לגמרי את כל סוף עונה 5, לא הבנתי כמעט שום דבר מההתחלה אבל בסוף נזכרתי והבנתי מה קורה.. רק חבל שהם מסיימים שם כל דבר תוך פרק ולא ממשיכים ליותר פרקים. ואיך לאנה הפוסטמה הזאת שורדת כ"כ הרבה דברים!?!!?!? שיפדו לה ת'יד, והגוף שלה הרגיש כל קיר אפשרי בבית של לקס - והיא עדיין בחיים ואפילו שריטה אין עליה בבי"ח!!! זה מעצבן!!

TheLost

New member
לאנה כבר 6 שנים עכשיו ממלאת תפקיד של

שק חבטות לכל רשע שמגיע לעיר...

פרק טוב../images/Emo13.gif

ראיה
עאע5אעעאעאעאעאעא אני אומרת את זה עכשיו ואני אמשיך לומר את זה לאורך כל העונה-לאנה חייבת למותתתתתתת
היא פשוט הדמות הכי מעצבנת, מפגרת, מטומטמת ומיותרת בסדרה הזאת
כל פעם שרואים אותה בא לי להחטיף לה כאפהההההה
באמת מעצבן שהם תמיד עושים מלא מלא בעיות בסוף עונה ופותרים אותם בשניה בתחילת העונה הבאה...

למעלה