פרק סביר
הקטעים עם מרדית'-דרק שיעממו אותי לגמרי. הבנו שהם ביחד, אוהבים זה את זה, פוצי מוצי קיטש קיטש. עכשיו אפשר בבקשה להעביר את שניהם לביה"ח אחר? אני מתחננת בפני היוצרת. הם כנראה שתי הדמויות שאני הכי שונאת בסדרה הזאת. בבקשה תשמרו את המערכת יחסים שלכם ביניכם לבין עצמכם. מרדית' מטומטמת לחלוטין. אפשר היה לראות את זה בבירור לפני שני פרקים-כריסטינה מדברת איתך על ברק ואת באמת חושבת על מה היה קורה אם דרק היה שודד בנק? או שאת פשוט קריקטורה מהלכת של בלונדינית? הסיפור שלה ושל המשפחה שלה פשוט לא מעניין. בואו נקווה שהתינוקת של מולי (?) תבריא, והם כולם יוכלו לעזוב אותנו בשקט. הקטע עם אלכס ואדיסון היה צפוי לחלוטין. זה גרם לי להרגיש כאילו הסדרה הופכת יותר ויותר לטלנובלה מאשר לדרמה. לפני 3 פרקים הוא רצה את איזי, ועכשיו את אדיסון? זה פתטי לחלוטין. ביילי איבדה כבר את כל הקסם שלה. אני מאשימה את ההורמונים
הסיפור הרפואי של העקמת עצמה מאוד עניין אותי, אבל הילדה..היא הייתה כמו כל נערה מורדת אחרת שפגשנו בסדרה. לגמרי לא מקורי, ולא מרגש. עכשיו זה ברור שאיזי תרצה לצאת צדיקה, ולשלם על הטיפול שלה. נהדר. כריסטינה ובורק. עד כמה שאני מתה על המערכת יחסים שלהם-הפרק הזה זה פשוט היה נראה כאילו שהם ילדים קטנים שלא רוצים לוותר על הגאווה שלהם. מיותר לחלוטין. הקטע עם אבא של ג'ורג' היה די בסדר, הוא היה אמיץ כשהוא החליט להילחם על חייו ולא למות בלי קרב. אני מעריכה את זה. קאלי
נקודת האור שלי בפרק הזה. הקטע שהם רוקדים כמו מטומטמים היה טוב
אבל אני מאוד מקווה שג'ורג' לא ישחק משחקים איתה עוד הפעם. זה לא מגיע לה, וזה די משעמם (וקאלי היא דמות שאני מאוד אוהבת, כשהיא לא עם ג'ורג').