שני בר - מישהי קנתה?

Zorikit

New member
שני בר - מישהי קנתה?

אני פשוט מאוהבת בעיצובים שלה, אבל המחירים פשוט היסטריים ואני תוהה - זה שווה את זה?
אני בעייתית בנעליים ולא כל נעל נוחה לי. מהתמונות נראה שהנעליים מאוד איכותיות אבל אני באמת לא יודעת.
היא עושה מבצעים מתישהו?
 

@יעל@

New member
אני קניתי!

והמחיר שווה ביותר! אני נהנית מאוד מהנעליים שלה.

נרשמתי לניוזלטר שלה ומידי פעם שולחים לי מבצעים וכו'.
 

ששת22

New member
אני לא מכירה אבל בדיוק השבוע נתקלתי בקופון

לנעליים שלה בבאליגם אבל כבר נגמר
 

לי וולף

New member
לא מנסיון אישי

אבל חמותי (פיינשמקרית באופן הטוב ביותר וגננת שעומדת שעות רבות) מאוד נהנית מהנעליים שלה
היא בד"כ נועלת קמפר ומותגים דומים....
 
תלוי בדגם.

יש לה דברים מקסימים ודיי נוחים. אבל לפעמים העורות שהיא עובדת איתם ממש ממש נוקשים ולי זה חותך את העור בטירוף.
 

Zorikit

New member
ראיתי, אבל גם אחרי השובר זה 550 ש"ח לזוג

ואני אפעם לא מדדתי נעליים שלה וכבר יצא שנכוותי עם שוברים אז אוותר בינתיים.

תודה לך ולכולם!
 

lisa s

New member
צודקת 100% לגבי המחיר

הניסוח לדעתי מטעה. כתוב 2 שוברים לקניה, רק שזה לא אומר שהשוברים מכסים זוג נעליים או אפילו קרוב לזה. ליתר דיוק ברוב הדגמים צריך לשלם יותר כ350 ש"ח אחרי שכבר שילמת 200 ש"ח ל2 קופונים, אז למרות שהנעליים שלה מאוד יפות זה לא מבצע שהייתי הולכת עליו.

בסוף עונה המחירים בד"כ יותר טובים מאשר 550 ש"ח, זה קורה בחנויות וגם ביריד "שופוני" שעד כמה שידוע לי מתקיים רק בת"א (תחפשי אותם בפייסבוק). לא מזמן היה כזה עבור דגמי החורף ובעוד חודשיים שלושה אני מעריכה שיהיה יריד נוסף.

לגבי ההתאמה לרגליים שלך, את גם צודקת. אני הגעתי בשנה שעברה לחנות של liebling כל סוגי הסנדלים ישבו עלי מוזר ביותר ועקום ואילו הנעליים הסגורות היו מדהימות ונוחות בטירוף, כך שחבל להמר.

את הקופונים הללו אפשר לבטל תוך שבועיים, כך שבפעם הבאה (בהנחה שהמבצע באמת טוב) אם את לא רוצה להמר ואת יודעת שיש מצב שתגיעי לחנות במהלך השבועיים הראשונים אז כדאי לנסות.
 
לי יש זוג שלה

והן איכותיות ביותר. לא יודעת אם יעזור לך אבל יש לי פלטפוס לא קל ואני הולכת עם הנעליים שלה ללא מדרסים או רפידות למינהן והן נוחות לי ואני יכולה לרקוד איתן ערב שלם בבילוי (נעלי עקב, כן?)
 
למעלה