שני - ארה"ב

Mikel20

New member
תאכלס איזה שחקן גרוע

הלט. בייקר הזה, והפרצופים שלו באמת מגוחכים
נקווה שהבן שלו יותר מועיל ממנו, הוא אגב על תקן שחקן קבוע בניגוד לאבא שלו. בכלל, כל הפרק של יום רביעי כתוב בצורה חובבנית, מנסים לגרום לכמעט כולם להראות חשודים והרי ברור שבסוף זה לא יהיה אף אחד מהם אלא משהו לא קשור בכלל (אני גם בעד ברוק והאמנזיה הזמנית). נראה לי גם שלפחות בהתחלה הלך על דונה
סטפני תגיד שהיא ירתה בה.

זה מה שאתה חושב

או זה מה שאתה רוצה שנחשוב כדי שלא נחשוד בך עם כל האמוטיקונים הצוחקים בהודעה? |אייקון של לוטנט בייקר|

Shiri from the block

Active member
../images/Emo6.gif "אם מישהו מכם הצליח לפענח איזה רופאה היא שיעדכן אותי, או שהיא פשוט כ"כ טובה שנותנים לה לעשות הכל בבית החולים..?" אתם הורגים אותי../images/Emo6.gif

../images/Emo58.gifשני ארה"ב

ת'ורן ופלישיה יכולים ללכת לעזאזל. שתי דמויות מיותרות. ממש לא מפתיע שכמו אמא שלהם הם פושעים. חטיפה היא עדיין מחוץ לחוק. שלא נדבר על זה שהם מסכנים את החיים של דונה. טיילור הייתה צריכה לדרוס גם את ת'ורן ופלישיה הייתה צריכה להישאר מתה.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifכל הכבוד לשניהם

סוף סוך מישהו עושה משהו כדי לטפל בפרחה הזאת! עבודה מעולה

וכמובן

שלפלישיה יש הסטוריה של פשעים: היא גם נתנה לברידג'ט להישרף בשמש כשלא התאים שברידג'ט תהיה בתמונה. כלבה.

S c a r l e t t

New member
ממתי קצת רוע זה דבר רע

היא עדיין לא עשתה שום דבר מספיק נורא כדי להיקרא פושעת, הכל היה בחן.... ולדונה מגיע כל מה שהיא תקבל! אני הייתי משאירה אותה למות בסאונה, זה יעשה רק טוב לכולם ולסדרה!

חן של מפלצת

מצטער.אבל פלישיה צריכה להתגבר על התסביכים שלה. לנעול את דונה בסאונה זה לא פתרון. זו עבירה על החוק. לתת לברידג'ט להישרף זה לא פתרון, זה סתם דבר שמסכן פוטנציאלית את חייה. נשמע מוכר? ככה זה כנראה כשאתה גוסס מסרטן ומקבל את החיים בחזרה. אתה מרגיש חופשי להשתעשע בחיים של אחרים.

S c a r l e t t

New member
אתה פשוט בלתי אפשרי

לא יעזור כלום, נתפסת על פלישיה בלי סיבה ואתה פשוט לא נותן לה סיכוי...העיקר את דונה אתה אוהב

לאו דווקא

היא פשוט דמות מעצבנת. אני לא רואה שהיא תרמה שום דבר להתקדמות של הסדרה. היא בעיקר מעיקה ודוחפת את האף שלה לחיים של חברי משפחתה. רק שבניגוד לאמה, היא באמת לא עושה שום דבר והיא אפילו לא לייקבל.

Mikel20

New member
דווקא כשהיא רעה

אז היא די מעניינת, מתאים מאוד ללסלי קיי לשחק את הביצ'ית שדופקת את כולם, חבל שלא רואים אותה יותר בכיוון הזה. ואני בעד שפלישיה תדחוף את כל הלוגנ'ס לאיזו סאונה ותשכח אותם שם לשבוע!!!

S c a r l e t t

New member
ודונה תרמה משהו?

סתם עוד פרחה בלונדינית שצירפו לקאסט, המשבר בין אריק לסטפני היה קיים גם בלעדיה, אריק היה יכול ללכת לג'קי בשביל לבגוד בקיצור היה אפשר להתקדם בכל העלילה ובכל הסדרה הזו גם ללא המעורבות של הפוסטמה הזאת

אני לא חושב שזה נכון

אני חושב שרומן בין אריק ודונה השפיע הרבה יותר על סטפני. תחשבי על זה, עבור סטפני אריק יוצא עכשיו עם בת שניה של האישה שאהב בצעירותו. האישה ממנה סטפני גנבה אותו. קודם בת', אח"כ ברוק ועכשיו דונה. זה הרבה יותר חמור מאשר ג'קי. עם כל הכבוד לג'קי.

Mikel20

New member
לא מסכים

היא בעצמה אמרה שהיא כבר התרגלה לרומנים שלו...ואפילו כבר הסכימה לקבל אותו חזרה כשהוא יסיים עם הפריחה, מתי זה קרה בפעם האחרונה? אין כמו המשפט:" אריק, אני לא רוצה חצי-לוגנס מסתובבים לי בבית"

S c a r l e t t

New member
אני לא חושבת שדונה זה האישיו

בכל הרומן הזה, הוא יכל לבגוד בה עם כל אישה אחרת, עם אשלי, עם ג'קי עם אחת הדוגמניות או אפילו עם קייטי (סתם כי התר תום מעולה ולא מקבלת את זמן המסך הראוי) להכניס את דונה היה מיותר לחלוטין, היא כל הזמן חוזרת על אותם 3 משפטים שכתובים לה בתסריט רק עם קהל אחר שיקשיב לה, זה כבר מאוס ולעוס מכל הכיוונים

למעלה