שני - ארה"ב

Mikel20

New member
שני - ארה"ב ../images/Emo58.gif

אוף, חשבתי כבר היום נראה את הקטע המעניין של התצוגה, למה למתוח אותנו ככה?
בכל מקרה, אהבתי את את קליפ הזכרונות של אריק וסטפני, זה היה ממש מרגש והראה לנו שאין לתסריטאים שום כוונה לפרק את הזוג הזה... ת'ורן ופלישיה מקבלים אצלי ציון 10
, איך שהם טיפלו בזנזונת הקטנה הזאת, מעולה, סוף סוף הם מועילים במשהו.

Yaki J

New member
אני בטוח שהם מאושרים

שני אנשים קרובים לגיל 50 שבראדלי נותן להם סצינות שאפילו הופ לא היתה מוכנה לשחק בהם. למה הוא לא הופך את רידג' לבן יחיד?

sashkashurik

New member
טוב, ראיתי באינטרנט, ../images/Emo58.gif

עם הפיקסלים וזה, אז לא בדיוק הבנתי - פלישיה רומזת לדונה שיש לה כתם מחזור על השמלה???

aabbadd

New member
שלישי - רביעי ארה"ב ../images/Emo58.gif

יחסית לעלילה שאמורה להיות מעניינת לא הייתי נותן ציון גבוה לפרקים האלו ... לא יודע למה אבל לא הייתי מהמר על קייטי כיורה, איכשהו זה מתבקש לאור ההתנהגות המוזרה שלה ודווקא מהסיבה הזו לא הייתי מהמר עליה. על דונה לא הייתי מהמר - שוב מאותה סיבה שזה צפוי, גם ג'קי לדעתי היא לא היורה, היא בטח סתם הייתה שם בשביל לגנוב עיצובים. באשר לשחקנים לטעמי אף אחד שם לא נתן משחק מספיק משכנע, הכל היה טיפ טיפה מאולץ ופחות דרמטי באמת. חבל שהיו צריכים להרוס לסטפני את החליפה החדשה עם כל הדם המזוייף הזה.

sashkashurik

New member
אמור להיות עוד פרק לפני

חג ההודיה? של 21 לנובמבר? אין את זה באתר... תודה!

Mikel20

New member
אין פרקים השבוע בחמישי-שישי בגלל חג ההודייה

לא יודע איך זה יסתדר אצלכם בסן-דיאגו , כי אתם בפיגור של יום לא?

Yaki J

New member
טוב די אני כבר לא יכול לשתוק יותר ../images/Emo67.gif

זה חלילה לא אישי נגדך אבל אי אפשר להשאיר את זה בבטן. לא אכפת לי אם אני נשמע כמו דודה או המורה ללשון אבל אחרי שראיתי את הביטוי המעצבן הזה שמונים אלף פעם בתפוז, בעיקר בפורום טלוויזיה אני חייב לצרוח אין דבר כזה "לתת משחק". נשבר כבר מהאינגלוז של השפה שלנו. לא שאני איזה פרופסור ללשון אבל למה אי אפשר להשתמש בהטיה של ש.ח.ק??? מה קרה ל"שיחקו", "משחקים" "ישחקו", למה שחקנים נותנים משחק? הם לא נותנים משחק, הם משחקים.

aabbadd

New member
להסביר למה אני לא יודע ../images/Emo163.gif

אני מוכרח להודות שלא תמיד יוצא לי להקדיש מחשבה לאיך נאמרים דברים מסויימים (כל עוד זה בגבול הסביר כמובן - ובמקרה הזה אני מאמין שזה סביר). בכל מקרה אני שמח שלפחות בדבריי עזרתי לך להוציא את זה החוצה
אולי בנוסף תשתף אותנו במה שאתה חושב על העלילה, בדרך כלל אלו דברים שאני נוטה להסכים איתם...

../images/Emo58.gifשלישי-רביעי ארה"ב

רק שקייטי לא תהיה היורה. אני אוהב את הת'ר טום. אהבתי איך שהיא נכנסה בת'ורן הנמושה. לא מבין למה נתנו לברידג'ט להיכנס לחדר הניתוח. בטח סטפני תצא משם כשהיא בהריון עם הילד של ברוק. זה תמיד מה שקורה כשברידג'ט בחדר הניתוח. המשחק של לוטנט בייקר והבן שלו מחריד אפילו יותר מהמשחק של ג'ייק מקליין. עלוב.

S c a r l e t t

New member
../images/Emo58.gifשובו של שרלוק הולמס

והפעם הוא גם הביא את הבן הלא מועיל שלו...אין חוקרים/ בלשים/ שוטרים אחרים בכל אל.איי..? נמאס כבר מהאידיוט הזה עם הפרצופים הלא קשורים שלו.. נראה לי יותר מידי ברור כל הקטע עם קייטי כך שלא נראה לי שזו הייתה היא, דונה הגיעה מהר מידי ובאמת נראתה המומה אז אני לא חושבת שזו היא,ברוק וניק לא נראו אשמים, ג'קי ארזה די מהר וברחה אבל מצד שני גם זה יהיה יותר מידי ברור, ולדעתי הכוונה היא רק לזה שהיא גנבה עיצובים, סטיבן האידיוט הזה דווקא נראה לי כיורה הפוטנציאלי אבל זה לא מסביר למה הוא גורם ללוטננט בייקר לחשוד בו... ושוב אנחנו רואים את ברידג' בחדר ניתוח, אם מישהו מכם הצליח לפענח איזה רופאה היא שיעדכן אותי, או שהיא פשוט כ"כ טובה שנותנים לה לעשות הכל בבית החולים..?

איזה רופאה היא?

זה כל כך ברור, הרי היא קיבלה דוגמה מטיילור, היא אונקולוגית, פסיכולוגית, פסיכיאטריית

למעלה