שנים ??????????????

• פותח הנושא DADAS
  • פורסם בתאריך

DADAS

New member
שנים ??????????????

אני בן חמישים + לאחרונה השנים שלי מתחלים להתנדנד. אני מצחצח פעמים ביום. מה עושים. ?????????. האם יש משהוא טוב לחניכיים????. תודה.

hava1d

New member
טיפים לשיניים רופפות

שיניים רופפות זאת בעיה שקורית כשיש מחלת חניכיים. דברים שיכולים לעזור: להפסיק לעשן- עישון מוריד באופן משמעותי את הסיכויים לרפא מחלות חניכיים בגלל החשיפה המתמדת לרדיקלים חופשיים. היגיינה - צחצוח שיניים אחרי כל ארוחה ושטיפות פה פעמיים ביום ביקור תקופתי אצל רופא שיניים או פריודנטיסט- על מנת למנוע היווצרות רובד חיידקי ואבן. ערבוב שמן פלפלת עם שמן אורגנו, כשמורחים אותו כשהוא מהול, עירוב זה משכך יעיל לכאבי שיניים ולחיזוק שיניים רופפות, על ידי נתינה ממוקדת של שתי טיפות על השן הכואבת וגרגור יום יומי. צריך גם לבדוק אם יש מחסור בויטמין C ותוספים לחיזוק מערכת החיסון, מוסיפים לפי מה שחסר עזרתי? חוה

hava1d

New member
בעקרון כן

אל תשכח לקחת את הפרוספקט של השמנים האתרים, יש שם הוראות לכמה טיפות צריך למהול מכל שמן ואסור לעבור על הכמות המותרת כי זה עלול לגרום לבעיות.

kseniali

New member
../images/Emo207.gifבעית חניכיים

לבעלי יש כאבים בחניכיים. זה בא, כנראה, אחרי שהוא אוכל משהו קשה, כמו עוגיה קשה. אני המלצתי לו בינתיים לשטוף את הפה עם מים וסודה לשתיה. ראיתי כאן שגם שמן אורגנו טוב (רק שזה עולה 150 ש"ח...) ובינתיים לא קניתי את זה, אבל יש לי GSE בבית, לדעתכם זה יכול היות שימושי?

למעלה