שנים של ישיבה

ישיבה זה לא משהו

עדיף לעמוד, בעצם עדיף ללכת, בעצם עדיף לעשות. ואם יבש - תתחיל להרטיב. עם הלשון! וחרדיות זה אחלה! אתה רק צריך להזכיר לה שמעצם מעמדה ההלכתי היא מחוייבת לעשות מה שאתה אומר לה, תגיד לה להתפשט (בימים שמותר, כמובן) ותתחיל לעבוד. עם הלשון! ואם אתה עדיין לא מודע לזה, מותר ומומלץ לאונן! ההלכה אומרת שאסור לשפוך זרע לשווא, ובכן, במקרה שלך זה לא לשווא, זה למטרה נעלה ביותר והיא שמירה של שפיותך ועל הזוגיות המלבבת שלך. חוץ מזה >ספל חמאה חושבת שאתה אדיוט (אבל אל תקח את זה אישית)<

לאונן ??? ../images/Emo94.gif ../images/Emo182.gif

והרי כתוב בתורה (דברים כ"ו) "לא אכלתי באוני ממנו" ומפרש רש"י: מכאן שאסור לאונן

שלום כבוד הרב!

הידעת שהניק שלי מופיע בתורה? בחיי! נשבעת! תחשוב רגע, ונראה אם תזכר. נו? לגלות? שירת דבורה: "מים ביקש חלב נתנה בספל אדירים הקריבה חמאה" >ספל חמאה מקריבה אדירים<

יאאלה עוד 'חד שמחפש זיון.

מספיק ודי! נמאס מכל הדתים שבאים לפורום סתם בשביל קשר עם המין השני!!! רוצים לצאת? בואו! רוצים ידידות? בואו! רוצים סתם זיוןןןןןן לכו לפרום סקס!!!!!!!!!! נמאס!!!!!!!!!!

טיש1

New member
הרוע והשינאה נראים ונשמעים למרחוק

את אכולת שינאה יוקדת. פשוט לא להאמין כמה שינאה יוצאת מגרונך. הצלילים שלך הם לא צלילי עוגב. אלא צלילים מהגיהנום.

שלום לאיש מליון הניקים

אני צריכה ללמוד סובלנות ממך, לפתוח באהבה ניק חדש לכל קללה מלאה באהבה שאתה מקלל. לכתוב באהבה צלילים מגיהנום. שמע, לקלל זה אחלה. אבל נסה משהו מתוחכם יותר. אם אתה לא מסכים איתי נסה לנסח את זה בצורה מענינת. לא סובל אותי? נסה לקלל בצורה מענינת עכשיו לך לעשות דברים לא יפים בכפית, לאנוס זבובים, ילדים, וגווית.

זה לא יפה, אז מה אני צריך לחשוב

את לא רוצה אותי פה, תגידי לי בפנים וזהו. מה זה הרמזים האלו. (אגב בהתחלה ניסיתי פורום סקס אבל הם אמרו שאם אני רוצה זיון כדאי שאלך ליוצאים בשאלה, פה לא פורום תמיכה לנכים הם אמרו לי, אז באתי לפה, ועכשיו אתם אומרים לי ללכת לשם. זהו, אני הולך לפנות להנהלת הפורומים של תפוז. לייזר, אם אתה שומע, תגיד להם.)

אני מאוד רוצה אותך פה.

אתה כותב דברים מענינים, כיף לדבר איתך, ואתה לא מסרב למיץ קיפוד. אני דיברתי על דתיים שבאים לכאן רק לסקס או להטיף מוסר. <אווף אני מנסה להיות פחות רעה.... לא הולך לי!>

Sandstorm

New member
את לא רעה, את מאמי

אין כל פגם בכך שאין את רוצה הטרדות. יש אנשים שבאו ממקומות שונים ומגוונים והדבר היחיד המאחד ביניהם הוא הפורום שלנו, אז למה שיבואו להציק ולהטריד אותנו? במה חטאנו? צאו מחיינו ואל תשובו.

"אתה לא מסרב למיץ קיפוד"

סוף ציטוט. אז מה את חושבת, איזו סיבה תהיה לבן אדם שיושב עם בחורה שמציעה לו מיץ קיפוד, לא לסרב, ואפילו ממש לשתות מזה. <טוב, לפחות אני לא מטיף מוסר>

למעלה