שנים של ישיבה

שנים של ישיבה

עשו אותי יבש מבחינת היחס אל האישה ניום אני מחפש לשנות את הגישה שלי לנשים אבל מה שוטבע בי בתור תלמיד ישיבה לא נותן לי את החופש אז מה עושים? אני רעב לאישה טובה ולא יבשה כמו החרדית ששידכו לי ריבונו של עולם תרחם עלי ותשלח לי אישה חדשה אני נמאס לי מהצנון היבש שי לי בבית אסור לגעת אסור לנשק אסור לחבק ימים שלימים האם אני אמור בכל זמן המחזור של להיות יבש? ואם אני דוקא רוצה?

Le Fay

New member
ככה אתה חושב עליה, "האישה"?

וואללה יבש. אולי מוטב לשנות קודם אותך.

pinkli

New member
למה לא תנסה להיות עם גבר..

גם אישה לא דתיה מקבלת מחזור וכל אישה (וכל גבר) רוצים כבוד עצמי אולי אם תכבד תתכבד בעצמך! וכן,אם כך תמשיך תהיה יבש לכל השנה... לי

Sandstorm

New member
מה אתם רוצים ממנו

הוא לא אשם. זו המטליות החרדית השובניסטית בה הוא גדל. אך עדיין אין בזאת להקל בצורת התבוננותו בנשים כחפץ. אך למרות הכל לעולם לא מאוחר מדי, ברגע שישנה את דיעותיו נוכל לקבלו לחיקנו כאחד האדם.

נשים כחפץ

אם במנטליות החרדית מסתכלים לפי דעתך על נשים כחפץ.. מה שלא נכון כלל וכלל. הרי שבתרבות החופשית נשים הם בשר תותחים בקמפיינים של שיווק.. עשית פרסומת ולא שמת בה איזו אישה.. כאילו לא עשית..

פטרשקע

New member
חרדי אתה חי בסרט מה האשה לא חפץ?

הרי ידוע ברור ונהיר לכל דיכפין שהאשה היא כלום אצל החרדים. ילדים כביסות.והבעל מסתובב מתי והיכן שהוא רוצה. אתה יודע שזה כך. וגם לצד השני השינאה פה היא ללא תקדים. כל דבר חרדי הלכתי ישר מקבלת תאוצה של התקפה חסרת מעצורים על הדת. אז גם אתה חרדי וגם הצד השני שניכם חיים בעולם אחר.

חפץ.??

מנין לך המידע ה"מסווג" הזה שאני בתור חרדי עשרות שנים לא יודע ולא מבחין בו? זאת בערות או טיפשות? ואולי שניהם...?? אשה חרדית היא מלכה לא חפץ ולא שטיח לדריכה..

שמחת זקנתי!

אז מה אם הוא לא אשם (וחוץ מזה הוא כן אשם) שילך חפש את החברים שלו במקום אחר! אנחנו לא פורום פרוצים ופרוצות. גם הדתים שבאים לחפש זיון חושבים שאנחנו כן וגם הדתיים שבאים להוכיח אותנו. נמאס משני הסוגים!! לא צריך להיות אפילו שירשור אחד שמתדיין אם אף אחד משני הסוגים הללו!!

מיס פטל

New member
מצטרפת, פחות או יותר, לדעת קודמי.

אני בהחלט מרחמת עליך. המצוקה שלך נשמעת כנה. אבל אתה מפיל את האשמה על האנשים הכי לא נכונים. תחשוב על אשתך, אולי היא מסכנה בדיוק כמוך? מה היא אשמה בזה שאסור לכם להתנשק ולהתחבק במחזור. כשאתם תחתנתם, זאת היתה אמונתכם. זה היה "הסכם הנישואים שלכם". למה אתה מפיל עכשו את האשמה עליה? עם כל אישה שתחיה איתה אורך חיים חרדי לא תוכל להתנשק במחזור, ולכן כל אישה תהיה בעיניך "צנון יבש"? גם אם אתה מחליט לא "לצאת בשאלה", גם אם אתה נשאר בעולם ההוא, יש לך עוד אלף דברים שאתה יכול לעשות בחצי חודש הזה, כדי לגרום לך ולאשתך להתחבב זה על זה. אתה יודע מה? אני ממליצה לך אפילו להפסיק סקס גם בחצי החודש השני. ככה ישאר לך המון המון זמן ללמוד משהו על זוגיות, ולמצוא עוד 1000 דרכים לאהבה.

למעלה