שניםםםם

יוסושש

New member
שניםםםם ../images/Emo4.gif

טובב אחרי תקופה ארוכה לא הייתי כאןןן וואלה התגעגתעיי לכולםםם שיהיה לכםם שבועע טובבב ושקט אוהבבב

יוסושש

New member
:)

וואלה הכל טובבב ברוך השםם החיים בסדר עבודה באלגניםםם עוד מעט מתגייסים צריכים כסףףף..חחחח תודהה מאמיי אשמח להכיררר מואההה

לפחות אתה עובד..

אני הפסקתי לעבוד בגלל המצב:/..בניתי על המשכורת.. שמחה שהכל טוב!

drnaji

New member
כ"כ מזדהה שזה עצוב ../images/Emo70.gif

גם אני תכננתי לעבוד הקיצ אבל בגלל המצב אני לא יכול לעבוד. מה שהכי מעצבן אותי זה שהייתי אמור לסיים את שני התארים שלי ולהנות מהתקופה של לפני הגיוס..אבל במקום זה דחו לי את כל הבחינות עד לשבוע לפני הגיוס שלי |זונות| ובכך אני מרגיש שאני סתם מבזבז את החודשיים האחרונים שלי כאדם חופשי
אבל יאללה שתגמר כבר המלחמה הזאת לא משנה מה..

וואי איזה ביאוס..

אני בטוחה שיהיה לך זמן אחר להנות.. המון בהצלחה בגיוס ובבחינות!

drnaji

New member
../images/Emo51.gif

ואני יודע שיהיה טוב
אני אפ פעם לא חושב אחרת
לך ...ממ..בהכל ..חח
ולילה טוב

יוסושש

New member
מתי אני בא אליך... ../images/Emo35.gif

אמממ יש מצב שבוע הבא מתאים לך מאמי..??!?! מה איתך כפרה עליך איך היה בשישי נהנתת ?!?!? אוהבבבב

וואללה כן כפרה

נדבר ונקבע :)) אם יסתדר לשנינווו וואללה יום שישי היה בן זנונים סוף סוף ראיתי אותך אבל עזוב שאני לא זוכר כלום מאותו יום חח ראיתי אותך בכלל

יוסושש

New member
בהלםםם ../images/Emo2.gif

מזה אם ראיתי אותךךךךך ברוררר שראיתי אותךך אפילו לבוא איתך לקנות לשתות באתי איתךך יא שמןןןן וטוב שלא הצקת לי כל הערב יא מעצבןן..חחח
אוהבבבבבב

drnaji

New member
ברוך שובך ../images/Emo24.gif

מאחד שגם כן נעלם לכמה חודשים ובמקרה נכנס היום לפורום

drnaji

New member
../images/Emo46.gif

ה
רק כדי שלא אצא פראייר
ואללה היו לי בחינות שנקעו באמצע בגלל המצב אחר"כ חתונה של אחותי |קולולולולולוללווווו| (איך שיהיו לי תמונות אני אעלה אותם לפורום) ועכשיו אני בהכנות לחתונה של בן דוד שלי...ב3.9 אני חוזר שוב פעם למבחנים שלי עד ה20.9 וב26.9 אני מתגייס לחיל הים |כמה עדכונים ב3 שורות| מה חדש אצלך חבוביס?

למעלה