שניים במחיר אחד!

שניים במחיר אחד!

אתמול הגעתי לנתב"ג כדי לתת כבוד לאחיי האדומים עטורי התהילה שחזרו ארצה בסביבות שלוש ושלושים אחה"צ. היה מדהים, היה מרגש, היה בבחינת חלום מתוק, הייתה שמחה אמיתית. אחלה קבלת פנים שבעולם הייתה. לא, לא קבלת הפנים לשחקני הפועל, התכוונתי בכלל לקבלת הפנים שזכו לה שחקני מכבי עלית תל אביב שנחתו ארצה עם ראשם המורכן בין העגלות העמוסות מכל טוב. אני לא יכול להצטרף לכל השירים והפזמונים שהושמעו שם, אבל איזו חוויה זו לראות את ראשון הנכנסים לטרמינל, עורך הדין שמושל בממשלה, ברשות השידור ובתקשורת הכתובה והאלקטרונית, מר שמעון מזרחי, יוצא כשפניו חתומות ומסביב האדומים עולצים. כמה כיף היה לראות את מוני פנאן, האיש שהיה מתגרה בתנועות ידיים באוהדי הפועל בימי אוסישקין העליזים, אותו פנאן חייך חיוך מר כשהוא מוקף אדומים צוהלים ורק חיפש את היציאה. כמה כיייייייף היה לראות את מר פה גדול דרק שארפ, האיש שלא יודע לסגור את הפה מול מיקרופון, ופתאום הוא לא אומר מילה אלא חומק דרך יציאה צדדית. כמה מצחיק היה לראות את יותם הלפרין שמוצא לו חבר לשיחה (אחד שהוא לא מכיר בכלל) והעיקר כדי שייראה כלפי חוץ שהוא לא שומע את הקריאות נגדו. תענוג. אחר כך נחתו הגיבורים האמיתיים, אבל איך אמר אחד האוהדים: "ההצגה הראשונה הייתה יותר מעניינת". איך שלא יהיה, האוהדים האדומים אכן קיבלו הנאה צרופה של שניים במחיר אחד. שבת שלום.

the red king

New member
היי היי אל תלכלך על דרק!

הוא אחלה בחור - תמידש נחמד, בכלל לא סנוב ומתנהג כאחד העם מה שנקרא ויוצא לשחק עם הילדים שלו שגם הם נחמדים וכשהם משחקים בשכונה גם הם לא מרימים את האף אז בקיצור אל תגיד מה שאתה לא יודע. ואני מאחל לך שתחווה שמחות אישיות רגילות ולא שמחות לאיד.

ומה אתה יודע?

לפי זה שאתה יודע היטב מה עושים ילדיו אז מן הסתם אתה די מקורב לאיש. הלא כן? אם זה כך ואתה מכיר אותו ואת ילדיו בשכונה, אז אולי תספר לנו מה שאתה כן יודע על האיש כגון העובדה שנהג להכות את אישתו הראשונה או על כך שהגיע למגרש כדורסל שכונתי להרביץ לאדם שאשתו טענה בטלפון כי פגע בה פיסית (תוך כדי משחק הכדורסל ולא פגיעה פיסית במובן אלים). למה לא תספר איך במהלך נסיעה בעיר קילל אותו אוהד הפועל מרכב נוסע ובמקום להתעלם הוא רדף אחריו (בכביש!!!)? למה לא תספר שאמר שאוהדי הפועל הם "ג'וקים שנמשכים לבוב של אוסישקין ולריח המסריח של הירקון"? למה לא תספר לכולנו את זה מיסטר "יודע כל יכול"? אני מחכה להכחשות שלך על ה"אחלה בחור" שאתה מכיר.

the red king

New member
הייתי מת להגיב אבל אני חושב שזה לא

מכבודו של דרק שאדבר עליו ככה מאחורי הגב. הגיע הזמן שגם אני אשתוק פעם אחת.

למעלה