יש לי הרגשה שעכשיו מישהו עומד לשרשר הפוך... לא יצליח לו לקלקל את השרשור
Y yuval k New member 23/11/03 #21 יש לי הרגשה שעכשיו מישהו עומד לשרשר הפוך... לא יצליח לו לקלקל את השרשור
א אוריקס New member 23/11/03 #22 אני מהמר שיובל יחשוב שמישו עומד לנסות לקלקל את השרשור למרות שזה בכוונה... אבל זו רק תחושה
Y yuval k New member 23/11/03 #23 ../images/Emo88.gif די, השרשור הזה ממש מטומטם כבר. ולא, זו לא הודעה משורשרת הפוך. לידיעתכם.
O Ohad18 New member 23/11/03 #25 אתה חייב... לסדר את זה בצורה שהאינטגריזם יהיה חד ערכי, למרות ש-X שווה ל-9102 ולכן זה עלול לגרום לפליטת ביצה מתרנגולת...
אתה חייב... לסדר את זה בצורה שהאינטגריזם יהיה חד ערכי, למרות ש-X שווה ל-9102 ולכן זה עלול לגרום לפליטת ביצה מתרנגולת...
ח חוצפאי New member 23/11/03 #26 אני ../images/Emo41.gifחייב../images/Emo41.gif להשתמש בX../images/Emo35.gif
S sattla New member 24/11/03 #28 שמעתי שאם שמים למטוס משתנה X בקבוע הדפרנציאלי שאתה מדבר עליו אז הוא יכול לטוס בלי פרופלור? בכלל שמעתי על הרבה מטוסים שטסים בלי פרופלור.
שמעתי שאם שמים למטוס משתנה X בקבוע הדפרנציאלי שאתה מדבר עליו אז הוא יכול לטוס בלי פרופלור? בכלל שמעתי על הרבה מטוסים שטסים בלי פרופלור.