שניה
ח חוצפאי New member 22/11/03 #2 אהמ אהמ. אני עדיין מחכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (זה שרשוּרפוּך, למי שלא הבין).
אהמ אהמ. אני עדיין מחכה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif (זה שרשוּרפוּך, למי שלא הבין).
ח חוצפאי New member 22/11/03 #4 לא תודה יובל, אני אבקש מMapisto. Mapis (זה כמו נאפיס...), יש מצב שאתה עושה לי מסאז'
Y yuval k New member 22/11/03 #5 ../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif אעשה לך מסאז'... אבל רק במוצ"ש.
ח חוצפאי New member 22/11/03 #6 אבל ענבל, כואב לי הגב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif פליז
ח חוצפאי New member 22/11/03 #8 ענבל, מה אני צריך לעשות בשביל לקבל ממך עוד מסאז' אני עדיין זוכר ת'פעם הקודמת. אחחח... כמה נהניתי... אההה, כן. לנושאינו, ענבל, שאלתי את אוריקס, הוא אמר שהוא יבדוק איך הופכים את זה לשחור.
ענבל, מה אני צריך לעשות בשביל לקבל ממך עוד מסאז' אני עדיין זוכר ת'פעם הקודמת. אחחח... כמה נהניתי... אההה, כן. לנושאינו, ענבל, שאלתי את אוריקס, הוא אמר שהוא יבדוק איך הופכים את זה לשחור.
ח חוצפאי New member 22/11/03 #10 יש לך מושג איך עושים את זה../images/Emo35.gif אני מת לראות את זה |מתרגש|
א אוריקס New member 22/11/03 #11 אין לך ברירה אתה חייב להפוך את זה לשחור. אחרת אני לא רוצה להגיד לך מה קורה...
ח חוצפאי New member 22/11/03 #12 תאמינו לי, אין לי מושג. השמות של ענבל, סיילם ואלעד עדיין כחולים. אוי, סמלמין יפה שלי, מה צריך לעשות בשביל להבהיר להם שהם לא מנהלים יותר, ושאנחנו המנהלים כאן
תאמינו לי, אין לי מושג. השמות של ענבל, סיילם ואלעד עדיין כחולים. אוי, סמלמין יפה שלי, מה צריך לעשות בשביל להבהיר להם שהם לא מנהלים יותר, ושאנחנו המנהלים כאן
G gilad g New member 22/11/03 #13 זה מאוד מעצבן, כן ../images/Emo4.gif חוצפאי לשלטון תגיד, למה אתה כבר לא עושה קמפיינים
Y yuval k New member 22/11/03 #15 נכון שהשם שלי יפה? ונכון ששניר עומד להגיב להודעה הזו, והתגובה הולכת להיות כל כך מפגרת שמוזר שהיא בכלל התקבלה במערכת?
נכון שהשם שלי יפה? ונכון ששניר עומד להגיב להודעה הזו, והתגובה הולכת להיות כל כך מפגרת שמוזר שהיא בכלל התקבלה במערכת?
C claimbing New member 22/11/03 #16 ואם כבר מדברים על שאלות, יובל, מה השאלה שהתשובה שלה תיהיה "לא " מוחלט - כתוב אותה בכותרת...
ח חוצפאי New member 22/11/03 #17 משעמם לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נפתור ת'בעיה... בואו נחשוב על משחק... בא לכם על מלך הטריוויה
משעמם לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif נפתור ת'בעיה... בואו נחשוב על משחק... בא לכם על מלך הטריוויה