שניה שאלה

קקטוסץ

New member
איך משיחה על שוטרים הגענו לדבר על

הפלשתינאים? אני מדברת על משהו אחד ואתה מגיב ומדבר על משהו אחר בכלל. מתחמק מתשובות, כהרגלך. יפה לך.

toxic2004

New member
אולי

היה צריך לאמץ את הרעיונות האלו למאבקים הבאים!

yochay 2

New member
עזוב אין קליטה אצלם..

בשבילם תמיד המתנחלים יהיו "הרעים".. יש לשמאלנים כלפי המתנחלים שנאהה רבה שאתה לא יכול לתאר אה ו.. היום הוגש עתיקה לבג"ץ להרוס 15 מבנים של ערבים במזרח ירושלים.. אואואואו מה שהשמאלנים עכשיו יעשו כדי לעזור לאחים שלהם הערבים. להם הם יידעו לעזור... למתנחלים לא.... וזה אני בטוח במאה אחוז להיגעל מאנשים כאלה.

קקטוסץ

New member
אין בי שנאה כלפי מתנחלים

ומעולם לא הייתה לי. נמאס כבר לשמוע את זה. יש בי הירתעות מהתנהגותם ומעשיהם. תפסיק לרחם על עצמך כ"כ ועל ציבור המתנחלים ובעיקר תפסיק לשייך לי דברים שקריים. אני לא מבדילה בין בנייה לא חוקית של מתנחלים ושל ערבים ולדעתי יש לאכוף את שני המקרים באותה המידה.

toxic2004

New member
אין לך שנאה

רק היית רוצה לראות את הצבא מרסס אותם נכון? לא נתנו לך את התענוג הזה וגם לא יתנו!

קקטוסץ

New member
אחי, שחרר.

בניגוד אלייך לא ממש בא לי לראות אזרחים מתים, ולא משנה לי שהדעה הפוליטית שלהם שונה משלי.

freshlama

New member
איך אתה יכול להגיד שלנו השמאלנים יש

שנאה למתנחלים ולהוסיף בסוף "להיגעל מאנשים כאלה."? מבחינתי אין הבדל בכלל בין עבירה על החוק של יהודי לשל ערבי ישראלי. ואם גם הערבים יזרקו בלוקים מגיע להם אותו יחס.

toxic2004

New member
יופי. הנה אחד הגיוני. עכשיו

בשישי האחרון חברים שלך הלכו יידו אבנים על חיילים בבלעין. איפה הסוסים והאלות מעמונה? עם המתיישבים הם ידעו להאבק ועם המחבלים לא?

toxic2004

New member
בסך הכל

בסך הכל שוטר דרוזי נפצע קשה בסך הכל שוטרים חטפו בלוקים . הכל בסך הכל. בסך הכל אולמרט רצה דם ועכשיו הוא מפחד מועדת חקירה

קקטוסץ

New member
קודם כל תחליט מה העמדה שלך, אח"כ

תחליט מה אתה רוצה להגיד ולבסוף תנסה להרכיב משפט הגיוני שלא יסתור את הטענות הקודמות שלך. אולמרט לא ישב עם השוטרים ואמר להם "לכו תפרקו למתנחלים את הצורה" ואולמרט צודק כשהוא לא רוצה ועדת חקירה. ועדת חקירה תכניס פוליטיקה למשטרה ולצבא (ועם כל הכבוד, השוטרים והצבא צריכים להיות מחוץ למשחק הזה), תשבש את פעילות המשטרה והצבא ותיתן לגיטימציה לעוד ועדות חקירה שרק יקשו על עבודת המשטרה (ותחסוך ממני תשובה בסגנון "יסכנו את עבודת המשטרה לעקר נערים ולגעת בנערות? כי זה פתטי, עלוב ואפילו אין לי כוח לסתור את זה).

קקטוסץ

New member
יחליש את כוח המשטרה והצבא

ובעיקר ייתן לגיטימציה לוועדות חקירה בכל נושא ציבורי, אפילו אם החקירה מלכתחילה לא רלוונטית ומבוזבזת. השוטרים פעלו כחוק ולכן אין שום סיבה להקים וועדת חקירה מיותרת שלא תספר שום דבר שלא ידוע לנו. לא ניתן להפוך את וועדת החיקרה לעניין של יום-יום אחרת גם כוחה של וועדת החקירה ייחלש.

toxic2004

New member
אם ככה.

לא צריך את הועדה שחוקרת את ארועי אוקטבר אם ככה. את רוצה שלא ידעו את האמת? אה? שהשוטרים באו לפוצץ אותם אה?

קקטוסץ

New member
יש הבדל בין אירועי אוקטובר לעמונה

אתה יכול לקרוא על ההבדלים בעיתונים ובמאמרים שונים ואני סבורה שתבין בעצמך מדוע אי-הקמת ועדת חקירה בעמונה היא צעד נכון. האמת היא שהשוטרים הגיעו להוציא את צו בג"צ לפועל, נתקלו בהמון מתנחלים שקידמו את פניהם באבנים ובלוקים ונאלצו לנקוט בפעולות פיזיות על-מנת להמשיך במשימתם. אם תידבק לעובדות בלי ההגזמות שאתה מפזר באוויר תראה שהשוטרים לא הגיעו "לפוצץ" אף-אחד ואם כבר אז המתנחלים הגיעו עם ההחלטה מראש של לזרוק עליהם אבנים ולהטיח בהם בלוקים. אבל הרי כבר החלטנו שאתה היית עומד בשקט בזמן שהם היו זורקים עליך אבנים, ככה שהכל בסדר.

אתה טועה ידידי

אני גר באזור הנגב ואני יכול לומר לך שמלא בדווים וערבים בוניפ פה בניגוד לחוק ומבצעים עבירות תנועה ואף אחד לא אומר להם כלום כמו למשל שחברי כנסת באו לראות מבנים לא חוקים של בדווים ראשי העדה וח"כ ערבים כמעט הלכו איתם מכות אז מספיק להיות צבעים ולהגיד שצריך לפנות שהמתנחלים הם לא שומרי חוק כי לא חסר שומרי חוק ערבים או אפילו יהודים שמלאנים

למעלה