שניה שאלה

toxic2004

New member
שניה שאלה

מה הועיל לנו הגירוש מעמונה? מנע את הפיגוע הרצחני היום? ימנע פיגועים בעתיד? פתי ואהבל מי שמאמין!

תשובה-

תפסיק בבקשה להציף את הפורום ולפתוח הודעה חדשה לכל שאלה, תשרשר אותם. כי נימאס לראות שאלות רטוריות שאתה כל כך בטוח שהתשובות עליהם הם חד משמעיות וברורות. כן. העולי לנו הפינוי. להיות ארץ שומרת חוק. המאחז הנ"ל היה לא חוקי וכמו כל דבר לא חוקי אחר היה צריך להרוס אותו.

toxic2004

New member
אוקיי.

ומה זה עזר לאזרח הקטן שלא ממש מקפיד על כל החוקים? זה הביא שלום? אמרתי בלי קשר לחוקי או לא? דוקא השמאל אמר כל הזמן שגירוש חד צדדי יביא טרור ולא שלום? איפה השלום שלך? שאנשים נרצחים זה שלום? ואת שומרת את כל החוקים במדינה? הכל ?

toxic2004

New member
ועוד משהו

גוש קטיף והשומרון גם לא חוקי? חברון? שכם? ירושלים כן חוקי? יפו? כל המדינה שלהם את פה בתקן אורחת עד שהם ירצחו את כולנו ואותך ואז מה תגידי?

הפינוי מעמונה לא נעשה מצרכים

מדיניים. הוא נעשה בגלל שהמבנים היו לא חוקיים, ובג"צ אילץ את הממשלה לפנותם.

toxic2004

New member
ההפך הוא הנכון!

פוליטיים. אולמרט קיבל הצעות פשרה ולא היה מוכן לשמוע כלום הוא רצה דם הרוגים ובעיקר מנדטים דם והרוגים הוא קיבל מנדטים לא כל כך !

MsUnderstood

New member
ההחלטה על פינוי עמונה התקבלה

לפני כ8 חודש נדמה לי,הכוחות המפנים ביקשו שהפינוי יהיה אחרי ההינתקות ולכן דחו את זה לתקופה הזו. המיבנים שם לא חוקיים ובגלל זה הם הנרסו עכשיו,לא בגלל שום החלטה פוליטית כזו או אחרת של אולמרט

toxic2004

New member
אתה בטוח

למה הוא לא יכול לחכות לאחרי הבחירות? הוא חייב את זה למנדטים! הוא רוצה דם ומנדטים! היה הצעות פשרה. זה הבעיה 9 מבנים כביכול לא חוקיים!

קקטוסץ

New member
ואם

לסבתא שלי היו גלגלים לא הייתה יריבות בין אנשים ובאפריקה לא היו רעבים.

toxic2004

New member
לא אכפת לי

מהסבתא שלך.ולא מרעבים באפריקה אלא מרוצחים על אלות על סוסים. זה יותר מעניין

קקטוסץ

New member
מה שעושה לך את זה

ברגע שתפסיק להתלהם ולקשקש כל-כך הרבה תבין שהמתנחלים הגזימו לחלוטין במעשים שלהם. הם לא היו קורבנות יותר או פחות מהשוטרים והחיילים שבסה"כ הגיעו כדי למלא את תפקידם ואם זה לא מקובל עלייך או על המתנחלים זו הבעיה שלכם ושלכם בלבד. באותה מידה אוכל לטעון שמתנחל שעשרה חיילים שומרים לו על הקראוון הלא חוקי שלו הוא רוצח ואף אוכל לומר שאם אחרי זה הוא הולך וזורק על אותם חיילים בלטה או בלוק במטרה להרוג אותם הוא גם חולה נפש וראוי לגינוי במקום לעידוד שאתה נותן לו.

ת י י מ ס

New member
"בסך הכל הגיעו למלאות את תפקידם"

חלאס כבר עם הבולשיט הזה כמה???????? ממתי למלות תפקיד זה להרביץ לבחור בן 16 בביצים ולגרום לו לעקרות???????? ממתי למלות תפקיד זה לדפוק מכות לבן אדם בן 50 שאפילו לא ניסה להתנגד? ממתי למלות תפקיד זה להסתיר מהמצמות את הזוועות שאתה עושה????. ממתי למלות תפקיד זה לעשות את הכל עם חיוך ולהנות??? ממתי למלות תפקיד זה לעוור מישהו???? ממתי למלות תפקיד זה לרמוס אנשים עם סוסים???? ממתי למלות תפקיד זה לדפוק מכות למישהו שלקח פצועים????????? ממתי למלות תפקיד זה להפיל ילדה על הריצפה וכשמישהי באה לעזור לה לקום לדפוק לה מכות????????? ממתי ??????????????????????????????????????????? או שיש הגדרות חדשות ל"למלות תפקיד" שאני פשוט לא יודעת עליהם??????????????? איך שאתה אומר כולנו חולי נפש כי אנחנו נותנים לחיילים להגן עלינו ולהכנס לתוך שטחי הערבים איך אנחנו בכלל מעיזים לעשות דבר כזה??????? זה רצח!!! למה החיילים צריכים לשמור על הבית המסכן שלך בת"א זה רצח!!!!!!!!!!! וחוץ מזה במקרה שלא שמת לב הטענות פה בעיקר מופנות למשטרה ולא לחיילים! ורק עוד משהו... איך אתה היית מתנהג אם היית רואה שדורסים את חבר שלך בסוס ששוקל כמעט כמו אוטו??? היית מנסה לעזור לו?? אם לא אתה לא אנושי אם כן היית עושה בדיוק כמו אלה שהיו על הגגות וזורק אבנים על הסוסים!!! כדי לנסות להבריח אותם מהמקום!! לא משנה אם עצם שהותם שם היתה חוקית או לא חוקית!!! אתה אפילו לא מקשיב אז כל זה היה חסר טעם!!! אבל ניחא...

קקטוסץ

New member
עזבי אותי מדמגוגיה בגרוש.

לטעון שהמתנחלים לא קפצו על השוטרים יהיה שקר גס. סימני השאלה שלך לא מסתירים את העובדה שהמון מתנחלים זרמו לעבר השוטרים ולהם לא הייתה ברירה אלא לנקוט באמצעים הדרושים על-מנת להוציא את צו בג"צ לפועל. האם ננקטה אלימות מופרזת? לא אני ולא את נשפוט. ההבדל בין "ביתי בת"א" הוא שביתי נמצא בגבולות המדינה ותפקיד הצבא להגן עליו. לומר על זה שזהו רצח זוהי בורות וחוסר הבנה בסיסי בתפקיד המדינה והצבא. ביתם של המתנחלים נמצא מחוץ לגבולות המדינה ומאחר ועל המדינה להגן על אזרחיה (כל אזרחיה) החיילים מוצבים שם. לעולם לא הייתי זורקת אבנים על אנשים. הייתי עוזרת לחבריי ומנסה לשמור עליהם אך לעולם לא הייתי מרימה אבן או זורקת בלוק לעבר אדם אחר. אם את רואה במעשה הזה דרך לגיטימית למאבק נגד כוחות המשטרה והצבא, את פשוט לא בסדר. עניין השהות דווקא מאוד מאוד חשוב. מילא אם השהות במקום הייתה חוקית, אך מאחר והיא לא חוקית המתנחלים הוסיפו חטא על פשע.

ת י י מ ס

New member
מה קשר דמגוגיה בגרוש

אתה לא היית שם ואין לך מושג מה באמת היה שם! המתנחלים קפצו על השוטרים זה נכון אבל עם כל הכבוד זה לא היה הרוב והמתנחלים לא זרמו לעבר השוטרים לא היה להם אפשרות לזוז בכלל אני לדוג' הייתי שם כדי למחות על דבר שאני מתנגדת אליו! את חושבת שבעצם שהותי שם מנעתי להוציא את צו בג"צ?? ממש לא כי אם היו אומרים לי ללכת הייתי בכיף הולכת משם ובכל זאת דפקו לי ולחברות שלי מכות! ולשוטרים היה ועוד איך ברירה! ולמי כן יש את הזכות לשפוט אם הייתה אלימות מופרזת???????? אולי לאולמרט אולי המשטרה בעצמה?? בטח.. הנאשם ישפוט את עצמו מה לא יותר טבעי והגיוני מזה!!!! בקשר לוויכוח על גבולות המדינה.. אני לא מספיק בקיאה בזה אבל מבחינתי ברגע שהמדינה שלחה אנשים ליישב את המקומות האלו זה נקרא גבולות המדינה בין אם זה לפי חוק או שזה לא סופח מה שזה לא יהיה. ולכן לאמר שזה רצח לא יהיה בורות מכיוון שבין אם זה ת"א שסופחה לכאורה חוקית ובין אם זה גוש עציון שלכאורה לא בגבולות מדינת ישראל דינם כרגע אותו הדבר!!! "לעולם לא הייתי זורקת אבן על אנשים" מעניין מה היית עושה אם היית רואה את החבר הכי טוב שלך מרוח על הרצפה בשעה שסבוס דורך עליו.. קל לך לדבר כרגע אבל "לעולם אל תשפוט אדם עד שתגיע למקומו" ושוב פעם זריקת הבלוקים מלכתחיה היתה לעבר הסוסים כדי שהם יתרחקו ויפסיקו לרמוס חפים מפשע!!! ואולי באמת אני לא בסדר שאני רואה בלזרוק אבנים דרך לגיטימית אך כשפשפילים אותך ורומסים אותך עד אפר כבר לא ממש אכפת לך אם הצד האחר יפגע ומה יקרה לו ושוב לא שאני מצדיקה את זה ובחיים לא הייתי עושה זאת אבל אני בהחט מבינה מה גרם לאנשים לעשות את זה! ועניין השהות לא היה רלוונטי לדברים מקודם!!! ושוב אני רואה בוויכוחים מסוג זה דבר מיותר לחלוטין הרי בסופו של דבר אפחד לא משתכנע לא ישתכנע ולא יזוז מדעתו.

קקטוסץ

New member
תגובה

בעצם שהותך לא מנעת, מי בכלל דיבר על זה? אני לא מתנגדת למחאה אך כשזו הופכת למחאה אלימה שמאלצת שוטרים להפעיל כוח פיזי על-מנת להוציא את הצו לפועל אני כן מתנגדת לה. לכי תלמדי קצת על גבולות המדינה שאת כ"כ אוהבת ואמורה להכיר את ההיסטוריה שלה היטב ועל מה ההבדל בין ת"א (סיפוח? מותק, היא הייתה בגבולות 47. מה סיפוח פה?) לגוש עציון ואח"כ נוכל לדבר על זה. יש הבדל בין לקפוץ על השוטר ולנסות להזיז אותו לבין לזרוק עליו אבן. אני לא מבינה מה גרם להם לעשות את זה, להרים אבן ולזרוק. לעולם לא אבין את זה. יש דרכים אחרות להביע מחאה ולהתנגד. האם גם היית מבינה אם הם היו יורים לעבר השוטרים או דוקרים אותם? אבן לא שונה מכדור או סכין בפעולה שלה. הוויכוח הזה בכלל לא מיותר.

toxic2004

New member
אולי

היה צריך לאמץ את הרעיונות האלו למאבקים הבאים!

קקטוסץ

New member
אני שמחה שאתה

מכבד את ערכי הדמוקרטיה ודואג לחיי היהודים בארצך. המשך כך!

toxic2004

New member
סליחה

אני צריך לעודד מדינת טרור שרוצה בחיסול עם ישראל?מה אכפת לי מהם. אם הם לא היו פוגעים בנו... אולי . אבל...את לא רואה מה שהם עושים לנו יום יום?

למעלה