שנטי-טרמפ מכפ"ס לצובה?

einat manor

New member
שנטי-טרמפ מכפ"ס לצובה?

מישהו מקבוצת השנטי עולה ביום שישי עם אוטו מכפ"ס? אני אשמח אם אוכל לתפוס טרמפ... עינת 064-235063 [email protected]

XCrider

New member
מצטער, אני לא עובר בכפ"ס אבל כמעט

בטוח שיהיה מישהו שיוכל לעזור. קצת סבלנות...

רֶשֶף

New member
רגע אחד! תתיצבי פה מייד! ../images/Emo123.gif

מה זה פה? את כפר-סבאית, את רוכבת על אופניים ועדיין לא התייצבת אצלי בכדי להצטרף למשא"ז רכוב כפר-סבא? איך קורה כזה דבר?
קודם כל, מבקש את אישורך להעביר את הטלפון שלך למפקדת הבסיס האחראית על יחידת הרוכבים. כרגע לא נדרשות יותר מ-4 שעות בחודש ועד כה זה היה בעיקר באירועים חגיגיים בהם אין גאווה גדולה יותר מלהסתובב כמו טווס ברחבת הקניון, עם הווסט של יחידת הרוכבים ועם הצ'קלקה הכחולה על הכידון. יאללה, תבואי. אה, בעניין הטרמפ... אהממ... צר לי
אנחנו בדיוק בכיוון ההפוך. נוסעים הפעם לעשות קצת סינגלים בכרמל. את רוצה טרמפ לכרמל?

רֶשֶף

New member
אה, וואלה? עינת "בוהן חבושה"? ../images/Emo13.gif

למה לא מספרים לי שומדבר?

S h u g i

New member
נו ככה זה ..

יש כאלה שמגיעים לטיול בנחל אלכסנדר עם סנדלים ולעומתם כאלה עם פול פייס ..
עצה קטנה לגיוס ... תגיע עם צווים מוכנים מראש לרכיבת הזכרון בשבת

רֶשֶף

New member
חבוב! סיסמתי (לפחות אחת מהן) היא:

"אין דבר כזה מיגון יתר" אני זוכר איך בעידן האופנועים הייתי מסתובב בעיר, כל הקיץ, עם המעיל עור העבה והשחור וכל השליחים על הקטנועים היו חייבים לעצור ברמזורים שני סנטימטר ממני, לתת בי את המבט הזה השמור ללוקים בשכלם ולזרוק לי לפני שמתחלף לירוק: "אחי! תגיד, לא חם לך עם זה?" ואני הייתי עונה להם שוב ושוב את אותה תשובה: "אחי! עכשיו קצת חם לי ואני מזיע, אבל עוד חצי שעה אני במזגן. אתה, לעומת זאת, עם הגופיית רשת שלך, אם אתה מחליק עכשיו על האספלט הרותח, ישרוף לך שבועיים ושום מזגן לא יעזור". אתה חושב שזה עזר? שליחים נו. להם זה לא יקרה. הפול-פייס באלכסנדר באמת היה ללא פרופורציה (ה-BELL הרגילה שלי גם היתה בבגאז'), אבל בדיוק באותו יום קניתי את ה-Para-Chute ופשוט... הייתי חייב להרגיש איך היא. גברים, נו. כמו ילדים קטנים. בחיי.

S h u g i

New member
תמיד אמרתי שרכיבה על אופניים

"מיילדת" אותך ...לכם אני אוהב לרכב עם צעירים .. לגבי ה פול פייס גם אני חושב על ה para chute רק שאני מתלבט עדיין מול הדגם שבתמונה

רֶשֶף

New member
אני חייב לציין

שה-Para-Chute היא לא בדיוק פול-פייס במלוא מובן המילה. היא יותר "קסדת XC מאווררת עם סנטריה". אני בספק אם היא תשרוד נפילה על הפנים מקפיצת הפינל'ה של מירוץ מנרה, אבל כנגד סטירות מענפים תועים או טעימת עפר כתוצאה מסאלטה בסיסית, אני מקווה שהיא תוכל להתמודד. אני, למשל, התלבטתי קשות מול הדגם הזה
אבל ה-Para-Chute לקח בגדול. משהו בעיצוב כנראה שבה את ליבי.

למעלה