שנטיפי!!!

holy_sheep

New member
שנטיפי!!!

הי אנשים, אתמול חזרתי מסגול! אחד הפסטיבלים הכי מגניבים בארץ! הכל היה רוחני ומדהים שם, ועברתי חוויות שאני חושבת שאני אשתף כאן בהמשך.. כל מיני טקסים אינדיאנים, מסעות שמאנים, לידה מחדש וכו´. אבל אני כאן כדי להזכיר לכם שבשבועות, 16-17-18 חמישי-שישי-שבת, במעיינות חוגה, יש פסטיבל ממש כייפי! שנטיפי! יש סדנאות מדיטאציה, טיפולים שונים: רייקי הילניג קערות טיבטיות טיפול בדיג´ טיפול בקריסטלים וורטקס הילינג בקיצור- יהיה כיף לא נורמלי!!! אם משהו רוצים כרטיסים מוזלים (איזה מזל שאני פה...) שישלח לי הודעה, אני אתן לו טלפון, וכבר נסדר קומבינה. כרטיס 189 במקום 210 בחנויות! :) אור ואהבה אנשים!

קטריין

New member
אני עוד לא יודעת אבל הסדנה הזאת ../images/Emo29.gif

סגול היתה אחת בעתלית מקום מגורי בחוף אז תהיתי היתה פו או שיש סדנאות כאלה בכול מקום שלך לילך נ.ב. אניפה בדיוק הפסטיבל הזה

holy_sheep

New member
שנטיפי

וואו- היה ביקוש. הנה התשובות: זה ליד בית שאן במעיינות חוגה. המחירים סבירים אני מניחה- כמו בכל פסטיבל! 189 כרטיס במקום 250. ויש כל מיני סנדאות ממש מעניינות בכפר ההוליסטי! כבשה קדושה

nra66

New member
אולי

יכול להיות שאני יגיע אבל זה קצת יקר והמון רחוק! שאלה? מחירי מזון אותם מחירים כמו בוםבמלה?

Me007

New member
שנטיפי שולט!!!../images/Emo120.gif

יהיה פצצות
לגבות רסיסים לרסיסים אטום לכתום שיניים לעניים עיתונים לאישונים סבבי בטטות ברוטב שום עם שלוק בננה
במשרה אגוזים פיקנטים בתיבול אקזוטי מאיי ההמבורגר
עם בצל בטטות תפוחי אדמה
חריפים
עם סוכר!!!

למעלה