שנות ה2000

digression

New member
שנות ה2000

נסו רגע לחשוב איתי על אלבומים טובים שיצאו אחרי שנת 2000..לא של אומנים שהתחילו לפני. להקות/זמרים/זמרות כל דבר שקצת משתווה לעשורים שבין '60-90..למישהו יש רעיון?

oneman2

New member
Dream Theater

Porcupine Tree שוטי הנבואה הדג נחש Blind Guardian Kamelot Sonata Arctica לא חסר, רק צריך לחפש.

nothingman1

New member
כולם התחילו לפני שנות ה-2000

או רובם לפחות, בקשר לחלק אני לא בטוח

oneman2

New member
אז?

השאלה צריכה להיות איזה להקות ממשיכות לעשות היום דברים טובים. יש היום הרבה אומנים שהתחילו בסיקסטי,ז ועדיין יוצרים, זה שהם התחילו אז אומר שהמוזיקה שהם עושים היום לא נחשבת?

nothingman1

New member
"אחרי שנת 2000..לא של אומנים שהתחילו לפני"

אז פיספסת את הקטע הזה בהודעה שלו

Caraya

New member
כמה דוגמאות

בניכר: את האלבום החדש של Kaiser Chiefs אני גם מאוד אוהב ואת חלק מהדברים של ה-White Stripes ל-System of a Down יש רגעים יפים אני חושב גם של-Mika יש הרבה פוטנציאל (כרגע אני לא כ"כ אוהב את הסגנון שלהם אבל יש שם חתיכת סולן ונגנים לא פראיירים בכלל). ובארץ: האלבום הראשון של Blackfield. מאז מינימל קומפקט לא היה לנו ייצוג מכובד כזה בחו"ל. יוני בלוך- את רוב השירים שלו אני לא כ"כ אוהב, אבל מדי פעם יש לו יציאות גאוניות כמו "נעים בחוץ", אחד השירים העבריים הכי יפים של העשור. אביב גדג'- הסולן של אלג'יר לשעבר. יש לבחור קול מדהים, והוא פשוט יודע איך להגיש שיר. והוא גם כותב לא רע בכלל.

Caraya

New member
ממש לא

נכון, יש להם הרבה זוועות כמו Chop Suey והם גם התנחמדו קצת באלבומים Hypnotize ו-Mesmerize, אבל יש להם גם שירים כמו Toxicity שמפצים על זה...

rockninja

New member
צ'ופ סואי אחד השירים

לא להתבלבל מזה שהוא פופולארי.. זה לא מוריד ממנו

Anuerysm

New member
אם אתה מחשיב את אודיוסלייב

לדעתי הם הלהקה הגדולה ביותר שהופיעה אחרי שנת 2000 ואני גם אוהב את פאולו נוטיני, איש מגניב

אודיוסלייב../images/Emo150.gif../images/Emo99.gif

אני מתה על אודיוסלייב
(למרות שיש בליבי עדיין תקווה שסאונדגרדן יתאחדו
)

slallum

New member
IQ - Dark Matter

האמת היא שאנל'א כזה בקיא במתי יצאו כל מיני דיסקים. אבל אני בטוח שיש המון להקות שאני אוהב שהוציאו דיסקים לאחרונה ;]

למעלה