שנות ה2000

rockninja

New member
אחלה שאלה

הראשון של הארקטיק מאנקיז מעולה, Costello Music של הפראטלי'ז, בעיתונים ממש תופסים מהשני של ארקייד פייר- אני לא ממש התחברתי. הפסקול של The Pick Of Destiny של טניישס D- מעולה. הבכורה של The Horrors נשמע כמו גראג' מגניב במיוחד מהסבנטיז/אייטיז עם טאצ'ים מקוריים פה ושם. הדיסק האחרון של fall out boy מלא בשירים טובים. לא זוכר מתי אינקיובוס התחילו, אבל הדיסק S.C.I.E.N.C.E. בנזונה.

yotamn9

New member
יש כמה

Velvet Revolver Audioslave Funk'n'stien (ישראלים) אני חושב שגם Foo Fighters.

lihi50

New member
../images/Emo45.gif הפו פייטרס הוציאו אחלה של אלבום../images/Emo42.gif

digression

New member
יכול להיות שלא היה שומדבר חדשני בעשור הזה?

(מבחינת רוק) האלבומים היחידים שאהבתי (וגם אי אפשר להשוות אותם לעשורים אחרים) הם: A Perfect Circle- Mer de Noms Alter Bridge -One Day Remains The Panic Channel- One 3 אלבומים מתוך 7 וחצי שנים זה די עלוב..

הוד11

New member
מבול- אורפנד לנד

אלגי'ר - מנועים קדימה פורטיסחרוף- על המשמרת אלה האלבומים הטובים שיצאו בארץ בשמונה השנים האחרונות בעולם? ארקייד פייר וזהו אני חושב

Liorking

New member
אין

טוב הגזמתי, אבל זה בטח לא משתווה לשנות ה-60,70,90. גם אם יש משהו טוב, זה יחיד במינו ונבלע בים של דרעק.

epitaph

New member
יש כמה....

מעט שאני יכול לחשוב עליהם אבל אני בטוח שיש עוד הרבה בתחום הרוק האלטרנטיבי (שפחות מעניין אותי למען האמת). יש לך את Mars Volta שכבר המלצתי עליהם בפורום האלבום הראשון שלהם שווה במיוחד לדעתי, מוזיקה אלטרנטיבית, מעורבת עם פרוג, הרבה דיסטורשן וקריעת שקדים של הזמר, פליי מרד הוט מנגן על הבאס כאן בחלק מהשירים, יצא בסביבות 2002 אאל"ט. למרות שבעיקרון חברי הלהקה העיקריים התחילו מלהקת At the Drive-In שהתחילה לפני שנות ה-2000 המארס וולטה שונים מהותית בסגנון כך שאפשר לעשות הפרדה ברורה בין שתי הלהקות. יש גם את Sleepytime Gorilla Museum שהתחילו אחרי שנות ה2000, נראה לי בערך באותה תקופה של מארס וולטה, אמריקאים מטורפים שמצליחים לשלב הכל מהכל, רוק אגרסיבי ולא קל להאזנה בהתחלה אבל כשמגלים את סוד הקסם אחרי כמה האזנות זה בהחלט שווה את זה. אני אוהב במיוחד את האלבום השני שלהם, Of Natural History, אלבום קונספט אפוקליפטי משהו (משנת 2005 נראה לי). הלהקה האחרונה היא אולי הכי פחות קשורה ויש כאלה שיטענו שהיא לא ממש קשורה לרוק אבל אם את בקטע של מוזיקה יותר רגועה כמו Mazzy Star וחלק מהדברים של טורי איימוס למשל אז זו להקה שיכולה להתאים לך. השם הוא The Tiny, האלבום היחיד שהם הוציאו בינתיים ב2005 נקרא Close Enough (בתמונה). להקה שמנגנת עם כלים אקוסטיים בלבד לפי מה שזכור לי, מוזיקה אטמוספרית ושקטה, מאוד מתאים לחורף וללילות שקטים. יש גם הרבה להקות ישראליות חדשות שצצו להן אבל זה כבר בהודעה נפרדת בעתיד.

o pie

New member
מארס וולטה

קיבלתי הרבה המלצות עליהם מאנשים שאני אוהב את הטעם המוזיקלי שלהם... אז החלטתי לנסות מתוך ידיעה שאני אוהב אותם, וגם היה להם שם מגניב. והורדתי את Frances the Mute, זה בין הדברים הכי מוזרים והזווים ששמעתי בתור מוזיקה O_O איך מעכלים כזה דבר? לא רק שהטראקים ארוכים הם חסרי אחידות...

jonXD

New member
רק דרים ת'יאתר ואופת' שווים משהו בעשור הזה

אני לא יכול לחשוב על אלבום ספציפי

למעלה