שנות הארבעים

old friend

New member
שנות הארבעים

זהו, אי אפשר לברוח מזה יותר היום רשמית אנחנו מתחילים את שנת הארבעים שלנו ילידי 1967, אתם מרגישים את זה ? מריחים את הסופ של שנות ה30, זהו שנות הארבעים העליזות מתחילות... מספר ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק זה הזמן לסיים את המשברים מספיק עם זה "בן ארבעים לבינה" - מסכת אבות - זה לא אני אמרתי אז היום רשמית, שנת 2007, שנת הארבעים

../images/Emo140.gifואללה

ואני שני ס"מ מחמישים..מה אומר לך.. הלכתי למסיבה או מיפגש של חמישים פלוס..הרגשתי שאני באיזה מיפגש גריאטרי. הם כולם הסתכלו עלי ..לא הבינו מה אני עושה איתם..דווקא נהניתי..רקדו לי את שירי שנות החמישים..ועוד ידעו את כל המילים..עד שהגען למוסיקת שנות ה 80 , 90 יצאה לי הנשמה.. כל אחד והעשור שלו. אתה עדיין ילדון לפי כל אמות המידה האוניברסליות..רק מתחיל את החיים... 2007 תהייה שנה מבורכת...

d a n i e l s 5

New member
כאילו מה אתה אומר לי עכשיו.....

שזאת לא השנה שלי??? ככה לבעס לי את היום הראשון של השנה החדשה...... אתה.....נראה לי דפנטלי בדרך הנכונה לסיים את כל המשברים :)) שתהיה לך אחלה שנה !

old friend

New member
כשתגיעי לגיל

תוכלי להתחיל תשאירי לנו את השנה הזאת על השאר, רק תודה

t o t a l

New member
באמת תודה לך. באמת נחמד מצדך.

לא רוצה. אני בהכחשה. סאאאמו.

ורד 3

New member
בן ארבעים יקר

מה אתה עושה ? למה ? יש לי עוד חודשיים וחצי ...... גמני ילידת 67....... מה אכפת לי הגיל ....העיקר איך מרגישים (אוייש איזה משפט נדוש ...)...... לי עדיין לא צמחה אפילו שערה לבנה אחת על הראש אז איך אתה מסביר את זה ......??? כנראה שאלהים אוהב אותי......

exciterit

New member
אמממ...

כמו שזכור לי... זה רק מתחיל ב ארבעימים.....לא? או שאתה בהחכשה כומו כולאם ?:}} תהנה לך.....

Rinattt

New member
שנות השלושים לילדי\ות 1977

נו, כל אחד בוכה איפה שכואב לו... :)

רינתי, בקרוב אצלי ואני לא בוכה

אולי קצת מוזר אבל אני מצפה בקוצר רוח ליום הולדת 30 (בדיוק עוד 3 חודשים). ויש לי למה לצפות....

Raychoo

New member
ממרומי גיל 43....

יכולה לאמר לך שזה אחלה גיל. ובכל זאת... youth is wasted on the young

G a v ® i e L

New member
חוץ מהעובדה ש...

לא עושים יותר מילואים ורוב הטעויות כבר מאחורייך, לא רואה איפה פה השמחה הגדולה. גבריאל, חזק בכיוון.

השתקנית

New member
ח ח ח יה צוציקים ...........

תהנו מ"משבר" גיל הארבעים.... ואני עברתי אותו לפני 6 שנים.....

T i g e r R o n

New member
גם אני יליד 67

וממש לא סופר את הדקות עד אפריל שבו הגיל יתעגל Welcome 2007

למעלה