שנות הארבעים

n o g a1

New member
שומרת לעצמי את זכות השתיקה

אגיב בעיתוי ובמקום שאמצא לנכון ....

ללא ספק לגברים המס 40 קשה

לא שאני מבינה למה 2 חברות שלי קיבלו מבני זוגן בקשה לחופשה ללא תשלום כי הם במשבר אז ברור לי שזה קיים אבל,,,,,,,,,, אנחנו הנשים בגיל 40 מתחילות את הפריחה שלנו בכל המובנים (לא כולן מודעות) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה השוני? כי הקרחת והכרס מתחילים עוד קודם

ב ד ר ך

New member
לא יודעת להסביר את זה

אבל אני מחכה לזה (לא שייש הרבה לחכות
) אני מרגישה ערוכה, מוכנה. שמתי לי פודרה, צבעתי ריסים ואני מוכנה לשנות הארבעים. אותי לא יתפסו לא מוכנה!!!! יכול להיות זאת הכחשה, יכול להיות שזאת מגננה. אבל אני מחכה!

ראשית ברוכים הבאים למועדון הארבעים

ועכשיו חשוב לזכור בגיל 40 נגמרת האחריות מכאן תתחילו לשמור על עצמייכם וזיכרו זה מקרב לגיל הרך 40 שמח לכול החוגגים מיקי

אווץ' למה אתה מזכיר לי את זה

אני בהכחשה. לא מוכנה להיכנס לשנה הזו!!!!!!!!!!! אני בת 39.99 . 40 זה זקן מידיי בשבילי. אוףףףףףףףף

הכל בראש.....

האמת הכל בראש. ביום שבת הזמינו אותי למפגש של גרושים/ות סטייל ישראל..(ישראלים) 50 פלוס. טוב נו..שני ס"מ מצידון החלטתי ללכת. אז... הרגשתי מוזר..כי הם לא היו קרובים ל חמישים אלא לשישים...והם עצמם לא הבינו מה אני עושה שם.. העברתי את הערב..היה דווקא מאוד נחמד.. בגיל 40 כולם רק מתחילים לחיות כאן. בגיל 40 את נחשבת לילדה.. הכל עיניין של גישה. בארץ...זה סיפור אחר. שם נותנים להרגיש שיש לך רגל אחת כבר בבית אבות.(מתחיל מאפליית העבודה עד גיל 35) והמשבר של הגיל הזה הוא אמיתי. היה לי. היה לאחרים וקשה לפעמים להתמודד....

ערסlight

New member
המשבר

כבר כתבנו לא פעם... אנשים גדלים ממשברים. יש גיל שבו אדם מגיע להבנה שכל מה שגרר מגיל הצעיר כבר לא עובד. מין תהליך של פיכחון. זהו זמן שבו כמעט כולנו מרגישים שצריך שינוי. לסלק את מה שלא עובד לנו ולאמץ את מה שיעיל לנו. מין ניעור והתעשתות. זהו הזמן האמיתי של גדילה. אני, למשל... מי שלא סובל אותי עכשיו, חבל שלא הכיר אותי קודם. מי שלא עובר אותו, או שהוא תקוע בילדות או שהיה גדול מהתחלה.[נו...] פעם קראתי משפט שאיכשהו מתאים כאן- להזדקן זה חובה... לגדול, זו זכות.

deena

New member
סליחה.

אני מכחישה. יש לי עוד מלא זמן עד 40. ואתה לא תיקח לי את מה שנותר לי. שמעת?

אדמiנית

New member
צוציק

תפנה מקום לזקנים ולזקנות. בפרט אלה שלובשים בגד ים.
אתה בן ארבעים השנה
מה אתה דואג, זה יעבור לך...

old friend

New member
נחמד

הדבר הראשון ילידי 67 פה , וזה מספר לא מבוטל הדבר השני, איזור פברואר-מרץ-אפריל זו תהיה מכה הדבר האחרון, רק צעיר/צעירה אחת ענו, השאר רק ה"זקנים" דיכאונות לא הפעם ביטלו את משבר גיל הארבעים

יערית

New member
יכולה לומר

שהזמן טס מבלי שנרגיש וילידי 71 אוטוטו יחגגו זאת גם:)))

ענתי40

New member
בהחלט נכון

החלפת קידומת. גיל 40 תמיד ניראה לי מפחיד ומאיים כל כך והיום אני מרגישה כמו בת 20

אתה עם השטויות שלך

כבר אמרתי לך-תפסיק להדחיק. ביום שחגגת 39 התחלת את שנת הארבעים שלך וכל עוד לא הגשת בקשת דחיה, השנה הזאת כבר החלה במרס בשבילך.

למעלה