שנה עברה

vered51

New member
שנה עברה

היי היום האזכרה של השנה... אני מכינה את עצמי כבר יותר מחודש לזה... אני מקווה שיהיו ימים טובים יותר. הכל נראה די שחור היום שבוע טוב

מאחלת לך שהיום יעבור ..../images/Emo16.gif

שתרגישי טוב יותר.. אצלי זה יגיע בעוד 4 וחצי חודשים ואני כבר מתכוננת לזה.. פעם כתבו כאן בפורום (בשירשור של אדומה2,נדמה לי) שאחרי שהשנה הראשונה מסתיימת אז כנראה שהכל נראה קצת יותר טוב ושמרגישים הקלה קטנה.. אני מפחדת מהיום הזה. בינתים,אנחנו פה בשבילך. חיזרי לעדכן.

vered51

New member
להוקוס פוקס...

תודה חמודה גם אני מקווה שזה אכן יהיה כך. בנתיים היום נראה קודר וקשה. אני מרגישה שהתבגרתי בכמה שנים ... אבל כנראה שאלה החיים יום טוב ויום קשה, רגע בוכים ורגע אחר צוחקים אני מקווה שהיום באמת יעבור מהר חיבוק גדול תודה

../images/Emo24.gif

מחבקת אותך חזק חזק...למרות הקושי תנסי לנצל את היום כדי להזכר ברגעים היפים והטובים שהיו לך איתה...

כמעט עבר ... ../images/Emo133.gif

אבל זה הרי רק תאריך, והמציאות נשארת ... חיבוק גדול, יקרה שלי. ו
לאימא.

vered51

New member
להוקוס פוקס

היי חמודה. מה שלומך? התגעגעתי.... היום עצמו עבר די קשה. באמת אני לא זוכרת שהיתה לי מועקה בלב. פחדתי מהמעמד עצמו, איך אנו האחים נהיה שם ואיך אבא שלי יגיב. בסופו של דבר עבר די בסדר. כלומר נחתי אחרי העבודה בבית, ואח"כ לקחתי את סבתא שלי וחברות שלה לבית קברות ושם חיכו לי חברות שלי. שראיתי את המשפחה והחברות בבית הקברות פתאום הרגשתי קצת חמימות. באזכרה סבתא שלי בכתה המון, אבא שלי התפרץ בבכי על הקבר ברגע שהוא הניח את האבן ואני הייתי יחסית רגועה. אני הייתי בקבר שלה ביום שישי האחרון ובכיתי המון וזה כנראה מה ששחרר אצלי קצת את המועקה. חמודה, בלי אמא זה משהו בלתי נתפס. הכאב נמצא שם כל הזמן אבל ... צריך כל הזמן לחפש עוגן ודברים שעושים לנו טוב. אני פה, שיהיה המשך שבוע טוב

MIF2004

New member
הי ורד....

קשה אם התאריכים האלו, קשה לחשוב שעברה שנה, שכבר שנה בלעדיה.... מצד אחד העצב מובנה אצלנו בנשמה יום יום, מצד שני בכ"ז יש משהו ב"תאריך" שהוא קשה ומחדד את ה"אין" ואת הזמן שחלף....
גדול...

למעלה