שנה לנשיא קצב!

אשמח לשמוע על הקשר שלך לאלביט

וכן, אשמח להבין מה ניסית לגמגם במכתב דבר רהוט! אתה לא ברור! _(נכון שעדיף היה ללמוד ביסודי חיבור מאשר לשחק כדורגל שממילא אתם גרועים גם בזה?)

המבשר

New member
שמאלני מתועב הלוחמים הכי טובים

בפלוגה שלי הם מזרחיים וגם בסדיר שלי נהניתי יותר מהמזרחים מאשר שמאלנים בהמות כמוך הלוואי שהייתי נולד בבית מזרחי חם ואוהב בעיקר יש להם אהבת מולדת מה שלך אין ולא יהיה. אלביט בהמה שמאלנית זו הכוונת שבחיים שלך לא ראית כי בחיים לא היית ביחידה קרבית ובגלל זה אתה מגמגם אהבל משתמט שמשחק אותה תורם למדינה אתה אולי תורם למדינה הפלסטינאית כאשר תבוא לחברים שלך בשכם ותפגין את אהבתך אולי ידאגו שם לקרוע לך את הצורה אז תראה גם קל´ץ קרוב קרוב לראש המסורס שלך.

המבשר

New member
הבית שלי לפחות לא היה בית של מרצחים

כמו האחים שלך שנתמכים על ידי השמאלנים הנתעבים שמכנים עצמם אנשי שלום ואחווה ועוד מקללים ומזלזלים במיזרחים. המשפחה הרומניה שלי לא יותר טובה מהחברים שלי העירקים שכולם יותר משכילים ואינטלגנטים מכל האנשים בפורום הזה ביחד. ביחוד הברברי היהודו-נאצי אוהבים קוטלים שלא ראיתי מפגר גדול ממנו אפס מושתן שלא ברא השטן שקורא לעצמו שמאלני יוסי שריד שיש לי אליו הערכה היה מקיא אם הוא היה רואה שמאלני יהודו-נאצי כזה אצלו במפלגה ומה עוד משחק אותה תורם למדינה ומתברר שהוא בכלל ג´ובניק משתמט נכה במוח

*pank

New member
חחח... חיחיחי... אלביט?! חחחח

אוהבים טפשים. הצחקת אותי נורא... פאנק המצחקקת... אתה אפילו יותר דפוק ממוסד.

*pank

New member
חחח... חיחיחי... אלביט?! חחחח

אוהבים טפשים. הצחקת אותי נורא... פאנק המצחקקת... אתה אפילו יותר דפוק ממוסד.

המבשר

New member
אני מקווה שאת ילדה יהודיה,אל תלכי

עם ערבים הם יראו לך פנים נחמדים ואחר כך יקרעו לך הצורה בכל מקרה מצאי לך ישראלי נחמד ג´ולנציק כזה גבר לא כמו החנונים הלבנבנים כאן בפורום. החנונים השמאלנים המשתמטים מקנאים בגברים המזרחים שהם יותר יפים ויותר גזעיים שלוקחים להם את כל הנשים היפות איזה בחורה תלך עם חנון זבל שמאלני כשיש לה ג´ולנציק יפה וגברי איזה? דעי לך שאמנם אני רומני אבל נראה כמו מזרחי.

חנונים לבנבנים? ה א מ נ ם ?

ראשית לא מפתיע אותי שאתה מתחזה לאשכנזי "עלק" רומני. בכך יש הודאה ברורה בעובדה שאתה מבין את האכזריות בגורל שהביא אותך לאמא "יהודיה" יוצאת מדינות ערב. שנית, אני לבן ועד היום - ואשתמש בשפתכם ("הראובן") זיינתי הרבה הרבה פרטים שחורים ו"שזופים" , שמנמנים מקרחים (בקיצור למול הלבנבנים החנונים הם בהמות שחורות ועלובות).אני נשבעתי שעד סוף ימי אדאג להשחיל לרבבה נוספת של זוהמה שחורה וגברית "עלק". נ.ב היכן ה"גבריות " השחורה במשחקי הכוח כמו כדורגל? כמדומני אתם כמה דרגות מכל מדינה של "לבנבנים" חנונים, ולא רק בכדורגל.?

המבשר

New member
מתחזה אהבל גזען הייתי מעדיף דווקא

להיות בן למשפחה של החבר שלי משפחה עירקית משכילה ונאורה כולם קצינים קרביים ואקדמאים שכל החברים שלך היו מקנאים בהצלחה שלהם האמת גם אני מקנא בהם קצת אבל אני מעריך אותם גברים אחד אחד על פני החנונים הלבנבנים שמאלנים תאכל את הלב שאתה דפוק שיכלית זבל אשכנזי נחות ותחשוב ברצינות על מעבר עם הערבי הלכבוש הזה לכו לזולה שלכם ותעשו אורגיה ערבית דו-קיום מחכה לכם

*pank

New member
גולנצ´יק פייטר!

אתה צודק הפאנק אוהבת בחורים כהים כמו שוקולד. אבל מתי תבין שאבו-דני הוא יהודי והוא לא פחות קרבי ממך.

למעלה