שנה טובה

נביאה1

New member
שנה טובה

שלום לכל חברי הפורום מאחלת לכולכם שנה טובה. נכנסת לפורום לעיתים ותמיד מוצאת טעם וענין.הפעם רוצה לספר לכם סיפור המתאים לחג ולמועד ולכל מי שחפץ לשמוע ולהשמיע על הכנסת אורחים והמעשה שהיה כך היה: מספרים על יהודי שהגיע לעיירה סמוך מאוד לכניסת השבת/חג ולחרדתו הרבה גילה שאין מקום בו יוכל להעביר את השבת כיהודי. חיפש וחיפש ובית יהודי לא מצא. למזלו ניקרא על דרכו יהודי עב זקן. שטח בפניו ידידנו את מצוקתו ואותו יהודי התנצל ואמר לו כי ביתו קטן מידות, והנפשות מרובות וכי הוא לא יוכל לארחו. אולם, הוסיף ואמר בקצה העיירה מתגורר הרבי והוא ידוע בהכנסת האורחים שלו "מהר ולך אליו ותזכה להעביר את השבת שם כיהודי..." אמר לו לא היסס ידידנו ואת פעמיו שם אל ביתו של הרב רגליו קלות כאיילה וליבו רחב. הרב פתח את הדלת שמע את מצוקתו של ההלך והזמינו לאחר כבוד להתארח בביתו. טרם פסע ידידנו ההלך לפנים הבית הושיט הרב את ידו ואמר לו "קודם שלשל לידיי כדי 200 רובל , דמי שהייתך הוסיף והסביר. הופתע עד מאוד ידידנו האם כך נועג רב? ומה עם מצוות הכנסת אורחים? תמה בליבו ואפילו קצת כעס אולם מילה לא אמר ואת הכסף נתן בידו של הרבי. הרבי הזמינו לאמבט המרווח והציע לו להתרחץ ולקבל את השבת. שנכנס היהודי ידידנו ראה דליים חמים וקרים, שלושה סבונים ושלוש מגבות. שפך את כל הדליים לאמבט הסתבן ברוחב לב בשלושת הסבונים , ובצאתו מן המים לא היסס והתנגב בשלושת המגבות. שמח ומאושר יצא אל בית הכנסת כששבו חיכתה להם ארוחת ליל שבת. על השלחן מטעמים לרוב ממטבחה של הרבנית. מרק צח וטעים , צלי עוף בתפוח אדמה , חלות מתוקות וטריות . אכל ושתה ולא נמנע מלקחת עוד ועוד תוספות מהמאכלים הנפלאים. למחרת בשובם מבית הכנסת שוב היה ערוך השלחן חמין לתפארת , קוגל מתוק ומה לא , וידידנו כמו אתמול ביקש עוד ועוד לשונו מצקצקת ומעיו חמימים ונעימים מכל הטוב שניגר אליהם. בתום הארוחה נם את שנת הצהרים ולעת מינחה שתה תה חם ומתוק ואכל עוגיות לקח טעימות ויצאו הרב והוא לתפילת מנחה ובתום השבת הטובה שעברה עליו אמר ידידנו לרבי "תודה על הכנסת האורחים הטובה... נופף בידו ועמד ללכת לדרכו או אז עצר אותו הרבי והושיט לו את מאתיים הרובל שהפקיד בידיו אמש. "וזאת למה ..." השתומם היהודי ענה לו הרבי "ואיך היית נהנה??? " הבין היהודי את מחוות הרב נשק לידיו והודה לו בהכרת תודה. אכן, קיים הרבי את מצוות הכנסת האורחים....

תודה וברוכה הבאה נביאה 1

למרות שכבר סופר הסיפור כאן בפורום אנחנו שמחים לארח אותך ובתקווה שתשארי אילן

ראש השנה זה סיפור

שנהיה לראש ולא לזנב עלינו במשקל ומה יהיה עכשיו מלאים אנחנו כרימון וכרסנו תפוחה כמו בשעת הריון קרפלך וגם דגים חריפים מיזוג גלויות בבטני מרקדים מסעודה לסעודה נצעד גאים למרות שברור כי אנחנו שבעים ולכן אני מקטר ומלין כי בעקבות החג אני נראה כתאומו של אידי אמין

הפלחית

New member
../images/Emo62.gifהאוכל../images/Emo71.gif. נדודי שינה בצפורי

אני מודה אני אוהבת לאכול, תמיד נהנית מכל ביס ורוצה עוד. אומנם אני אוהבת רק דברים טובים, שיהיה הכל בחמאה, רצוי כמה שכבות קרם בשלל צבעים, ליין טוב אף פעם לא אתנגד כי לא לחינם גידלו אותי על ברכי הקולטור פרנסז (la culture francais). שכחתי לציין שאני מעדיפה שמישהו אחר יטרח בהכנה, ולי רק יוגש הכל על מגש כשהמטבח נקי ואני לא עצבנית, אחרי מקלחת ומסז' ואת האורחים בחיוך אקבל, ואמשיך לחייך במשך כל הארוחה, ולא ארדם שכולם יחמיאו לכישורי הרבים. אני אוהבת לאכול ואם המחיר הוא להשמין אני משלמת אותו לא בשימחה, גם לא ברצון, אך מתוך השלמה,שזה לטובה, לדחוק סיפוקים אחרכ' טיפול ממושך אצל פסיכיאטר מצריך וזה יותר יקר ולא נעים ובטח לא טעים. כשהייתי צעירה (לפני חודש אולי חודשיים) אחרי ארוחה דשנה הייתי עושה עוד ריצה סביב השכונה, אומנם לא הייתי רזה, אבל ההרגשה היתה טובה, כשהסתכלתי במראה ידעתי איפה מונח כל קרם וכל כוס שמפיין, ועל הכל לבשתי קומבינזון ושמלה רחבה והמשכתי לארוחה הבאה. הסיפור שלך הזכיר לי בדיחה אני חושבת שאדי מרפי היה מספר אותה. יהודי נכנס לשרותים בניו יורק. בשרותים היה גם כושי. היהודי לא התאפק והציץ לכושי. הציץ ונפגע. ראה מה שראה ושאל איך יש לו מה שיש לו. ענה לו הכושי : כשהייתי קטן אמא שלי קשרה לי שם משקולות. שאל אותו היהודי אם אני אתלה עכשיו משקולות זה יעזור? ענה לו הכושי אני לא יודע אבל אתה יכול לנסות. אחרי חודש בדיוק שהיהודי נכנס לשרותים הכושי יצא. שאל אותו הכושי: "מה המצב אחי?" ענה לו היהודי זה מתקדם. בצבע זה כבר אותו הדבר! לכן אחי אשאל אותך אם אתה חושב שאתה דומה לאידי אמין מה בקשר לצבע בן אדם? מה שלא תעשה אתה תהיה תמיד הפוזיטיב והוא הנגטיב. ותראה בזה מחמאה. שנה טובה באמת! פנינה|

NAVVAN1

New member
100 דולר דמי כניסה, לשלם לגבירה

על שימוש בשורה, לפי תחשיב של 10 סנט לכל מילה ויש מבצע על הסיפור הבא כפול, בכדי להגדיל את השמחה ברוכה הבאה אנו נשמור לך על הקופה. עד יום בו תאמרי נגמר ודי, ללכת רוצה. ואז נחזיר כל פרוטה, עם ריבית הגונה,
רק אזהרה, מכאן אין דרך חזרה, ההתמכרות בלתי הפיכה, לא תרצי לעזוב, גם כשבארנק לא תישאר לך פרוטה, ברובה הבאההההההה הההה הההה ההההה
רק אזהרה, ממני בעל נסיון

נביאה1

New member
פישול או מחיר

בקצב הזה נתרושש כולנו פה...או זה התנאי רק למי שמפשל ומספר שוב אותו סיפור:))

NAVVAN1

New member
לך הנבואה:) לי הברכה ברוכה הבאה

רק הגעת, ואת ליד המחשב בשעה אחרי חצות, שעה של רוחות רפאים משוטטות ברוכה הבאה רוח אבודה, אחות תאומה, לנפשות אגם מכושף בשנת הלבנה

נביאה1

New member
תודה

מצטערת פיספסתי כנראה את הסיפור. אחשוב על סיפור נוסף...תודה על קבלת הפנים החמה.

למעלה