שנה טובה

שנה טובה../images/Emo34.gif

רציתי להיות הראשון אז הקדמתי במעט ולאחל שנה טובה לכולם, מלאה אהבה, אושר וסקס
שהבן זוג ימשיך לפנק כמו שעשה עד עכשיו ושהחיים ימשיכו לחייך כל בוקר מחדש.

odedee

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם/ן

אני קצת מתבייש בשאלה, אבל מתי בדיוק יוצא ראש השנה? בעבודה מישהו (ישראלי לשעבר) אמר לי שזה יום שלישי הבא, אבל אני רואה שכולם התחילו פה עם שנות טובות... יכול להיות שבחו"ל זה בהפרש או משהו?

ro99

New member
לי ידוע שקליינט יהודי שלי

הקדים את הפגישה הרגילה שלנו מיום שלישי ליום שני. זה רומז לי שזה ביום שלישי (אבל עכשיו זה מביא לי בעייה חדשה: מה בדיוק קורה ביום שלישי: ערב ראש השנה או ראש השנה ממש?). ואני לא מעיזה לשאול כי ברור להם ללא צל של ספק שאני יהודייה כשרה למהדרין... פחחחחחחח. למה, מי אמר להם? בטח לא אני.

gabcake

New member
שנה טובה!

ערב ראש השנה זה יום שני בערב,ויום שלישי זה ראש השנה.

Nirvana0

New member
אכן, שנהיה לראש ולא לזנב ../images/Emo6.gif

חג שמייייייייחחחחח ושנה טובה ומתוקה לכווווווווולם

Noile

New member
רק לא לראש של גפילטעפיש../images/Emo19.gif

שנה טובה לכולם וחג שמח

odedee

New member
חס וחלילה

למה להזכיר גפילטע, מה עשינו רע? תיכף תתחילו גם להעלות זכרונות על כבדקצוץ

גנגי

New member
כן, אבל

הומו.
והנה עוד יהודייה שמתעבת את הדרעק-מיט-לייבר הזה. מה את חושבת, רו, למה בכלל אני חברה של עודדי? כל החברות הזאת מבוססת על שנאה של געפילטעדג ודרעק-מיט-לייבר. ככה זה: מאושר האדם שמוצא לו בחייו חברים שחולקים איתו את השקפותיו!

Noile

New member
../images/Emo45.gifגפילטעפיש, ../images/Emo45.gifכבד קצוץ

אח... איפה סבתא שלי...

ciccio

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואני מת מת מת מת על הנזלת הזו של הגפילטע וחזרת שמדמיעה לי את העיינים היידה חוזרים לשטעטאל!

ciccio

New member
זהו ש...

לא... רגל קרושה ממש אני לא אוהב... אבל רגע, תני להתרפק שוב על המורשת שאני אוהב... גפילטעעעעעעעעעעע טוולולולולולו עם נזלת ,עין של גזר על זה וקורטוב של חזרת ואני מת מת מת מת מת... ולידיעתך, כל פעם שאני מגיע לארץ סבתא שלי מוציאה מהפריזר את הגפילטע שהיא הכינה מראש.

למעלה