שנה טובה לכולכם!

why not me

New member
שנה טובה לכולכם!

אהה... כמה אומלל מרגיש אנוכי. ואולי בלי סיבה מוצדקת, מדי, אבל אני פשוט חי חיים פשוטים וסתמיים, ללא כל עליות וירידות. מה יהיה עליי? האם כך תראה השנה שלי? בלי שום עליות ומורדות? פשוט שעמום אחד מתמשך? כמו כן ביקר היום בבי"ס אהבתי הראשונה משנה שעברה. עד ששכחתי ממנו... הכל הכה בי מחדש... למה להתאהב במה שאי אפשר?? שתהיה לכם שנה טובה לפחות...

James Hammerton

New member
השנה רק התחילה...

יש לך עוד המון המון לפניך (לטוב או לרע...). אולי זו אחת הסיבות לאומללות, העובדה שחוזרים עכשיו ל"שגרה" כלומר ללימודים? גם אני מרגיש לפעמים שהחיים שלי שגרתיים וסיסטמתיים, עד כדי כך שאולי אין לי אפשרות בחירה ממש. אולי תנסה להכניס עניין? לדבר עם אנשים, להתעניין בכל מיני דברים, לצאת, לטייל, להתנדב?
לפעמים אפשר להתייחס לאהבה כמו למחלה. אנחנו מתאהבים במישהו שלא יכול לצאת מזה כלום (חולים
), או לפעמים נעשים כ"כ עוורים בגלל האהבה שאנחנו לא רואים שאותו אדם בעצם לא מתאים לנו ואולי אפילו יפגע בנו בחזרה. מה שכן, למזלנו ברוב המקרים אנחנו מתעשתים, מתגברים על זה, מבינים וממשיכים האלה. אפילו שזה לפעמים חוזר אלינו בחזרה הגוף שלנו כבר מתגבר על זה יותר מהר, בעזרת היגיון, ניסיון ואולי גם עזרה של אנשים וחברים מבחוץ
אגב, כשאתה אומר אי אפשר אתה מתכוון שהוא סטרייט?

why not me

New member
הוא לא סטרייט

הוא דו, אבל כשאני אומר שזה לא יכול לקרות בינינו אני מתכוון שאנחנו פשוט לא מתאימים, מדובר סתם באהבה סתומה. אבל עכשיו יש לי אהבה חדשה, שהכרתי דרך הפורום הנפלא הזה, אז זה כבר לא משנה לי!
תודה כל הכל!!

למעלה