שנה חלפה לה

שנה חלפה לה

לפני שנה בתאריך הזה חגגתי 50 , הייתי קצת אחרי הצינטור ובמהלך השנה הזו הגוף והנפש עברו טלטלות רבות ותודה לאל שעמדתי בכל המבחנים פחות או יותר יכולה לומר שאני לא האמנתי שזה יגמר, בכיתי זעקתי אבל תודה לאל ,החיים נמשכים, ושוב חגגת יום הולדת בלבי תפילה שהדברים ישתפרו בעזרת השם כל יום עוד קצת לחזור לבריאות ולכוחות שלי שיתרבו הימים עם חיוך על הפנים ואושר בלב שהאהבה תבוא לעטף אותי כמו שאני אוהבת בקשות גדולות אבל מותר לי כי יש לי יום הולדת

נסיכה יקרה....יום הולדת שמח...

וואי.. תפסת אותי ככה בהפתעה..בשבילך הייתי מתאמצת וכותבת איזה מקמא...אולי במשך היום...מאחלת לך מעומק ליבי הרבה בריאות...שהאושר ידפק גם על חלונך...שלא תדעי יותר עצב או מכאוב...שאהבה גדולה תכנס לחחיך ותניס את הימים והשעות הקשות ....

כמה מילים מעומק ליבי..

לנסיכה אמיתית... שאמנם לא מתגוררת בטירה גדולה.. ואינה מתהדרת במשי ומלמלה.. חיה את חייה בדלת אמותיה.. דעתה רחבה, ואומרת אותה בצניעות גמורה.. טוב לב , תמימות, וכנות מקרינה.. אשה ודודה נהדרת.. שבין הטיפות מהלכת.. ורק בריאות ואהבה לחייה מייחלת מי יתן ומשאלותייך יתגשמו שתחלימי ותבריאי מכל מצוקה.. שנסיך טוב לב לחייך יפלוש.. וימלא אותם בהמון אהבה ורוך....

אמןןןןןןןןן

תודה על המילים היפות שלך ניכר בהם כי הם נכתבו באהבה גדולה הם יצאון מהלב הענק שלך ונכנסו ללבי

לנסיכת הכוכב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

מאחלת לך שכל משאלותייך יתגשמו אמן ואמן. בריאות טובה אהבה והמון שמחת חיים בחייך.

ben 911

New member
../images/Emo49.gif נסיכת הכוכב. ../images/Emo47.gif

ואוו נסיכה, את כבר בת 51...עד מאה ועשרים בריאה ומאושרת.
נסיכה, אני בטוח שאת לא יודעת, אבל אני....אוהב אותך.
עכשיו אחרי גם ששתיתי כמה כוסיות יין.
אוהב אותך עוד יותר.

../images/Emo65.gifנסיכה../images/Emo140.gifהחגיגה נמשכת,../images/Emo49.gif

יומלדת שמח לך
מאחלת לך בריאות לחיים טובים

66Amiram

New member
מבקש סליחתך ,לא יכול להתאפק

ומבקש שתקבל את ההערה בהומור בלבד : מאחל לך שיקח פחות משנה כדי שיזדקר לך... סתתתאאאאםםםםםםם

66Amiram

New member
ואני מקווה שלא תהיה לו בעיה בעניין הזקרון שלו

מה שנשאר לנו כנראה זה רק לצחוק או לבכות........

שירקאן12

New member
נסיכתי המון ../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif

יום גדול עבורך ,תהני ,,בריאות והצלחה .

צלליתה

New member
../images/Emo65.gifברכות ליום הלדתך נסיכה../images/Emo65.gif

מאחלת לך הרבה בריאות ואושר

והיתה גם מסיבת יום הולדת

היתה מסיבת יום הולדת והיתה פגישה קסומה עם איש מיוחד , שמדברת איתו כבר כמה חודשים ידיד נפש שהחליט שחלומות צריך להגשים , מגיל 18 רציתי ובקשתי לעצמי לחגוג את יום ההולדת בארוחת ערב עם נרות באוירה רומנטית הפנטזיה הזו הוגשמה הערב , וזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני יכולה לומר שאני מחייכת ומאושרת , היתה ארוחה טעימה במסעדה כשרה בגלל הסכרת לא חגגנו על עוגה ונרות , אלא כדור גלידה סורבה מתוק וטעים , ללא חלב ודברנו וצחקנו ונהנו מהמפגש, אחרי שיחות ארוכות במשך חודשים שיצר קרבה נפשית חזקה מאד הגיע הרגע , בא הבחור לקחת אותי מהבית כמו שבא מחזר אמיתי , צלצל בדלת איש מקסים רק איתו רציתי להיות היום , ותודה לאל זה התקיים, היתה חגיגה של יום הולדת עבורי כמו חלמתי מגיל 18 , יששששששששששש תודה לאל החלום התגשם _________________

למעלה