שנה חדשה

יעל :-)

New member
תודה לך

את תמיד מצליחה להכניס איזה משהו בתשובות שלך... תמיד איזו נקודה שלא חשבתי עליה קודם באותו הקשר. הדברים שאת כותבת פשוט משקפים לי את הדברים שאני צריכה ללמוד לשנות אצלי.
תודה לך!
גדול

mimeli

New member
אני כן..

לא דיון מעמיק עם עצמי במה היה .. אבל בהחלט..זו עבורי הזדמנות נפלה להגיד "תודה" על כל הטוב שהיה לי שנה שעברה. לסגור אותה. עוד לא הספקתי, אבל אני מאוד רוצה להקדיש כמה רגעים לעצמי, לתת לשנה שעברה לעבור שוב מול עינייהרוחני, להגיד תודה וכל הכבוד על הדברים הטובים ולשחרר את מה שאני עוד עלולה לשחוב אל תוך השנה החדשה.. אבל העיקר: שיהיה לכולנו שנה טובה, מלא שפע ,אור ואהבה!! סימון

kung fu

New member
אז ככה...

לא עשיתי חשבון נפש או משהו כזה, אבל מסתבר שפתחתי את השנה החדשה בעוד התפתחות / שינוי לטובה. אני מסתכלת על השינויי מהימים האחרונים, ומסתבר שצמחתי עוד יותר

seeyou

New member
אני דוגל בתאוריה שהכול רשום מראש

כן הנתונים שלנו נשמרים ב-DNA ופועלים על פי נוסחה נסתרת... אני מאמין שקיים גורל ולא יעזור לנו להילחם כנגדו(אני חילוני 100% - עם קבלות) רוגמאות לא חסרות...

New member
עכשיו תורי

קודם כל, נהניתי מאוד לקרוא את כל התגובות. תודה לכולכם! אני שמחה בשביל כל אלה שחיים בהווה, שלא מייחסים משמעות מיוחדת לעניין ופשוט חיים את הרגע בלי לתכנן יותר מדי דברים. אני כנראה עדיין לא הגעתי למצב הזה... בתקווה, יום יבוא. העלתי את העניין כי עלי זה כנראה משפיע בצורה כלשהי. בשנה שעברה (לא זוכרת אם זו היתה תחילת שנה עברית או לועזית) רשמתי לי את האיחולים שאני מאחלת לעצמי ומה הייתי רוצה לעשות/להשיג. חשבתי שאולי אם אני אעשה מעין רשימה כזו, אז אולי באמת אני אעשה דברים (לרוב אני רוצה אבל לא מביאה לביצוע). ואולי חשבתי גם שזו אופציה להסתכל על הכל בסוף השנה ולראות מה כן הצלחתי להגשים, מה השתנה ומה עדיין נשאר לי. את האמת, רשימת האיחולים והמטרות נמצאת איפשהו באחת המגירות. גם בלי לבדוק אני יודעת שאת רב הדברים לא באמת עשיתי. אולי יש איזו מידת אכזבה בגלל שאני יודעת שיש כמה שינויים שרציתי לעשות בעצמי כבר ממזמן, ועדיין לא עשיתי. אבל בעקרון, אם לא הגשמתי חלק מהדברים, כנראה זה לא היה הזמן הנכון. ואולי גם חלק מהדברים שם בכלל לא יהיו משמעותיים היום, כי השתניתי מאז. נראה לי שבאותו זמן שכתבתי את זה, פשוט נהניתי מהאקט עצמו ואולי ניסיתי להחדיר עוד קצת מוטיבציה. השנה שהתחילה עתה, התחילה בצורה קצת שונה... מלווה בתחושה שונה ובתהיות. זה לא בהכרח בגלל תחילת שנה, אלא פשוט תקופה כזו (שמשהו כנראה עובר עלי). אבל עצם ההתייחסות לשנה החדשה, גרמה לי לרצות לתהות ביחד איתכם. תודה! ושתהיה לכולנו שנה נפלאה!

../images/Emo13.gif נסי לרשום את מה שת רוצה

על דף נייר, ולרשום למעלה "המטרות שלי". אחר כך לדמיין איך כל מטרה מוגשמת. לאחר מכן שימי את הנייר במקום נגיש (ולא באיזה מקום במגירה), ומידי פעם דמייני איך כל מטרה מוגשמת. זה יכול לעזור

mimeli

New member
בהמשך למה שמיכל כתבה..

אחרי שרשמת, דימיינת..תשחררי כל אחת ואחת. אולי תדמיני לך אותם כמו בלונים שבכל בלון רשום מטרה אחרת. תשחררי כל בלון ותראי בעייניך הדמיונית איך הוא עולה מעלה, מעלה עד שהוא נעלם .. חוץ מזה- איך ג'ון לנון אומר את זה כ"כ יפה בשירו:"LIFE IS HAPPENING TO U WHILE U'R BUSY MAKINING OTHER PLANS" מה שמה- אנחנן הרבה פעמים עושים לנו תוכניות בחיים ובסופו של דבר הדברים מתרחשים בצורה שונה.. THAT'S LIFE... אאה..ואם אני כבר מדברת על הנושא, הנה לך(לכם) המלצה חמה לסרט: "MR. HOLLAND'S OPUS" או בעברית: "סינפונית החיים" שנה טובה לכולנו! סימון.

New member
תודה ושאלה

תודה סימון!
רק לא הבנתי משהו קטן...קראתי את מה שכתבת על לרשום, לדמיין ולשחרר, והאסוציאציה הראשונה שעלתה לי לראש בעקבות השחרור דווקא לא ממש התחברה לי. זה הזכיר לי יותר ניתוק, או ויתור מסויים.
ו...בהזדמנות אני אצפה בסרט. שמעתי עליו בזמנו אבל אם את ממליצה אז כנראה שכדאי לראות.

New member
בהזדמנות...

אני אשב לעשות את זה... צריך להיות ברגע מתאים, שהמוּזה תבוא
אם וכאשר יהיו עדכונים מעניינים, אני אדווח. תודה על ההתעניינות

האמת לא חשבתי על כך....

וגם לא כ"כ אוהבת להציב יעדים. זורמת עם מה שיהיה פחות או יותר. ומה שהיה לא היה משהו משמעותי. נורא שיגרתית אנוכי חחחחח

למעלה