שנה חדשה

יעל :-)

New member
שנה חדשה

תהיתי לעצמי... האם העובדה ששנה חדשה בפתח גורמת לכם לחשוב על כל מה שהיה לכם השנה? על כל מה שהשגתם או על כל מה שרציתם להשיג ולא השגתם? האם אתם חושבים מה אתם רוצים להשיג מהשנה הקרבה? מתכננים איזה שינוי גדול, מציבים יעדים להמשך או כל דבר אחר?

איל באש

New member
ממש לא../images/Emo24.gif

אני חיי בהווה ולכן זה לא משנה לי מה יהיה! אין לי מה לתכנן כי גם ככה הכל קורה מעצמו. אין לי יעדים להמשך, כי אני עושה את מה שאני רוצה גם ככה. אני שמח שמתחילה שנה חדשה , אני מתרגש לקראתה, פה בשניה הזו. שאני לא מתכנן אני לא מתאכזב, שאני לא מצפה אני לא מתאכזב, שאני לא מקווה אני לא מפנטז, לא יוצר לעצמי מציאות חלומית מנותקת מהחיים. שאני חיי את ההווה הזה, שכל מה שקורה לי קורה פה בשניה הזו, אז רק דברים טובים קורים לי, ואני מגשים את חיי.

The Warrior

New member
כן ולא ../images/Emo24.gif

אני מאמין שלכל זמן יש את ההשפעה שלו, לכן ישנה משמעות לשנה החדשה. אכן שינוי מהותי קרה בימים אלו, אך אני משתנה כל יום, כי כל יום מההתחלה ועד הסוף הוא העולם / הזמן כולו. מטרות שטבועות בנשמתי רוצות בעצמה אינסופית להתממש, אך בעצם זה כבר קרה, כי מבלי להתחשב בזמן, הן כבר כאן. לכן, כמו אייל אני חי בהווה, ומה שיהיה זה מה שקורה היום.

New member
תודה

אתה אכן צודק, אנחנו משתנים כל הזמן. נהניתי לקרוא את דבריך.

New member
תודה!

אין לי מה להגיד, חוץ מלהסכים עם דבריך. מרגישה שעדיין יש לי דרך מסויימת לעבור עד שאגיע למצב שאתה מתאר.

basket case

New member
בטח..

בפורום אחר כתבתי לי סיכום קצרצר של מה היה לי השנה. מאחר ואני מתחילה שירות לאומי, זו תחילתה של תקופה חדשה עבורי.. השנה אני עושה שירות לאומי - ואני מקווה למצות אותו כמו שצריך, לתפוס עוד קצת ביטחון עצמי, להתנסות בכלמיני דברים, ולצבור עוד קצת שעות שפיות..

New member
../images/Emo50.gif

מאחלת לך שירות מהנה. אולי תספרי קצת... איך הולך? נהנית?

לא ../images/Emo13.gif

וגם ביום הולדת שלי אני לא מסכמת את מה שהשגתי או משהו כזה
כל יום אני נהנית, עובדת על השגת המטרות שלי, מגשימה רצונות שלי וכו'

עכשיו שאת אומרת את זה

אז כן.. ואפילו לא ידעתי שיש ראש שנה, לא שמתי לב להקשר.. האמת שממש עכשיו קורים המון שינויים משמעותיים ביותר. ממש שינוי דרך קיצוני וסימני שאלה גדולים.. נראה מה יהיה.. תודה על ההבחנה

יה-יה

New member
רשימות

בת דודתי ואני ערכנו רשימת איחולים, כל אחת לעצמה, ב'ראש השנה' שעבר . אני באמת אציץ בה כשאחזור מהבילוי ונראה מה קיבלתי...
עדכונים בהמשך (אם יהיה משהו "מעניין"). שנה טובה
יה-יה.

לא ...

אף פעם לא חשבתי בצורה כזו גם לא ביום כיפור
, זה אף לה הווה משקל אצלי גם לא העתיד אני לא מתכננת קדימה לא "סוחבת" מטענים מהעבר, לפחות לא כאלה שיכולים להפריע לי לחיי היום יום שלי, אבל אני מתארת לעצמי שיש כאלה שאני עדיין אפילו לא מודעת להם וכשיגיע אם יגיע והם יעלו אני אטפל בהם במקום. אם מישהו יגיד לי "איזה שנה קשה/קלה זאת היתה" אני יכולה להעביר במהירות סרט בראש מהשנה הקודמת ולהסיק מסקנות אבל זה רק כי "מישהו" דיבר על זה או הזכיר את זה . זה לא בא לי בטבעיות מתוכי וזה לא משפיע עלי להמשך.

למעלה