שנה חדשה עומדת לה בפתח

שנה חדשה עומדת לה בפתח

חלק ראשון- כללי מה אתם מאחלים לפיזיקה בשנה הקרובה? איזה גילויים אתה רוצים/ חושבים שאולי יתגלו? באילו תחומים בייחוד? אילו תחומים אתם מצפים שאולי יפרצו קדימה? חלק שני- אישי ומה לגביכם? יש תקווה בנוגע לפיזיקה לשנה הקרובה? ובכלל? שנה טובה ומגניבה! עמית

שנה טובה לכולם!

אני יודע מעט מדי פיזיקה בכדי לקבוע מה אני חושב שיגלו, אבל אני יכול לאחל לכולנו שיגלו את אשר יגלו, שיישתמשו בתגליות האלה למטרות טובות, וכשאני אומר טובות כוונתי לכאלה שיביאו לשיפור רמת החיים של *כלל* בני האדם והסביבה, ולא לעוד סבל (ע"ע נשק להשמדה המונית, תעשייה מזהמת וכ'ו).... לעצמי בפיזיקה? למעשה, התקווה העיקרית שלי היא להבין את הנושא , מה שאני ממש לא מרגיש שקורה בינתיים. ובגלל שאני בכל זאת במסגרת הישגית ותחרותית בפיזיקה, כן, לעבור את מחנה הקיץ ולהגיע לנבחרת של התחרות האסייתית, למראת שאיך שזה נראה לי כרגע זו תקווה שווא :-S.

לה לה לה ../images/Emo79.gif

כללי הייתי רוצה שיהיה גילוי מרעיש, או התקדמות משמעותית.. לדוג'- ההיגס, אם קיים ו/או יתגלה, אמור להיות אחראי על המסה, בין היתר. איך? לא ידוע עוד (לפי מה שזכור לי). אז לדוג' במקרה כזה אין לי רצון כה עז למצוא חלקיק כמו לבנות תיאוריה שמסבירה את המנגנון, ואז למצוא את מרכיביה
אישי מקווה לקרוא ולהחכים, להצליח בלימודים, ולהתקדם עוד קצת במעלה הדרך.

למעלה