שנה וחצי בזוגיות...

אל תבלבל פאתטיות סתמית

עם מחשבות שווא

הו .. האמיני לי

שאני מסוגל לזהות פאתטיות סתמית גם כשהיא עטופה בהרים של מילים

קארניו

New member
מה שיותר חשוב הוא

שתתחיל כבר לזהות למה "הפאתטיות " הסתמית שלי כ"כ מפריעה לך באופן אישי ועל אילו נקודות כאובות אני לוחצת בהצלחה מרובה כ"כ . אבל אם אתה נהנה להתייסר אז תמשיך להיות כרוך אחריי . אני בעד

ממעט הזמן שאני כותב כאן

נדמה שהאישי שלי הוא די קבוצתי ... אבל רק על עצמי ידעתי לספר ... |אייקון של מרחם|

קארניו

New member
אם הקבוצה שלך מכילה את ילדה או מפלצת

אז אתה בחברה טובה
. ושנן לך את הביטוי הבא :"מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים" ואני מקווה שיהיו כאלה שיעזרו לך להבין למה אני מתכוונת

seelinewoman

New member
כל אישה יש בה ממה שאתה מכנה "זונה"

בטעות, כמובן. זונה בעבר היתה בסך הכל אישה משוחררת מינית שגם נהנתה מסקס ומאורגזמה. נשים כאלה העלו על המוקד, והעלילו עליהן. הדימוי המזעזע של אישה מינית השתרש ועבר עידון ל"שרלילה" ושאר השמות. אני ל א מתכוונת לזונה שהיא עובדת בשירותי המין בתשלום בפי. אני ל א מתנגדת לשירותי מין בתשלום, ואני ל א מוכנה לכנות אותן בשם הגנאי הגברי כל כך "זונה". זונה בעיניי, וזהו גם פירוש הניק שלי, אגב, משיר של נינה סימון, היא בסך הכל אישה שלא מתחשבנת על הסקס שלה. כך צריך להיות וכך זה בעולמי, יקירי.

קארניו

New member
קודם כל אני "יקירתי " במחילה מכבודך

ושנית, הבנתי שאת אישה משוחררת הן מהבלוג שלך והן מהפורום אותו את מנהלת. אממה, את קוראת לזה "משוחררת" וגברים "מהוגנים" יקראו לך זונה. מה שרציתי להגיד הוא שלא תפלי במלכודת שפרשו לך בתשובה המתחכמת והלכאורה "כנה" כי בסופו של דבר (ואפילו בתחילתו) את לעולם לא תהיי האישה החוקית וגם לא האישה האחרת . אין מה לעשות - האבולוציה ניצחה פחחח וחבל שלא קראת בתשומת לב את התגובה שלו שמשום מה בחרת להתעלם מהמסר. אבל שיהיה ... כל אחד ויכולת האבחנה שלו .

seelinewoman

New member
ראשית, סליחה ומחילה

שנית, ויתרתי על זוגיות. אני מנסה להרות לבד וליהנות ממה שיש. מעטים הגברים שמעוניינים להתמודד עם אישה כמוני, מתוקה ורכה ככל שאהיה. ניחא. לא משנה סדרי עולם, רק נהנית מיופיו
וכן, למען שלוות הנפש אני משתדלת לא להקשיב יותר מדי למה שגברים אומרים, ולא אכפת לי עד כמה לא הוגנת ומכלילה אהיה. הרווחתי את זכותי זאת ביושר אחרי לא מעט שברונות לב ומתן אמון בגברים. אבל תראי איזה יופי: אני אופטימית להחריד ומאמינה באהבה. כל הזמן וללא הפסקה. אין כמו אהבה, אבל קודם כל לעצמי, ולכן לא אעצור לעולם ואהפוך למי שאני לא. כבר הייתי שם, מתי וטיפסתי מהקבר ההוא. זה הלקח היחיד שיש לי לגברים כמו זה שפתח את השרשור: ללמוד מה יש לנשים ולעולם להציע, ולא להתקבע בתבניות הרסניות.

קארניו

New member
שלא תביני לא נכון

אני איתך לגמרי
ומאחלת לך הצלחה ושתהפכי לאמא . אני רק מתקוממת ויוצאת נגד בערות והאחזות בקבעונות ובהרגלים הישנים שנותנים לחלק מהגברים את האישור המדומה להמשיך לשגות ולטעות בתפיסה המעוותת שעליה גדלו ואימצו בחום ובכך לגרום נזק לבת זוגם ולהם עצמם . אז זה הופך אותי לשונאת גברים כמו שניסו להדביק לי כאן? פחחחחחח

seelinewoman

New member
בואי נבדיל בין תבניות מושרשות

שהן "כאילו אבולוציוניות", לבין האופי הגברי הלא מקורי. בדיוק עכשיו יש לי ויכוח ב]פעם המי יודע כמה על אהבת נשים שמנות בפורום אחר שאני חברה בו, שיחת גברים. עם כל כמה שאני מתה על גברים, הם לא גליק גדול בהודאה בטעויות. הם יגיעו לגיל 40 ורק אז יודו בהיחבא שחיו חיים של אחרים רוב חייהם. הפסקתי לספור כמה יוצאים מהארון בנוגע לנשים מיניות או שמנות רק בהיחבא ולא באור יום. נו, שוין. שיהיה להם לבריאות אם זה כל מה שהם חושבים שמגיע להם בחיים. תודה לאל שאני כבר לא בשקרים ההם.

קארניו

New member
שמעי,

אם נתייחס לתבניות מושרשות באופן כללי אז אין אחד שלא לוקה בהן וזה במאמר מוסגר . לענייננו, לא רק שגברים לא מודים בטעות זה החלק הקל והנסלח אלא, נוח להם לשקוע בתבניות והגרוע מכל הם גם מעצימים אותן. ומשם זה רק הולך ומחמיר כי אז האישה הופכת בעיניהם למשהו מפלצתי שצריך להתגונן בפניה . ואיך מתגוננים ? ממשיכים לשכנע את עצמם בסיפורי אבולוציה , גנים מולדים , שרשרת דורית, ועוד שטויות מהסוג הנ"ל. ובמקום להתמודד עם הסילוף והבעיה שלהם הם נכנעים סופית לתבנית ומשליכים את האחריות על האישה שבעיניהם היא קלת דעת , תלוייה , בכיינית , רגשנית , בזבזנית , סחטנית והרשימה עוד ארוכה בעוד שלעצמם הם ממציאים צידוקים וככה הלופ רק גדל . ברגע שהם יהיו מוכנים להודות בתפיסה השגוייה ויגלו רצון להשתחרר ממנה אז תתחיל הגאולה .

seelinewoman

New member
ויתרתי רק לעת עתה, כי אין ברירה

כי אין לי מי להתרפק עליו, ואני חייבת לטפל בעצמי כי מה שאני עוברת לא קל, לא משנה כמה אני חזקה, ובסופו של דבר אני לבד. הנה המחשה: אתמול, בדרך מצילום רחם שהסתבך, היו לי לא מעט שמות ומספרים בטלפון לדבר אתם, של גברים, אבל כלום לא נראה מתאים, ואף אחד לא ממש התייצב לסעוד אותי, למרות האמפתיה והידידות, ואז הבנתי מהי חלוקת המשאבים הנכונה - לטפל בעצמי כי אין כרגע אף אחד אחר ואין טעם להתבכיין. אז אין ברירה, אלא לא להידרדר לרחמים עצמיים ולשמור על אופטימיות. את יודעת למה? משום שאם אני רוצה להיות אמא, ואהיה אמא בכל דרך שאוכל, אם בהריון משל עצמי או באימוץ, הרי שהבסיס לכל מה שאלמד את הילדים שלי הוא אחד: אהבה. אהבה סותרת את מלחמות הזוגיות והקרבות הקטנים האלה שאנחנו מרשים לעצמנו בשגרה. אסור לנו לוותר על זוגיות ואהבה, ואסור לנו לחנך ילדים לייאוש קיומי. אז אני מאמינה, ואוהבת, אבל כבר לא מתאמצת בכוח. יבוא - יופי. לא יבוא - גם יופי. יש לי אותי. ויהיו לי ילדיי

קארניו

New member
את באמת חזקה

והרבה כבוד מגיע לך כי זה לא קל לעבור ועוד לבד את מה שאת עוברת . ואני חייבת להוסיף עוד משהו שלא ינעם לאוזנייך אבל הבנתי שתגיבי בחיוך ובביטול וטוב שכך . בפוסט הנוכחי (נדמה לי) נכתב שסחר בכליות דומה באותה מידה לסחר בביציות ופונדקאות שווה לסחר בילדים והכוונה הנסתרת שעומדת מאחורי זה היא: מי שקשה לה להרות אז שלא תהרה כי כל פעולה שמנוגדת לאפשרות הטבעית היא שלילית ומזוייפת במסווה של הרצון להיות אמא כשבעצם זה סחר לכל דבר. מזעזע ? אכן כן! זו חשיבה מעוותת וחולנית ומנחם לדעת שרק בודדים לוקים בה.

למעלה