שנה וחצי בזוגיות...

joyseek21

New member
שנה וחצי בזוגיות...

התחיל בזרימה בלי יותר מדיי חיזור....המשיך כי היה כיף ונוח...עדיין כיף עדיין נוח אבל כאילו טבעי אך בלי טירוף..בלי היצר במשיכה עבורי בלבד.. כבר בן 29 שוקל לקחת את העניין מצד אחד קדימה כי הזוגיות הכי טובה שהייתה לי מתוך כמה מערכות יחסים שהיו..אבל חסר לי קצת יותר משיכה אליה רוב האקסיות שלי היו הרבה יותר יפות אבל הקשרים היו תנודתיים מדיי, הקשר הזה סולידי טוב איכותי,רואה בה בת זוג ואמא לילדים אבל בא לי סליחה על הביטוי - לזיין נשים אחרות... הבנתי מהרבה גברים שהקטע הזה לא עובר ושנמאס בכל מקרה בשלב מסויים מאותה אישה ...אז מה יהיההה והאם מפרקים את המערכת בשביל זה וחוזרים לעולם הרווקות התל אביבי ? ? ... בעייתי...

joyseek21

New member
עוד מגיל 21..

אבל אני מתחיל לחשוב שהתשובה באה מבפנים לא מבחוץ וכל הזמן חתכתי כי חיפשתי בחוץ עוד ועוד... עכשיו כשיש זוגיות ממש טובה והכל אולי מספיק עם ה"חזירות" הזאת וכל פעם לרצות כוסית יותר או ריגוש חדש..אולי לחפש את זה בקיים ולא כל הזמן במה שלא קיים..

קארניו

New member
חמוד, אם יש לך התלבטויות

ואתה מתלונן על חוסר משיכה כלפיה ומעלה הרהורים על ריגוש, אז כל השכנועים שאתה משכנע את עצמך היום ( זוגיות ממש טובה , רצון להתמסד ובלה בלה ) לא יזיקו מעמד מחר .

ונשמע שאם באמת הוא ייקח את זה

"צעד אחד קדימה", סביר שמתישהו הוא יבגוד בה. באסה לה לדעתי עדיף לפרק

קארניו

New member
ברור

הכתובת על הקיר והמצחיק שהוא מודע לזה כי על פי רוב אנחנו בוחרים להתעלם מהסימנים ורק אחרי שעושים טעות ומתחתנים עולה לה המודעות ואז מצטערים על הבחירה השגוייה שמובילה לבגידה .

שלום לך

תראה, יצר לשכבב עם נשים אחרות כנראה תמיד יהיה השאלה היא האם היא מושכת אותך מספיק, ואם חיי המין טובים ומספקים עבורך? כי אם כבר עכשיו לא, אז חבל להמשיך אבל אם זה רק העניין שאחרות היו יפות יותר... נראה לי שחבל לוותר על בחורה רק בגלל זה, אם כן קיימת משיכה מינית ואהבה אליה כאדם ואישה.

אייבורי

New member
בעיה

אבל זוגיות מעבר לחברות טובה, צריכה לקיים בתוכה גם משיכה מינית. בהצלחה

looking 4the

New member
כן , בהחלט בעייתי

אתה. תעשה לה טובה ותפרד ממנה. אל תתחתן כאשר נקודת הפתיחה כל כך נמוכה. גם ככה יש דעיכה טבעית בחיים הזוגיים אז להתחיל את הדרך כל כך נמוך , חבל. מאד חבל. בשבילך ובשבילה. תתחתן עם המון אהבה ומשיכה .

seelinewoman

New member
אתה נשמע כמו אנליסט של ני"ע

ולא כמו מי שמנסה לבנות זוגיות עם אשה, למען האמת. אם בא לך על נשים אחרות ולא על בת זוגך, לא יבוא לך גם אם עוד כמה שנים הלאה. היא מיועדת לזוגיות לטווח ארוך, היא לא מניה לטווח ארוך ולא תעודת סל. חפש מישהי שתעשה לך את זה ותרצה להיות איתה באמת. למזלך, אתה צעיר מספיק כדי לחכות ולחפש. בהצלחה

joyseek21

New member
תקשיבו רגע חברים

זה לא שאין סקס זה לא שהוא לא כיפי זה לא שלא כיף לי איתה מאוד ביום יום זה לא שהיא לא תיהיה אמא נפלאה לילדים זה לא שהיא באה ממשפחה ממש מקסימה וטובה זה לא שהיא פשוט אמיתית וכנה וזה לא שאני בקשר מהראשונים שלי יש לי המון ניסיון בזוגיות הבחורה הזו הכי מתאימה לי מבחינת כל האלמנטים הבעיה שלי שהבנות שממש ממש מטריפות אותי הם לרוב זנותיות, לרוב בעייתיות, לרוב פרחות כאלה סקסיות שלא הייתי רוצה להתחתן איתם (אבל כן יצאתי עם המון כאלה בזמנו) ולא הייתי רוצה שיגדלו לי את הילדים ... הייתי בהרבה רכבות הרים ועכשיו יש לי משהו יציב ואיכותי שהייתי רואה בו אמא לילדים אז לעזוב כי אני נמשך יותר לבחורות זנותיות? ? ? זה מחלה שלי שאני צריך פשוט למצוא איך לטפל בה ככה אני חושב כי זו בחורה מקסימה ומדהימה שנותנת מעצמה 120% מתוך אהבה ..........אבל זה עדיין נורא מבלבל...

seelinewoman

New member
להימשך לבחורות זנותיות זאת לא מחלה

זהו הטעם האישי שלך, וזה לגיטימי. הבעיה אחרת. אתה נוהג ומרגיש כמו גברים רבים שחונכו לחשוב שאישה טובה אינה מינית מוקצנת, ואישה מינית מוקצנת אינה יכולה להיות "אישה טובה" ואמא. זהו שורש המצוקה שלך, וההוא נקרא בפופוליזם: קומפלקס המדונה-זונה. כלומר, מבחינתך אישה יכולה להיות רק או זה או זה. הנה עוד חומר קריאה על כך: http://en.wikipedia.org/wiki/Madonna–whore_complex http://www.tevalife.com/article.asp?id=340

seelinewoman

New member
אשאיר למריוס את התשובה לזה

הוא איש המקצוע שיסביר. לעניות דעתי זאת לא מחלה, אלא אם כן דופקים לך במוח שזאת מחלה. זה נע בין טעם אישי לבין בעיית תפקוד, תלוי כמה אתה נותן לזה לשבש את חייך ואת חייך האישה שאתך. אין ספק ששיחה עם איש מקצוע תבהיר לך יותר על זה, איך ולמה זה קורה אצלך, ורק אז תחליט אם "לטפל" בזה, או לחיות עם זה ולחיות עם מה שאתה אוהב. זה משהו שרק בטיפול אישי תדע, אבל אנא, בכל לשון של בקשה אני מבקשת ממך לא לקרוא לעצמך חולה. אתה לא חולה. אתה פשוט גבר בעולם המודרני שתקוע בסטיגמות וסטריאוטיפים על נשים וגברים. פשוט ללמוד על עצמך ועל נשים, ואז תבין ותראה שמצבך טוב ורגיל, כנראה. בהצלחה

מריוס זכריה

Member
מנהל
מישהו קרא לי?

אני מכיר את התופעה הזאת. ובטח שזו לא מחלה. וגם נכון: זה מאוד מאמלל. אני לא בטוח שיש לתופעה הזאת הסבר אחד. לפעמים זה קשור לחוויה של חוסר ביטחון עצמי בילדות. לפעמים זה קשור למשהו עם האמא (אולי לא נפרט
) לפעמים משהו אחר. בטיפול, יש כאלה שמצליחים להשתחרר מזה ולהימשך גם לנשים "מן השורה", ויש כאלה שלא. זה מאוד אישי. הוא יכול לנסות. מקסימום יצליח לו. אני מסכים שעם כל התאור שלו, זה קשר שנשמע ששווה להשקיע בו.

טרם שמעתי על טיפול

במיזוגניה
. כך שנראה שמה שלא תעשה, האישה שאיתך <כזו או אחרת, שמבחינתך נולדה לשרת לך את הצרכים
> הולכת לסבול

לא מדויק

מבחינה סטטיסטית על כל מיזוגן גלוי או פסיבי-אגרסיבי יש יותר מאמיות וכפרות תלותיות מאשר פמיניסטיות שרופות החזיה

I C E M A N 7

New member
אני מבין

זאת אומרת שמאמיות וכפרות תלותיות לא רואות בגבר שהן נתלות עליו כלי לסיפוק צרכיהן (שזה על פי הגדרתך שנאת המגדר השני)?

למעלה