שנה ביחד ....

אז אחד משני הדברים

או שאין שם באמת אהבה גדולה או שלא באמת ישבו ודיברו על הדברים כשהכל פתוח על השולחן <אתה מנסה שנאמר לך שהוא אמור להשתנות כי היא יש לה טענות והיא מבקשת ודורשת? תשכח מזה
>

הבסיס...

מה איתו? האמון..הכבוד ההדדי.. החברות מסאז'ים ופינוקים נכנסים לקטגוריה של דברים שאפשר לדבר עליהם, ממש כמו העובדה שהוא/היא השמינו. זו לא עילה - זה סתם תירוץ.

היא אומרת

אוהבת אותו אבל הוא ככה וככה וככה .. הוא אומר אוהב אותה אבל הוא ככה ומה ?

אייבורי

New member
די לסמים !!

ואם זה נגמר, אז זה נגמר כרגע לא נראה שיש שם חברות, משיכה מינית ותקוות לעתיד. שיהיה להם פרידה קלה ונעימה

אניגמפו

New member
אם..

יש אהבה גדולה ודביקה..לא היה צריך לפתוח את השירשור הזה.. יכול מאוד להיות שהם לא מסונכרנים כפי שזה נראה אולי לצופה מהצד.. הוא אוהב אותה מאוד..והיא ..כנראה שלא מספיק..כל השאר- סיבות בעלמא... כשהאהבה חזקה בשני הצדדים..כל השאר ניתן לגישור.. נסיון נוסף הוא רק משיכת זמן... אז עם כל הכאב והצער..שייפרדו.. אהבה חברות(..הכי חשוב..) סקס טוב הם המפתח לזוגיות טובה..כל השאר..שטויות... זו דעתי..

התחלת עם אהבה גדולה

וכמו שאני קוראת את זה זו לא אהבה, זו היתה התאהבות, ולה נגמר. על אהבה גדולה נלחמים, ועל זוגיות עובדים.

עוקצני

New member
אהבה גדולה

או שהיא תופסת אותך או שלא... לפעמים צריך לעצור כדי שהיא תצליח לתפוס או לחילופין למצוא את זו שרצה יותר מהר ממך. ממה שאני קורא פה, אני לא רואה הרבה סיכוי. כי אין התאמה ברמת האהבה, גם אם הם עוד לא רואים את זה. אם היתה סימטריה הדיון הזה לא היה מתעורר

שרשירית

New member
למה שלא תיקחו פסק זמן

שנה ביחד, גרים בנפרד - מצב אידאלי לקחת קצת פסק זמן אחד מהשני ולבחון את הדברים. תקבעו כללים, לדוגמא: שבוע פסק זמן, לא מדברים אחד עם השני ובעוד שבוע נפגשים כדי לדבר על הדברים שעלו במהלך ההפסקה. יכול להיות שאחרי שנה אתם צריכים קצת להתאוורר כדי לחשוב בצלילות. בהצלחה

האמת שגם אני חושב

רק מכל הסיבות הלא נכונות בעיני .. אבל השומר אחותי אני ? כנראה שלא :)

למעלה