שנה ביחד ....

שנה ביחד ....

אהבה גדולה. לא גרים יחד. אבל מאד אוהבים ודביקים. אבל ... היא רוצה להיפרד מאד אוהבת אבל לדבריה, הוא כבר לא משקיע היה עושה מסאגים היה מפנק היום כבר הרבה פחות היא גם לא מרגישה שהיא יכולה לספר לו דברים, כי לטענתה הוא לא ממש מקשיב למה שיש לה להגיד והוא גם השמין, והיא מרגישה שהיא לא נמשכת אליו (בגלל זה ? או בגלל שהוא לא מקשיב לה ?). גם היא עלתה קצת .. אבל הודיעה לו שהיא לוקחת את עצמה בידיים בעניין, כדי להוריד. היא מרגישה מרומה. שמכר לה מטרוסקסואל וקיבלה בפועל סתם גבר הוא ביקש שינסו שוב. מאד אוהב אותה מאד חשוב לו הקשר אין לו ממש טענות אליה, חוץ מזה שהתרחקה קצת לאחרונה מאד רוצה שיהיו ביחד מה אתם אומרים ? עם מי אתם ?

ye44

New member
מה אני אומר ?

הוא מחזיק בקרנות המזבח
אבל מצד שני היא חושבת שהיא תמצא יותר טוב " יותר קשוב יותר חתיך " וכו' אתה כותב שהוא היה עושה עושה ועושה ומה היא עשתה ? גם הוא אמור להרגיש מרומה חיפש
מצא "קונגו"
ייטב לו אם הוא יתעשת ובמקום ל
, שכל אחד ילך לדרכו כי ברגע שמתחילים מסעות השכנועים להישאר ביחד זה רק הופך להיות גרוע מידי יום ביומו,זה מביא למצב שהוא יצטרך לבדוק את מצבה הנפשי מידי יום ביומו ומכאן הדרך קצרה ל
מסוג ואבן ווליום בשבילו

א פרסקי

New member
אני מבין שבגשם אתה לא עובד

או שקשה לך לקום מהמיטה? :) אבל מסכים איתך.... מה עם הקונגו חחחחחחחחחחחחחח

ye44

New member
זה הכדורים

שירגיעו אותו
מה שישתיק אותה זה בעיטת וולה

נראה לי ששניהם נופלים למלכודת של החיים

ראשית, אני מאמינה שאם לא נעשה שינוי ולא נעשתה "עבודה" של האדם עצמו אחרי פרידה ולפני זוגיות נוספת - שום דבר לא באמת ישתנה. שנית, מחד - אנשים ממהרים לפרק דברים טובים. מחפשים ריגושים וזיקוקים יומיומיים. מאידך - מרשים לעצמם להיכנס לשגרת החיים ולהזניח את צעמם ואת הקשר הזוגי שלהם. אישית, במצב כזה הייתי ממליצה לחברים שלי לדבר על הדברים ולנצל את הקושי לטלטול המערכת כדי לשפר ולהתעורר ולא לפרק מיד.

תשמע,

כל התיאור שלך קצת ילדותי ונאיבי בעיני. אתה חושב שהוא מסוגל להבין מה היא רוצה ממנו? מסוגל "לספק את הסחורה" לפחות בעניין תשומת הלב שלו כלפיה..? כל הגישה הזו של "תהיה גבר, תשפיל את עצמך" לא מוצאת חן בעיני. אני לא חושבת שתפקידו של הגבר שלי הוא לפנק אותי. אני כן יודעת שחשוב לי שיהיה לו אכפת ממני - מהרגשות שלי, מהדיעות שלי, ממה שעובר עלי. אני מצפה שהוא ייקח יותר מקום בהתנהלות הבית בימים עמוסים וקשים שלי, כפי שאני לוקחת יותר מקום בהתנהלות הבית בימים עמוסים וקשים שלו.

זה

פחות או יותר מתאר את מה שאני אמרתי לאחותי (בניכוי המשפט האחרון על התנהלות הבית - מה שלא רלבנטי אצלם)

יערית

New member
כבר לא עושה מסאג'ים?

YYYY זו בהחלט עילה לפרידה! הנתונים שנתת לא מוצדקים מבחינתי לפרידה, מוצדקים לשוחח על כך ואולי ליצור שינוי, אך נראה שיש לה פתיל קצר בסיפוקים ואם היא לא מקבלת היא מתרחקת, ואולי הדרך שלה ליצור הקשבה עולה באי הקשבה מצידו. מניחה שריחוק בטח לא מביא קירוב מאין סוג של "תקשורת" שהרבה לוקים בה. אני לא לוקחת שום צד מאחר והפרטים מאד דלים.

רשמי ...

כרטיס ויזה (פלטינום) מספרו ..... זה מיועד כדי להזמין לה מסאג' בתשלום ? :)

יערית

New member
קצת

עומק לא יזיק בפורום, הנתונים שנתת רדודים בעיניי ולכן לא לוקחת צד!

ismeralda100

New member
גם הגרוש שלי,אגב, היה אומר לי את השטויות האלו

על מסאג'ים..... זה לא רק נחלתן של נשים, מסתבר..... אמרו לי אז: תמסרי לו שהחיים זה לא הכל ירח דבש (ואני מוסיפה: בטח לא עם היחס המחורבן שלו, אבל זה כבר נושא אחר)

Prince315

New member
תפוס צד!!

אין כאן עניין של צדדים!! יש כאן בעיית תקשורת חמורה. אבל שימשיכו כך, זה מעולה. לפחות יהיה את מי להאשים. הזנחה היא מחלה מתפשטת, היא משפיעה על הזוגיות, על הפיזי... ויש כאלה שאומרים גם על איך שנראה הבית. אני תמיד מציעה במקרים כאלה להתחיל מהשורש... קודם כל, טיפול באינדיבדואל, אח"כ זוגי. לדעתי, ברגע שכ"א מהם ירגיש טוב עם עצמו באופן אישי, כבר לא יהיה הרבה מה לטפל בזוגי. קצת השקעה, תזונה, ספורט, בגד חדש, לעשות משהו שממש אוהבים. והחשק למסאג' יעלה... כשאתה מרגיש סקסי, אתה בטוח שהבן זוג שלך הוא שיא הסקסיות.

צדדים ..

הוא מרגיש בסדר עם עצמו (אזור הנוחות שלו כנראה) היא לא מרגישה בסדר עם עצמה באזור המשקל ("לקחה את עצמה בידיים בעניין"), ולא מרגישה בסדר איתו (כמו שפרטתי) מה עכשיו ?

אני אומרת

ששניהם מופנקים אם יש שם אהבה באמת גדולה יש מקום לשבת ולדבר על הדברים כל צד מביא את הטענות שלו וביחד מוציאים את הדרכים לנסות לשפר ולהמשיך הלאה

למה ככה ?

למה מופנקים ? ישבו ודיברו על הדברים ... כמו שכתבתי - היא יש לה טענות לגביו .. הוא - אין לו טענות בתכלס .. אבל היה רוצה להמשיך ולתת לזה צ'אנס אהבה גדולה יש ... ומה ?

למעלה